2 hónapnál régebbi cikk

Jótékonysági tanszergyűjtés a rászoruló fehérvári gyerekekért
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Jótékonysági tanszergyűjtés a rászoruló fehérvári gyerekekért

Iskolatáska, tornazsák, füzetek, ceruzák - többek között ilyen felajánlásokat fogad a rászoruló gyerekek részére a jótékonysági tanszergyűjtés keretében a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár augusztus 18-ig. Cél, hogy megkönnyítsék a nehézsorsú családok életét az iskolakezdésre.

A Gárdonyi Géza Művelődési Házban néhány napja már gyülekeznek a szebbnél szebb iskolatáskák. A jótékonysági tanszergyűjtést az Alba Bástya Család-és Gyermekjóléti Központtal, valamint az Adypapír-írószer bolttal közösen szervezi az intézmény. Elsősorban a maroshegyi, rászoruló gyerekek részére gyűjtenek, immár negyedik alkalommal.

Az adományozás már a nyár elején, az iskola utolsó hetében megkezdődött és egészen augusztus 18-ig tart. A megmaradt eszközöket az Alba Bástya Család-és Gyermekjóléti Központnak ajánlja fel az intézmény, amely aztán a város más részében élő családokhoz juttatja el az adományt.

Amit szívesen fogadnak az akció keretében:

- iskolatáskák, tornazsákok, tolltartók,
- füzetek minden korosztálynak, noteszek, könyv-, és füzetborítók,
- ceruzák, tollak, filctollak, szövegkiemelők,
- színes ceruzák, vízfestékek, temperák, ecsetek, zsírkréták,
- rajztömbök, színes- és fehér papírok, gyurmák, ragasztók,
- radírok, hegyezők, vonalzók, körzők, ollók, számológépek,
- uzsonnás dobozok, kulacsok.

Az Adypapír-írószer boltban ajándékutalványt is lehet vásárolni, az adományozók ebben a formában is segíthetik a családokat.


Leadási helyszínek és időpontok:

- Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár (Sóstó ltp. 1.), az intézmény nyitvatartási idejében, hétfőtől csütörtökig 8.00 és 19.00 óra, pénteken 8.00 és 18.00 óra, valamint szombaton 10.00 és 14.00 óra között
- Adypapír papír-írószer bolt (Ady Endre utca 2.), hétfőtől péntekig 9.00 és 18.00 óra, szombaton pedig 9.00 és 12.30 óra között.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek