Hírek
2022. 02. 06., 14:03Közlekedés,lezárásIdeiglenes lezárás lesz hétfőn a Skála parkolóbanBurkolati jelek festése miatt ideiglenes lezárás lesz a Skála parkolóban.
2022. 02. 06., 11:25Hírek,áramszünetHétfőn áramszünet lesz Feketehegy több utcájábanAz E.ON korszerűsítési munkálatok miatt szünetelteti időszakosan a szolgáltatást.
2022. 02. 05., 18:12Hírek,balesetÖsszeütközött két autó az M7-esen PolgárdinálA Budapest felé vezető oldalon történt a baleset szombaton késő délután.
2022. 02. 05., 11:29Hírek,postaMódosított nyitvatartással üzemel a Szárazrét Posta február 7-től Az ideiglenes intézkedést betegség miatt vezették be.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 04., 17:10
Közlekedés,útfelújítás Már aszfaltoznak a Prohászka útonA kedvező időjárási körülményeknek köszönhetően folyamatosan és ütemterv szerint haladnak a kivitelezési munkálatok a Prohászka Ottokár úton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 04., 13:18
Hírek,tűzMit tegyél, ha ég a ház? Menekülni tanít a katasztrófavédelemJanuárban átlagosan 50 percenként gyulladt ki egy otthon Magyarországon. Íme a Katasztrófavédelem tanácsai, mit tegyünk a megelőzésért és hogyan meneküljünk, ha már beütött a baj.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 04., 11:30
Hírek,Vadmadárkórház2021 a legek éve volt a Vadmadárkórházban25. születésnap, 1138 sérült madár, támogatói program, nemzetközi hírnév. Sok minden történt a Székesfehérvár-Sukorói telephelyen működő Vadmadárkórház életében a 2021-es évben, ezek részleteiről számolt be csütörtökön Berkényi Tamás, állatorvos, és Horváth Hella önkéntes.
2022. 02. 04., 09:15HírekkoronavírusKoronavírus: több mint 16 ezer új fertőzöttet regisztráltakKözülük 752-en Fejér megyeiek.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégesőVillámlás, erős szél és jégeső miatt adtak ki figyelmeztetést FejérreÓrákon belül megérkezik a hidegfront, ami véget vet a nyárias időnek. Kedden akár 15 fokkal is hűvösebb lehet, mint az elmúlt napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeNapos, nyárias idő várható a hétvégénJellemzően napos, nyugodt, nyárias idő várható a hétvégén, bár a szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül alakul, de vasárnap akár 31 fok is lehet - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 04., 06:08
Időjárás,hétvégi időjárásVáltozékony idő várható a hétvégénVáltozékony idő várható a hétvégén: napsütésre és csapadékra is készülni kell. Helyenként plusz 10 Celsius-foknál is melegebb lesz, de olykor ismét megerősödhet a szél - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 03., 17:10
Hírek,gazdaságÚj közpark épülhet Székesfehérváron, az Alsóvárosi rétenA 100-ból egy 30 hektáros területet alakítanának át hatalmas közparkká, viszont az Alsóvárosi rét továbbra is rét marad.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 03., 14:49
Sport,jégkorong"Ezen a pályán lélegzem '77 óta!" - interjú a 70 éves Ocskay GáborralHetvenedik születésnapján köszönthettük a minap a székesfehérvári jégkorong atyját, Ocskay Gábort. A sportág ikonikus alakja volt az, aki hozzásegítette Székesfehérvárt ahhoz, hogy a jégkorong fővárosának hívják, Magyarországot pedig hokinemzetként emlegessék a világban.
2022. 02. 03., 14:03Hírek,tűzKét épület is lángra kapott HantosonA sárbogárdi tűzoltók megfékezték a lángokat.
2022. 02. 03., 10:51Hírek,óvodaMegjavították a kazánt, pénteken újra kinyit a Szárazréti TagóvodaSzerencsére rövid időn belül sikerült beszerezni a szükséges alkatrészt a kazán javításához.
2022. 02. 03., 09:49Közlekedés,veszélyEgy pillanaton múlt a tragédia: videón, ahogy az autó elé csapódik a fa Bodajk és Balinka közöttKörülbelül egy másodpercen múlt csak az autóban utazó(k) élete, na, meg a sofőr reakcióidején.
2022. 02. 03., 09:29HírekkoronavírusKoronavírus: továbbra is közel 20 ezer az új fertőzöttek száma, köztük 752 Fejér megyeiTegnap óta 17 894 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 752 Fejér megyei.
2022. 02. 03., 07:29Hírek,koronavírusGulyás: május 1-ig két oltással is érvényes marad a védettségi igazolványAz ötödik hullám csúcsán vagyunk, ám az elvonulása gyorsabb lesz, mint a korábbiaké - ismertette Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a február 3-i Kormányinfón.
2022. 02. 03., 06:55Sport,edzésFebruárban is lehet sportolni a Nyitott TornatermekbenAz iskolák egész területén kötelező lesz a maszkviselés, kivéve azoknak, akik a pályákon sportolnak. A programok díjmentesen látogathatóak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,beruházásCsúcstechnológiás nitrogénüzemet adtak át SzékesfehérváronNagyértékű beruházás keretében épített nitrogénüzemet a Messer Hungarogáz az elektronikai gyártással foglalkozó Harman Becker Gépkocsirendszer Gyártó Kft. székesfehérvári gyárának területén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 02., 17:08
Hírek,egészségügyPéldaértékű összefogással új szűrőbusz állt szolgálatba FehérváronSzerdán délelőtt adták át hivatalosan azt az egyedi tervezésű egészségügyi ellátóbuszt, amely a viharkárokat szenvedett sátor pótlására szolgál.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 02., 14:02
Hírek,felújításKezdődik a 112 ágyas új épület kivitelezése a Szent György KórházbanKezdődik a kivitelezés, a tervek szerint 2023 végére befejeződnek a munkák.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 02., 11:55
Hírek,VárosházaMegkezdődik a Városháza felújításaAz idei évben megtörténik a Városház tér 1. számú épület teljeskörű energetikai korszerűsítése. A Városháza patinás, de már megújulásra váró épületében február 2-án indul a kivitelezés.
2022. 02. 02., 09:12HírekkoronavírusKoronavírus: Fejérben még soha nem volt ennyi új fertőzött egy nap alattOrszágosan újra 20 ezerhez közelít az új fertőzöttek száma.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...