1 évnél régebbi cikk

Tornaterem- és sportpályafelújítási pályázatot hirdetett iskoláknak az egyik legnagyobb sportáruházlánc
·Híreksport·Utolsó frissítés: undefined
Tornaterem- és sportpályafelújítási pályázatot hirdetett iskoláknak az egyik legnagyobb sportáruházlánc
·Híreksport·Utolsó frissítés: undefined

A nyertes pályázatok maximális támogatási összege 8.500.000 Ft.

A Decathlon még 2015-ben hozta létre a tornaterem- és sportpályafelújítási pályázatát azzal a céllal, hogy segítsék az iskolák sportcélú infrastrukturális körülményeit, hogy még több gyermek sportolhasson még jobb környezetben.

A sportolás jelentsen valódi örömöt a mindennapos testnevelés órák és délutáni sportfoglalkozások során" - írják a pályázat ismertetőjében.

A támogatásra a Magyarország területén működő 8 osztályos általános iskolák és 6 vagy 8 évfolyamos gimnáziumok, valamint egyházi iskolák és alapítványi iskolák pályázhatnak legkésőbb 2023. március 13-ig. A nyertes pályázatok maximális támogatási összege: 8.500.000 Ft

Mit lehet felújítani és mit nem?

Csak a napi testnevelés órák megtartását szolgáló kültéri sportpálya, tornaszoba, tornaterem, futófolyosó, futópálya, távolugró gödör és nekifutópálya, súlylökő kör, atlétikai pálya stb. újítható fel a támogatási összegből. A pályázat célja nem lehet sporteszköz vásárlása, tornatermi öltöző, kültéri fitneszpark, fitneszgép terem, mászófal felújítása, kialakítása.

A pályázatokat április 24-ig bírálják el, az eredményről pedig  legkésőbb április 25-ig értesítik a pályázókat e-mailben, valamint a sportszeráruház közösségi média felületein.

További részletek ide kattintva olvashatók!

Borítókép: Tóth Szilvia Alapítvány
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek