3 hónapnál régebbi cikk

Kiliti Boxing Show az Alba Regia Sportcsarnokban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Ferenczy-Nagy Levente
Kiliti Boxing Show az Alba Regia Sportcsarnokban

Ismét profi boxolók látogatnak Székesfehérvárra. A Kilit Boxing Show keretében ezúttal 8 mérkőzést láthatnak majd az Arév csarnokba látogatók.

Május 25-én 3 nemzet sportolója mérkőzik meg egymással a Kiliti Boxing Shown. Az nívós eseményen olyan neves küzdősportolók lépnek szorítóba, mint Boráros Gábor, Kertész Máté, vagy Kiliti Tamás. Kiliti Tamás nevét már szinte egész Székesfehérvár megismerte, hiszen Fehérváron is több alkalommal volt címmeccse, amiket kivétel nélkül megnyert. Mint mondja, mindig plusz motiváció a szülővárosában boxolni. Az ökölvívó még nagyobb kihívást állított maga elé, hiszen UBO interkontinentális bajnoki övért küzdhet meg Argentin ellenfelével.

Az Alba Regia Sportcsarnokba látogatók amellett, hogy 8 mérkőzést láthatnak, egy live mixet is hallhatunk DJ Náksitól, valamint élőben fellép Essem és 4Tres is. 

"Az utóbbi időkben főként exkluzív eseményeket szerveztünk. A mostani alkalom egy hatalmas előre lépés lesz a promóció számára, hiszen közel 2000 ember lesz az Alba Regia Sportcsarnokban Székesfehérváron. Ez egy igazi aréna show lesz, további terveink vannak hasonló és nagyobb rendezvényekkel" - mondta el Kiliti Ferenc, a Kiliti Promotion tulajdonosa.

A Kiliti Promotions által szervezett gálákon már hagyományosnak mondható, hogy sportág népszerűsítési céllal ringbe lépnek sikeres üzletemberek is.  A The Ring Show Business Boxing keretein belül ezúttal Csikós Gergely és testvére Csikós József ütnek össze háromszor két perces menetekkel. A Kiliti Boxing Show szombaton 16 órakor nyitja meg kapuit a Gáz utcában.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek