2 hónapnál régebbi cikk

Farsangi jelmezes túrán és reflektorfényes stadiontúrán vehettek részt szombaton a székesfehérváriak
·Hírekturizmus·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Ferenczy-Nagy Levente
Farsangi jelmezes túrán és reflektorfényes stadiontúrán vehettek részt szombaton a székesfehérváriak
·Hírekturizmus·Utolsó frissítés: undefined

A Sóstó élővilága is elűzte a telet szombaton. A délelőtt folyamán jelmezes farsangi túrán, majd este különleges stadionbejáráson vettek részt az odalátogatók.

Szombaton nem maradhatott farsang nélkül a Sóstó élővilága sem, hiszen jelmezbe öltözött gyerekek lepték el a tó környékét, és egy túrán vettek részt szüleikkel a délelőtt folyamán. A résztvevő gyermekeket és szüleiket a Sóstói Vadvédelmi Központ dolgozói vezették állomásról állomásra egy kalandos túrán.

Este pedig most nem csak a Vidi győzelme miatt ragyogott fel Sóstó felett az ég, hanem a reflektorfényes stadiontúrának köszönhetően is. A túrán a résztvevők részletes betekintést nyerhettek, hogyan is működik a stadion. Megnézhették többek közt a VIP páholyt, közelről a pályát és azt a helyszínt is, ahova csak a legrosszabbul viselkedő szurkolók kerülhetnek be, a fogdát. 

De a közeljövőben is izgalmas programokkal készül a Sóstói Vadvédelmi Központ. Ismét bögretúrára várják az érdeklődőket, ahol gyógynövényes fűszerkeverékeket kóstolhatnak az odalátogatók, miközben egy tókört tesznek, valamint természettúrát és madárlest is szerveznek majd a tavasz közeledtével. A programokkal kapcsolatos részletes információkat a Sóstói  Vadvédelmi Központ oldalán találhatnak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek