1 évnél régebbi cikk

Cápák között: nem láttak fantáziát a fehérvári séf szendvicsében a befektetők
·Gasztroszendvics·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
RTL
Cápák között: nem láttak fantáziát a fehérvári séf szendvicsében a befektetők
·Gasztroszendvics·Utolsó frissítés: undefined

Bóza Roland szendvicse mindenkinek ízlett, a csomagolás azonban nem tetszett a Cápáknak. Ennek ellenére egészen az utolsó pillanatig úgy tűnt, hogy a Konyhafőnök két évvel ezelőtti győztese kap befektetést.

25 millió forintért a cége 25 százalékát kínálta a befektetőknek a Cápák között legutóbbi adásában Bóza Roland. A székesfehérvári séf a Bag-Dog névre keresztelt „street food gourmet szendviccsel” pitchelt az RTL vasárnap esti műsorban. Bár a Cápáknak nagyon ízlett a tépett marhás, tépett sertéses, tépett csirkés, kolbászos és vegetáriánus ízben kapható panini, végül egyikük sem szállt be társnak a 2021-es Konyhafőnök győztesének vállalkozásába.

„Ezt azért a Jenő visszadobná” – fogalmazta meg a legélesebb kritikát Tomán Szabina a termék csomagolásával kapcsolatban, utalva a Konyhafőnök szókimondó séfjére, Rácz Jenőre. Ugyanezt kifogásolta Balogh Levente is:

„Nagyon finom, csak ezt a terméket így nem tudod eladni” – mondta a Szentkirályi ásványvíz alapítója.

A Cápák közül a befektetéshez a legközelebb Lakatos István állt, akit végül Moldován András beszélt le az üzletről. Cserébe a sertésmogul ingyenes mentorálást ajánlott fel a fehérvári séfnek. 

A műsor egy rövid részletét itt lehet megnézni:

Kapcsolódó
Fehérváron nyitott éttermet a Konyhafőnök győztese

Egyszerre street food és gourmet Bóza Roland új étterme. Akinek nincs kedves a Juhász Gyula utcáig sétálni, akár házhoz is rendelhet a Grill Pipi Gourmet-ból.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek