12 hónapnál régebbi cikk

A fehérvári Kiliti Tamás svájci edzőtáborral hangol a VI. Vass Nemzetközi Ökölvívó Gálára
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Kiliti Promotions
A fehérvári Kiliti Tamás svájci edzőtáborral hangol a VI. Vass Nemzetközi Ökölvívó Gálára

Tomika Baselben, a nemzetközileg is elismert ökölvívóval, Szili Istvánnal fog készülni.

Közeledik a VI. Vass Nemzetközi Ökölvívó Gála, amelyet május 19-én bonyolítanak le Várpalotán, a Thury-várban. Az előző rendezvényen is eredményesen boxoló fehérvári Kiliti Tamás ismételten megmutatja magát, amely során ismét parázs meccset fog vívni várhatóan külföldi ellenfelével.

"Az a cél, hogy a világranglistán minél feljebb kerüljek."

"Szeretném megismerni, hogy milyen a külföldi mezőny, hogy a jövőben egy interkontinentális vagy világbajnoki meccsen is részt tudjak venni" - mondta el Kiliti Tamás, majd kiemelte, karrierje egy olyan pontra érkezett, ahol már külföldi edzőtáborokban tudja magába szívni a tudást.

"Az első utazás Svájcba lesz, azon belül is Baselbe, ahol is Szili Istvánnál fogok edzeni, aki egy nemzetközi tapasztalattal bíró, kiemelt magyar ökölvívó. István híres alázatos munkájáról, így biztos vagyok benne, hogy olyan impulzusok fognak érni, olyan technikai dolgokat tudok elsajátítani tőle, amelyek nagyon hasznosak lesznek a jövőben."

Tomika svájci edzőtábora hétfőtől kezdődően két hétig fog tartani. A fiatal boxoló bízik benne, hogy mind az új környezet, mind pedig a kemény módszereiről híres edzőtársa jótékony hatással lesz rá.

"Napi 2-3 edzés lesz, nagyon kíváncsi vagyok István repertoárjára, ugyanis egy jó állóképességű, felkészült bunyós. Kiemelkedő technikai bemutatókat, illetve pörgős edzéseket várok" - részletezte Tamás.

Majd hozzátette, reméli, hogy a frissen szerzett tudást, tapasztalatokat meg tudja majd mutatni a VI. Vass Nemzetközi Box Gálán, ezzel is örömet szerezve szurkolóinak, illetve támogatóinak, akiknek hálásan köszöni a bizalmat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek