4 hónapnál régebbi cikk

Élvezd a vacsorát szenteste stressz nélkül Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Castrum Hotel Székesfehérvár
Élvezd a vacsorát szenteste stressz nélkül Székesfehérváron

A Castrum Hotel Székesfehérvár ünnepi gálavacsorával készül, hogy levegye a terhet azoknak a válláról, akik idén felhőtlenül szeretnék élvezni a karácsonyi ünnepi menüt.

Talán senkinek nem kell bemutatni a karácsonyhoz kapcsolódó stresszes előkészületi folyamatot, ami akkor is beárnyékolja a hangulatot, ha egyébként imádunk sütni-főzni és a családunkat vendégül látni. Ugyan hazánkban inkább szilveszter napján szokás étterembe menni, és jellemzően szenteste a vendéglátóhelyek nincsenek nyitva, de a Castrum Hotel Székesfehérvár idei ünnepi nyitvatartása pont az ünnepi rohanás és stressz ellen kínál alternatívát.

„Szeretnénk levenni a terhet az emberek válláról az ünnepek alatt is, így ennek kapcsán idén szenteste is lehetőség van foglalni éttermünkbe. Séfünk négyfogásos karácsonyi, gyertyafényes gálavacsorával készül, mely remek alkalom, hogy a kapkodás helyett idén minőségi időt tölthessenek a családok egymással. Szenteste a legtöbb étterem ugyanis nem tart nyitva.

A Castrum Hotel Székesfehérvár idén ezen szeretne változtatni, amivel célunk kettős: egyrészt, hogy tehermentesítsük az ünnepek alatt a városlakókat és egy meghitt szép környezetben a családdal, rohanás nélkül tudják elfogyasztani a karácsonyi ünnepi menüt,

másrészt szeretnénk, hogy szállodánk új nevét is megjegyezzék, hiszen október elseje óta már új név alatt fogadjuk vendégeinket. Hosszútávú célunk, hogy Royal éttermünket jobban megismerje nagy közönség és felkerüljön a városi „étteremtérképre” is" - mondta el Juhász Dóra, a Castrum Hotel Székesfehérvár sales managere.

A tipikus karácsonyi menü hagyományos elemei mellett egy kis modern vonal is belekerült a fogásokba:

  • Csirkemáj terrine, primőr zöldségek, toast
  • Bajai halászlé (ponty, harcsa)
  • Aszalt szilvával és camambert sajttal göngyölt pulyka, kókusztejes édesburgonyakrém, gesztenyezselé
  • Mákosguba torta

9.750 Ft/fő áron foglalható a fenti karácsonyi menüsor. Gyermekek számára kedvezményekkel is szolgálnak szenteste: a 4 éves korig ingyenesen vehető igénybe az ünnepi alkalom, míg 4-12 év közötti gyermekek számára 50 százalék kedvezményt biztosít a szálloda a menü teljes árából.

A karácsonyi gálavacsorán előzetes foglalás mellett lehet részt venni! Bővebb információért a 06 22 534 352 számon kérhető.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek