Nyeremények a Megnyitó Napokon az Autócentrum Szabó Csoportnál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Autócentrum Szabó
Nyeremények a Megnyitó Napokon az Autócentrum Szabó Csoportnál

Ünneplésre várja az érdeklődőket az Autócentrum Szabó Csoport október 18–19. között. A vállalat tovább bővítette márkakínálatát, így ezentúl már Renault és Dacia autókat is forgalmaz.

2024. október 1-től az Autócentrum Szabó Csoport megnyitotta új Renault és Dacia szalonját és szervizét Székesfehérváron is. Ezzel vármegyénkben egyedülálló módon egyszerre tizenhárom márka forgalmazása és karbantartása is elérhető egy helyen.

A bővülést október 18–19. között Megnyitó Napokkal ünnepli meg a vállalat. A kétnapos rendezvényen modell premierek is lesznek, így egyebek mellett a legújabb Renault Rafale, vagy az elmúlt hónapokban megújult Renault Clio és Renault Captur mellett a legfrissebb Dacia Duster volánja mögé is beülhetnek, akik kilátogatnak a Szent Flórián körúti telephelyre. A tesztvezetések helyszíni regisztrációhoz kötöttek.

Gyerekprogramok és nyereményjátékok két napon át

A gyermekekre is gondoltak a szervezők, akik így pénteken és szombaton is MiniGuruKids színezőket és feladatlapokat oldhatnak meg, lehetőségük lesz Renault és Dacia autó modelleket kivágni és összeragasztani, de arcfestés és csillámtetoválás is felkerülhet a legvidámabbakra, Csuti és Evelin pedig egy kötetlen beszélgetésre várja majd az érkezőket.

A tombolán naponta értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők, míg azok, akik október hónapban új Renault vagy Dacia modellt vásárolnak, 100 ezer forint értékű üzemanyag-utalványt kapnak. Az október 18-19-i, ingyenesen látogatható programok reggel 9-től délután 17 óráig tartanak. 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak az új telephelyükön,  Székesfehérváron, a Szent Flórián körút 9. alatt. Azokat a látogatókat, akiket más márkák (Suzuki, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Nissan, Honda vagy Piaggio Commercial) is érdekelnek,  a Szent Flórián körút 7. alatt található márkakereskedésükbe várják.  

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek