6 hónapnál régebbi cikk

Családi vállalkozás a családokért: negyven éves a Lászlóvill Kft.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Családi vállalkozás a családokért: negyven éves a Lászlóvill Kft.

Alapításának 40. évfordulóját ünnepelte a székesfehérvári Lászlóvill Kft. pénteken. A tradicionális vállalkozás sok család megélhetését biztosította az évek során, és biztosítja még ma is.

Negyvenedik születésnapját ünnepelte a Lászlóvill Kft. Az épületvillamossággal, vagyonvédelmi és tűzvédelmi rendszerekkel, valamint világítástechnikával foglalkozó cég családias hangulatban munkavállalóival és partnereivel ünnepelte a jeles évfordulót. A jelenlévőket a cég alapítójának László Istvánnak a fia, a vállalkozás jelenlegi ügyvezető igazgatója László Zoltán köszöntötte, aki egyebek mellett a saját szakmai életútjáról is beszélt.

"Az elmúlt négy évtized arról szólt, hogy édesapám megalakította a céget, én ezzel a céggel együtt szépen felnőttem, belenőttem a különböző folyamatokba, és az utolsó tizenöt évben aktívan részt is vettem a cég működésében, a folyamatok irányításában” - fogalmazott László Zoltán, ügyvezető igazgató.

Mészáros Attila alpolgármester kiemelte, hogy Székesfehérvár ipara folyamatosan fejlődik és bővül, ami többek közt a multinacionális vállalatoknak, másrészt pedig a városban működő családi vállalkozásoknak köszönhető.

"Negyven évvel ezelőtt egy fiatalember, az akkori gazdasági körülmények között nagy bátorságról tanúságot téve, kisipari igazolványt kiváltva megkezdte egy vállalat megalapítását, amelyet aztán hittel, alázattal, folyamatosan bővítve fejlesztett, és sok-sok embernek, családnak adva munkát, építette a várost” - mondta el Mészáros Attila, alpolgármester.

Az alpolgármester hozzátette, hogy villamosság nélkül nem elképzelhető sem a lakóépületek, sem a közterületek, sem pedig az intézmények működése, ebben a tekintetben pedig nagy segítség volt Fehérvár számára a Lászlóvill Kft. Az önkormányzat és Székesfehérvár városának nevében Mészáros Attila díszoklevelet adományozott a cég negyvenedik születésnapjára.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek