3 hónapnál régebbi cikk

Váltófutással ünnepelt az ARAK – 100x100 métert futottak az atléták a 100. születésnap alkalmából
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Váltófutással ünnepelt az ARAK – 100x100 métert futottak az atléták a 100. születésnap alkalmából

Több száz bajnoki címet és megannyi dobogós helyet tudhat magáénak az ARAK. Az egyesület pénteken 100x100 méteres váltófutással ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját. A sportos eseményen jelenlegi és az egykori atléták is részt vettek.

100x100 méteres váltófutással ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját az ARAK. A születésnap alkalmából több mint 100 egykori és jelenlegi klubtag futotta le a távot a Bregyóban. Hirt Károly elnök elmondta, számos szép eredményt tudhatnak magukénak, a cél pedig továbbra is az, hogy minél többekkel kedveltessék meg az atlétikát.

A kemény munkánknak meg is lett az eredménye: 2500 dobogós hely, 710 bajnoki cím, 270 válogatott. Teljesítettük amit vállaltunk, a cél továbbra is az, hogy Fehérvár fiataljait a legmesszebbre juttassuk el ebben a sportágban" - hangsúlyozta Hirt Károly.

A futást Cser-Palkovics András polgármester indította el, aki köszöntőjében felhívta a figyelmet arra a makettre is, amelyet pénteken tekinthettek meg először a résztvevők, és amely annak az emlékműnek a terve, amivel maradandó emléket állítanak majd az egyesületnek.

A rövid bemelegítést követően voltak, akik egyedül és voltak, akik kollégáikkal, családtagjaikkal teljesítették a 100 méteres távot, majd kötetlen beszélgetéssel, nyílt atlétikai programokkal folytatódott a centenáriumi ünneplés.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek