11 hónapnál régebbi cikk

Virágos Székesfehérvár: már érkeznek az időpontfoglaló levelek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Virágos Székesfehérvár: már érkeznek az időpontfoglaló levelek

Május 3-9. között lesz lehetősége a nyertes pályázóknak, hogy időpontot foglaljanak a növények átvételére. A virágok kiosztása május 10-én kezdődik és a hónap végéig, május 31-ig tart majd a Next Stop Üzletközpont Oázis Kertészetben.

Összesen több mint 81 ezer tő egynyári virágot és mintegy 25 ezer tő muskátlit osztanak ki a pályázók között, így a családi házas pályázók 25 tő egynyári virágot, az erkélyes/balkonládás jelentkezők pedig 12 tő muskátlit vehetnek át. A társasházi és az intézményi pályázók 50 tő növényt kapnak ebben az évben.

A pályázati felületen a jelentkezőknek egy olyan fotót is fel kellett tölteni, amin látszik a virágok ültetésének helye, ugyanis a pályázat célja Székesfehérvár közterületeinek szépítése. A beültetésre szánt terület közterület vagy a közterületről jól látható terület, illetve balkonláda.

A növények lakossági átvételéhez időpontfoglalás szükséges, amiről a jelentkezéskor megadott e-mail címre értesítést kap mindenki.

A virágok átvételéhez szükséges lesz majd bemutatni a személyi igazolványt és a lakcímkártyát, a pályázat sorszámát, és aláírással igazolni az átvételt. Amennyiben nem a pályázó érkezik személyesen a virágokért, úgy az időpontfoglalást jelző e-mail-hez csatolt meghatalmazás birtokában meghatalmazott is átveheti és aláírásával igazolhatja az átvételt.

Amennyiben bárkinek kérdése merül fel a növények átvételével és az időpontfoglalással kapcsolatban a viragok@varosgondnoksag.hu e-mail címen érdeklődhet!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek