1 hónapnál régebbi cikk

Meleg és hideg ételt is kaptak a rászorulók a Heti Betevő jóvoltából
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvári Heti Betevő
Meleg és hideg ételt is kaptak a rászorulók a Heti Betevő jóvoltából

Cél a rászoruló családok és az otthontalanok segítése. A Heti Betevő fehérvári csapata júliusban utolsó ételosztását szervezte meg. A segítség mindig jól jön, éppen ezért a lakosság és az éttermek adományait is szeretettel fogadják az egyesület önkéntesei.

Sokan álltak sorba vasárnap délelőtt a Deák Ferenc Technikum és Szakképző Iskola előtt, ahol a Heti Betevő önkéntesei ételt osztottak az otthontalanoknak és a rászoruló családoknak. A közel tíz éve megalakult csapat célja, hogy minél több embernek segítse a mindennapjait. A gyümölcs és hidegétel adományokat minden második héten osztják ki.

A lakosság által összegyűjtött és a helyi éttermek felajánlásával készült ételek kiosztására a fehérváriakat és a környékbelieket is egyaránt szeretettel várják.

„Nagy örömmel fogadják ezeket mindig az emberek, az utolsó morzsáig ki szoktunk osztani mindent. A legnehezebb feladat az egészben, hogy sosem tudjuk pontosan kiszámítani, hány emberre számítsunk” – mondta el Kovács Anikó, önkéntes.

Ha valaki szeretné segíteni az egyesület munkáját, arra banki utalással is van lehetőség a 16200223-10031607 számlaszámra, valamint bárki jelentkezhet önkéntesnek, amelynek részletei a Heti Betevő honlapján olvashatók.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek