1 évnél régebbi cikk

Fizetős lesz a parkolás és a strand egy része is a Velence Korzón
·Hírekstrand·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Youtube/Drone24 Kft
Fizetős lesz a parkolás és a strand egy része is a Velence Korzón
·Hírekstrand·Utolsó frissítés: undefined

Az első óra parkolás ingyenes lesz, a strandon pedig leválasztanak egy fizetős partszakaszt, minőségi szolgáltatásokkal.

A Velence Korzó hivatalos Facebook-oldalán tették közzé a hírt, miszerint komoly változások várhatóak 2022. nyarán a partszakaszon. 

Mint írták, a  Korzó szolgáltató épületéhez kapcsolódó, már kiépített sorompós, fizetős parkolórendszert néhány napon belül üzembe helyezik. Kiemelik, hogy a parkolás, maximum 1 óra időtartamig, mindenki számára ingyenes lesz, tehát aki bevásárolni érkezik, az ezt autóval parkolva is kényelmesen megteheti.

Az 1 órát meghaladó parkolás esetén a teljes időtartamra kell fizetni. A parkolási díj nem lesz magasabb az ország más településein tapasztalható átlagos városi parkolási díjaknál.

Ezen felül a strand nyári üzemeltetésével kapcsolatban is lesz változás: a part egy része elkerítésre kerül, amely egy magasabb minőségű szolgáltatást biztosít a fizetős vendégeknek a strandolást, a vendéglátást és a kapcsolódó szolgáltatásokat tekintve egyaránt.

Ezen felül a homokos part egy része marad szabadstrand, amelyet bárki díjmentesen igénybe vehet majd.

Fontos kiemelni, hogy a Korzó területén való gyalogos áthaladást nem akadályozza a fizetős rész elkerítése, tehát a járda nem lesz elkerítve.

A fizetős részen a napi díjban - többek között - benne foglaltatik a napágyak igénybevétele, a zavartalan, zsúfolásmentes strandolás biztosítása, illetve zene szolgáltatás is.

A részleteket az üzemeltető GOMI Kft. ebben a posztban részletezi. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek