2 hónapnál régebbi cikk

Dübörög a FEZEN, tetőfokára hág a hangulat a harmadik napon!
·ProgramokFEZEN·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss-Dávid Renáta
Dübörög a FEZEN, tetőfokára hág a hangulat a harmadik napon!
·ProgramokFEZEN·Utolsó frissítés: undefined

ATB, Crownshift, Depresszió, DESH, End Of Paradise, de többek között a Valmar és a Halott Pénz is szórakoztatta pénteken a közönséget a FEZEN harmadik napján.

A hangulat a tetőfokára hágott - kiváló hangulat, őrült ritmus, azaz egészen biztos, hogy a 2024-es FEZEN is felejthetetlen élményt nyújt a látogatóknak az eddigi tapasztalatok szerint.

A résztvevők többsége hosszú évek óta látogatja a fesztivált.

A zenekedvelő közönség a fent említett előadókon kívül még Christiannal, Juhász Marcival is találkozhat, emellett Karácsony János és Bérces Viktor is szórakoztatja ma este a közönséget, de a sokak számára kedvenc páros: Korda György és Balázs Klári, valamint a Lazarvs, a Moby Dick, a Paradicsom, a Sodom is emeli a pénteki nap színvonalát.

Ám a fellépők között megtalálható volt még a Takáts Tamás Blues Band, a The Joystix, a fehérvári zenekarral beszélgettünk is a koncertjük előtt.

Szőke Gábor dalszerző, énekes, és egyben a zenakar gitárosa arról mesélt a Fehérvár TV stábjának, hogy nagy százalékban jelen vannak a FEZEN fesztiválon, hiszen székesfehérváriak a gyökereik, számukra fontos, hogy a fehérvári közönség előtt zenélhessenek.

Ezután depresszióba estünk! Jó, nem a szó valódi értelmében, sőt! Legnagyobb örömünkre kicsit közelebbről is megismerkedhettünk a zenekarral.

A 2000-ben történt megalakulásuk óta 10 lemezt, 29 videoklipet, 1 Blu-ray-t, 4 DVD-t, 1 kislemezt, 2 válogatáslemezt, valamint 1 koncertlemezt készített az egyik legnépszerűbb hazai Rock / Metal zenekarnak számító Depresszió. A hétszeres arany és háromszoros platinalemezes, Fonogram-díjas formáció több kiadványával is vezette a hazai lemezeladási listákat. Sikeres, önálló turnék mellett évek óta a hazai fesztiválok egyik kiemelt produkciójaként aposztrofálható a zenekar előadása.

Halász Ferenc, a zenekar énekes-gitárosa szerint zenekaruk népszerűsége a hitelességben rejlik.

A kiváló fellépők és hazai sztárok sorát erősíti és erősítette még pénteken a Tobak és a Valmar is, Marics Petiék egészen konkrétan felszántották a színpadot népszerű slágereikkel.

De, hogy miért érdemes a FEZEN utolsó napján is a Takarodó útra látogatni?

Nos, egyebek mellett Dzsudló, a Fish!, a Junkies és Horváth Tamás is itt lesz veletek, aki egyébként nem először lép színpadra Székesfehérvár zenei fesztiválján a zeneszerelmesek legnagyobb örömére.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek