2 hónapnál régebbi cikk

Rendkívüli ülést tartott a Fejér Vármegyei Közgyűlés
·Hírekközgyűlés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Rendkívüli ülést tartott a Fejér Vármegyei Közgyűlés
·Hírekközgyűlés·Utolsó frissítés: undefined

A képviselők három napirendi napirendi pontot tárgyaltak.

A Fejér Vármegyei rendkívüli közgyűlés összehívását több fontos döntéshozatal indokolta. Elsőként megyei kitüntető díjakról és címekről döntöttek a képviselők.

„Mindig a megyenapon adjuk át a díjainkat, kitüntetéseinket. Idén májusban Móron tervezzük megtartani a vármegyei napunkat. Emellett indokolta a rendkívüli közgyűlés összehívását az aktív turizmus pályázatunkról szóló döntéshozatal is. Körülbelül kétmilliárd forint értékben szeretnénk aktív turisztikai fejlesztéseket megvalósítani itt a vármegyében, ezek előkészítése, benyújtása volt téma, illetőleg egy helyi humán fejlesztési projekt kapcsán szintén közgyűlési döntés szükségeltetett a pályázat elindításához” - mondta az fmc.hu-nak Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke.

Emellett két alapítványi támogatásról is döntött a közgyűlés: a Pedagógia és Garancia Alapítvány a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola könyvtárának fejlesztéséhez 200.000 forint, a Betegápolásért Alapítvány pedig a Magyar Ápolók Napja megrendezéséhez 500.000 forint támogatásban részesül.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek