1 évnél régebbi cikk

Zöld: Örülök annak, hogy egy olyan kisvárosban élek, ahol van minden
·Kultlokálpatrióta·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
YouTube/Klock-Balog
Zöld: Örülök annak, hogy egy olyan kisvárosban élek, ahol van minden
·Kultlokálpatrióta·Utolsó frissítés: undefined

Többek között gyerekvállalásról, lokálpatriotizmusról, betegségről és zenékről mondta el gondolatait Szepesi Imre, vagyis Zöld egy vasárnap megjelent interjúban.

Nem emlékszik, hogy pontosan kitől kapta becenevét, derül ki a Zölddel, vagyis Szepesi Imrével készült vasárnap megjelent beszélgetésből. Annyi biztos, hogy egy zöld nadrággal van kapcsolatban a Székesfehérváron közismert DJ, butikos, rendezvényszervező művészneve.

A Klock-Balog YouTube-csatornán elérhető interjúból az is kiderül, hogy a Bahia üzletvezetőjének jellegzetes haja korábban nem a festéktől, hanem a hennázástól lett narancssárga. De szóba kerül ezen felül a gyerekvállalás, a lokálpatriotizmus, a szívbetegsége és a jó zenék is.

Zöld kifejezetten lokálpatriótának vallja magát, úgy fogalmaz: „örülök annak, hogy egy olyan kisvárosban élek, ahol van minden”. Ezen felül szerinte jó helyen fekszik Fehérvár, mert közel van a főváros, de az ország bármely pontja könnyen megközelíthető, ráadásul bringával 10-20 perc alatt bárhova el lehet érni városon belül is.

A „Deviáns voltam mindig” – A Zöld mögött című interjút itt lehet megnézni:

Kapcsolódó
Zöld: „Nekem az életem ez a bolt” - 30 éves lett a Bahia

Néhány napja lett 30 éves a legendás székesfehérvári Bahia. Szepesi Imre, vagyis Zöld a pénteki szülinapi újranyitó buli előkészítése közben mesélt arról, hogyan tudott a számtalan nehézség ellenére is a felszínen maradni a parányi üzlet.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek