1 évnél régebbi cikk

Pintérné a DK új képviselője
Fehérvár Médiacentrum fotója
Látrányi Viktória
Pintérné a DK új képviselője

A Demokratikus Koalíció helyi elnöksége döntött arról, hogy ki veheti át Ráczné Földi Judit helyét a fehérvári önkormányzati testületben. A párt színeiben Pintérné Varga Anna Mária dolgozik majd a közgyűlésben a fehérvári ellenzéki összefogás frakciójának tagjaként.

Megszületett a döntés: a DK székesfehérvári szervezete határozott arról, hogy ki veheti át az Országgyűlésbe listáról bekerült Ráczné Földi Judit mandátumát az önkormányzati testületben. A döntés eredményéről sajtótájékoztatón számoltak be.

"A párt helyi alelnöke és a város Humán Szakbizottságának külső tagjaként tevékenykedő Pintérné Varga Anna Mária veszi át a képviselői mandátumot, aki nagyon régóta a párt tagja, és bebizonyította, hogy alkalmas erre a feladatra" – fogalmazott Ráczné Földi Judit, aki összeférhetetlenségi okokból lemond önkormányzati képviselői mandátumáról.

Március 6-án tesz esküt a Parlamentben, az elkövetkező időszakban a DK országgyűlési képviselőjeként dolgozik tovább. A fehérvári ellenzéki összefogás frakciójának tagjai is részt vettek a sajtótájékoztatón, ahol elmondták: üdvözlik a DK helyi szervezetének döntését.

"Fehérváriként szívügyemnek tekintem, hogy a város szép és tiszta legyen. Mindent megteszek azért, hogy ezeket az ügyeket előremozdítsam! Szívügyem a szociális terület, amiért továbbra is tenni akarok. Köszönöm a frakció tagjainak, hogy így állnak hozzám, és megígérték, hogy minden segítséget megkapok!" – mondta el lapunknak a DK politikusa.

Pintérné Varga Anna Mária 2014 óta vesz részt a párt munkájában. A Demokratikus Koalíció helyi szervezetében alelnökként dolgozik. A tájékoztatón elmondták, hogy a Humán Szakbizottság eddig általa betöltött külső szakértői helyére Sándor Barbarát delegálja a párt. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek