1 évnél régebbi cikk

Befejeződött a Técsői utca felújítása
Fehérvár Médiacentrum fotója
ÖKK/Simon Erika
Befejeződött a Técsői utca felújítása

A műszaki átadást követően birtokba vehették a megújult Técsői utcát a közlekedők. Az öreghegyi városrész egyik kis zsákutcájában élők régi vágya teljesült azzal, hogy megújult az útburkolat és rendeződött a csapadékvíz-elevezés is, hangzott el a hétfői műszaki átadáson.

A 75 méter hosszú és átlagban hat méter széles Técsői utca felújítási munkálatai a végéhez értek, írja közleményében az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK). A hétfői műszaki átadáson Östör Annamária, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, régóta fennálló probléma volt, hogy a rossz útburkolat igencsak megnehezítette az utca lakóinak közlekedését. A jelenlegi gazdasági helyzetben a nagyobb fejlesztések átütemezése mellett szerencsére a kisebb volumenű fejlesztésekre volt forrás és energia. Ennek köszönhetően valósulhatott meg ez a beruházás.

A Técsői utca új aszfaltburkolatot kapott két rétegben, illetve a pályaszerkezet 30 százalékán végeztek javítási munkákat. Nagyon jó műszaki megoldásnak bizonyult a munkálatok zárása előtt beépített futósor, amely megakadályozza, hogy az esővíz megálljon az utca végén.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek