10 hónapnál régebbi cikk

Mi történt a Rác utcai elektromos töltővel, és mikor lesz újra használható?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szuromi Tamás
Mi történt a Rác utcai elektromos töltővel, és mikor lesz újra használható?

Olvasói megkeresés kapcsán kérdeztük meg az E.ON-tól, hogy miért nem üzemel a Rác utcában található e-töltőpont, és mikor lesz újra használható.

Egy múlt heti cikkünkben arra kerestük a választ, miért bontották el az e-töltőpontokat az ALDI parkolójában, a Szent Flórián körúton. Az írásra reagálva pedig levél futott be az fmc.hu szerkesztőségébe, amelyben ugyancsak elektromostöltő-problémát jelzett olvasónk a Rác utcából.

"A Rác utca 53. szám alatt található E.ON üzemeltetésű AC-töltő (16370-os számú töltőpont), immár két hónapja nem üzemel. Az ügyfélszolgálatot kerestem többször is információt kérve, hogy mikor lehet számítani arra, hogy újra használható lesz, de a válaszuk az volt, hogy tudnak róla, de sajnos nem tudják megmondani, hogy mikor lesz újra üzemképes" - írta levelében olvasónk.

A megkeresést továbbítottuk az E.ON felé, valamint megkérdeztük, mi történt az érintett töltővel, és mikor lesz újra üzemképes.

"Az említett töltőberendezéshez tartozó mérőszekrény egy közúti baleset során megrongálódott, amikor egy autós kidöntötte. A mérőcsere kapcsán kollégáink a balesetet követően azonnal intézkedtek, és megrendelték a helyreállításhoz szükséges új eszközöket. Várhatóan június közepétől használhatják majd ismét ezt a töltőt az e-autósok, akiknek köszönjük a türelmét!" - áll a szolgáltató válaszában.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek