Berki távozott, Szabó "Balu" visszatért a Vidihez
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár FC
Berki távozott, Szabó "Balu" visszatért a Vidihez

Túlzás lenne azt állítani, hogy a hivatalos átigazolási időszak záró napját a fehérvári piros-kékek uralták volna, ám egy-egy távozót és érkezőt bejelentettek, illetve szerdán is még várható ezen a téren kommunikáció.

Paksról igazolt régi-új játékost a támadó középpályás Szabó Bálint személyében kedden a Fehérvár FC, amely bejelentette azt is, hogy 20 éves csatárát, Berki Marcellt a Kecskemét kivásárolta szerződéséből, így ő távozott. 

A 23 éves Szabó Bálint fiatal kora ellenére már igen rutinos játékosnak számít, hiszen alig 17 évesen, a Vidi utolsó, 2018-as bajnokcsapatában bemutatkozott az élvonalban, de játszott kölcsönben később Budaörsön és Kaposváron, mielőtt a Paks leigazolta volna. Egy fél szezont eltöltött - naná, hogy kölcsönben - a török élvonalbeli Antalyasporban is, tehát légióstapasztalattal rendelkezik. A Pakssal idén májusban Magyar Kupát és bajnoki ezüstérmet nyert.

Ami Berkit illeti: jót tehet a környezetváltozás a 20 éves támadónak, mert egy éve, amióta visszatért Salzburgból, nem igazán tudta bizonyítani azt, hogy a jövőben fontos játékosa lehetne a Vidinek. Más közegben, más stílusú csapatnál talán kiteljesedhet.

Várhatóan még további két új igazolást jelent be a fehérvári klub, ám mivel mindketten klub nélküliek jelenleg, megteheti ezt szerdán vagy akár később is. Egy fiatal légiós támadóról és egy rutinos kapusról van szó, de még azt sem lehet kizárni, hogy védő is érkezik a napokban a Sóstóra.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek