Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 02. 12., 16:41
Közélet,2021Orbán Viktor: Magyarország érdeke, hogy elkerüljük a háborút50 nappal a választások előtt Orbán Viktor miniszterelnök a Várkert Bazárban foglalta össze évértékelő beszédében 2021-et.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 02. 12., 13:31
Közlekedés,balesetKetten is belerohantak a kikanyarodó Peugeotba az M7-es fehérvári lehajtójánálFebruár 11-én este történt az ütközés.
2022. 02. 11., 17:21Közlekedés,balesetHárom autó karambolozott a 7-es főúton Fehérvár és Dinnyés közöttSzékesfehérvár és Dinnyés között anyagi káros baleset történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 11., 14:41
Hírek,közlekedésMódosul a vasúti menetrend Fehérvár és Tapolca között a mostani és a következő hétvégénA Székesfehérvár és Szabadbattyán állomások között végzett pályakarbantartási munkálatok miatt két hétvégén is menetrendi módosításra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 11., 11:31
Hírek,balesetFák közé hajtott egy kamion az M7-esen PolgárdinálLetért a sztrádáról és a több méter mély vízelvezető árokban a fák közé csapódott egy nyerges vontató február 10-én délután az M7-es autópályán, a polgárdi lehajtó közelében.
2022. 02. 11., 09:33HírekkoronavírusKoronavírus: közel 12 ezer az új fertőzöttek száma, köztük 553 Fejér megyeiTegnap óta 11 559 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 553 Fejér megyei.
2022. 02. 11., 07:18Hírek,időjárásVáltozékony és hűvösebb idő várható a hétvégénTöbbfelé napközben is mérhetnek 5 Celsius-fok alatti értékeket, vasárnap pedig néhol mínusz 10 fokig is lehűlhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 10., 15:04
Közlekedés,buszbérletCser-Palkovics András: háromszor annyian vásároltak diákbérletet, mint tavaly ilyenkor"Érdemes volt 280 forintra csökkenteni a diák havibérletek árát" - tette közzé Székesfehérvár polgármestere.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,kényelmes munkaMiért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
2022. 02. 10., 13:01Közlekedés,fejlesztésLátványos drónvideón a készülő déli összekötőA videón jól látszik, hogy haladnak a munkálatokkal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 10., 12:09
Hírek,tűzTűz ütött ki egy épületben a Szekfű Gyula utcában SzékesfehérváronBerendezési tárgyak és bútorok égtek meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 10., 10:58
Gazdaság,állásMunkalehetőség a dinamikusan fejlődő magyar cégnél SzékesfehérváronA Braun Kft.-Hufbau Braun székesfehérvári telephelyén két nyitott pozícióra várja a jelentkezőket.
2022. 02. 10., 09:25HírekkoronavírusKoronavírus: több mint 12 ezer új fertőzöttAz aktív koronavírus-fertőzöttek száma pedig 231 613 fő.
2022. 02. 10., 09:07Gazdaság,támogatásVarga Mihály: csütörtöktől érkezik a bankszámlára a családi adóvisszatérítésAz utalással folyósított összeg meghaladja az 561 milliárd forintot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 09., 16:09
Hírek,iskolaA nyílászárók cseréjével még idén elindul a Vasvári Pál Gimnázium korszerűsítéseFolytatódnak az iskolafelújítások Székesfehérváron, ennek során a Vasvári Pál Gimnázium korszerűsítése még idén elindul a nyílászárók cseréjével - jelentette be a polgármester Facebook-oldalán.
2022. 02. 09., 13:11Sport,korcsolyaVasárnap este bezár a Kori LigetHasználjátok ki az utolsó lehetőséget!
2022. 02. 09., 10:31Hírek,koronavírusMájus 1-jétől alakul át a védettségi igazolvány oltási igazolvánnyáAhogyan a kormány azt már bejelentette, az eredetileg tervezett február 15. helyett csak május 1-jétől alakul át a védettségi igazolvány oltási igazolvánnyá - az erről szóló kormányrendelet-módosítás megjelent a Magyar Közlönyben.
2022. 02. 09., 09:20HírekkoronavírusKoronavírus: ismét 10 ezer felett az új fertőzöttek száma, köztük 503 Fejér megyeiTegnap óta 13 932 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 503 Fejér megyei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,sportmajálisEgészség, élmény, közösség: Sportmajális 2024Tizenharmadik alkalommal ünnepelt sporttal Székesfehérvár május elsején.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongFehérvári hokisok vezérletével győzelem a vb-n, Alba zakó SzolnokonA magyar válogatott második bolzanói vb-sikeréből nagy kanállal vették ki a részüket a Volán játékosai, az Alba kosarasai viszont csalódást keltő produkcióval maradtak alul a Tisza-partján kedd este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,ingyenHúsz éves a Nyitott Tornatermek-program – több mint ötezren sportolnak rendszeresenHúsz éve indult útjára Székesfehérváron a Nyitott Tornatermek-program. A kezdeményezés, mely országos szinten is egyedülálló, egyre nagyobb népszerűségnek örvend a városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 08., 23:36
Hírek,tűzKonyhai tűzhöz vonultak a tűzoltók a Semmelweis utcába Most is dolgoznak a lánglovagok. Információnk szerint Székesfehérváron a Semmelweis utca 11. szám alatt található társasházhoz érkeztek a tűzoltók. Úgy tudjuk konyhai tűz volt, az épületet átszellőztették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 08., 14:09
Sport,TestszobrászatKempo – az ököl törvényeA kempo remek lehetőség a kikapcsolódásra, a feszültség levezetésére és nem utolsó sorban kiváló testmozgási forma. Megtalálhatóak benne a tradicionális stílusok és a modern, versenyorientált irányzatok elemei is. Ezeket ötvözi, hogy az éles önvédelmi helyzetben hatékonyan alkalmazhatóak legyenek.
2022. 02. 08., 12:31Hírek,felújításCser-Palkovics András: 15 fehérvári iskolában tervezik a vizesblokkok felújításátNégy iskola vizesblokkjait már elkezdték, illetve elkezdik felújítani. Két iskola esetében a munkaterület átadása ma történik. Ezek a Hétvezér és a Kossuth Lajos Általános Iskola, a Munkácsy Mihály Általános Iskola, valamint a Táncsics Mihály. Ezek a felújítási munkák tavasszal el is készülnek.
2022. 02. 08., 11:37HíreköngyilkosságÖngyilkos lett egy idős férfi Székesfehérváron, leugrott a Lövölde utcai otthonábólA férfi a helyszínen életét vesztette.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!