2 hónapnál régebbi cikk

Valentin-nap a Csónakázó-tó körül
Fehérvár Médiacentrum fotója
Preszter Elemér
Valentin-nap a Csónakázó-tó körül

Futva, gyalogosan, de akár biciklivel is lehetett teljesíteni az első Valentin-napi futást. A Csónakázó-tónál megrendezett sportos eseményre minden mozogni vágyót szeretettel vártak.

Futókkal népesült be a Csónakázó-tó környéke szombaton délután. A Valentin naphoz kapcsolódó futáson, bárki részt vehetett edzettségi szinttől függetlenül. A Red Hot Run Group SE és a Vitál Club Sportáruház hagyományteremtő szándékkal rendezte meg sportos eseményét.

"Mindenki saját magának kocog, jól érzi magát, a cél a jó hangulat. A versenyre 167 előnevezés érkezett, valamint indultak a kajak-kenus versenyzőink is."

- tudtuk meg Szipola Antaltól a Vitál Club Sportegyesület elnökétől. A résztvevők között akadt rutinosnak számító versenyző is. Gyenge Sándor elmondta, hogy immár 5 éve edz, azonban neki nem az eredmény számít, számára a futás egy közösségi élmény és kikapcsolódás.

Az 1,7 km-es tókört nem csak futva lehetett teljesíteni, a sétálókat és bicikliseket is szeretettel várták a szervezők. Eredménytől függetlenül minden sportoló egy szívalakú éremmel gazdagodott.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek