Hírek
2022. 02. 11., 07:18Hírek,időjárásVáltozékony és hűvösebb idő várható a hétvégénTöbbfelé napközben is mérhetnek 5 Celsius-fok alatti értékeket, vasárnap pedig néhol mínusz 10 fokig is lehűlhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 10., 15:04
Közlekedés,buszbérletCser-Palkovics András: háromszor annyian vásároltak diákbérletet, mint tavaly ilyenkor"Érdemes volt 280 forintra csökkenteni a diák havibérletek árát" - tette közzé Székesfehérvár polgármestere.
2022. 02. 10., 13:01Közlekedés,fejlesztésLátványos drónvideón a készülő déli összekötőA videón jól látszik, hogy haladnak a munkálatokkal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 10., 12:09
Hírek,tűzTűz ütött ki egy épületben a Szekfű Gyula utcában SzékesfehérváronBerendezési tárgyak és bútorok égtek meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 10., 10:58
Gazdaság,állásMunkalehetőség a dinamikusan fejlődő magyar cégnél SzékesfehérváronA Braun Kft.-Hufbau Braun székesfehérvári telephelyén két nyitott pozícióra várja a jelentkezőket.
2022. 02. 10., 09:25HírekkoronavírusKoronavírus: több mint 12 ezer új fertőzöttAz aktív koronavírus-fertőzöttek száma pedig 231 613 fő.
2022. 02. 10., 09:07Gazdaság,támogatásVarga Mihály: csütörtöktől érkezik a bankszámlára a családi adóvisszatérítésAz utalással folyósított összeg meghaladja az 561 milliárd forintot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 09., 16:09
Hírek,iskolaA nyílászárók cseréjével még idén elindul a Vasvári Pál Gimnázium korszerűsítéseFolytatódnak az iskolafelújítások Székesfehérváron, ennek során a Vasvári Pál Gimnázium korszerűsítése még idén elindul a nyílászárók cseréjével - jelentette be a polgármester Facebook-oldalán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,üzemanyagTovább csökken az üzemanyagok ára szerdánAz egyik üzemanyagtípus 5, a másik 4 forinttal lesz olcsóbb a hét közepétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,kényelmes munkaMiért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
2022. 02. 09., 13:11Sport,korcsolyaVasárnap este bezár a Kori LigetHasználjátok ki az utolsó lehetőséget!
2022. 02. 09., 10:31Hírek,koronavírusMájus 1-jétől alakul át a védettségi igazolvány oltási igazolvánnyáAhogyan a kormány azt már bejelentette, az eredetileg tervezett február 15. helyett csak május 1-jétől alakul át a védettségi igazolvány oltási igazolvánnyá - az erről szóló kormányrendelet-módosítás megjelent a Magyar Közlönyben.
2022. 02. 09., 09:20HírekkoronavírusKoronavírus: ismét 10 ezer felett az új fertőzöttek száma, köztük 503 Fejér megyeiTegnap óta 13 932 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 503 Fejér megyei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 08., 23:36
Hírek,tűzKonyhai tűzhöz vonultak a tűzoltók a Semmelweis utcába Most is dolgoznak a lánglovagok. Információnk szerint Székesfehérváron a Semmelweis utca 11. szám alatt található társasházhoz érkeztek a tűzoltók. Úgy tudjuk konyhai tűz volt, az épületet átszellőztették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 08., 14:09
Sport,TestszobrászatKempo – az ököl törvényeA kempo remek lehetőség a kikapcsolódásra, a feszültség levezetésére és nem utolsó sorban kiváló testmozgási forma. Megtalálhatóak benne a tradicionális stílusok és a modern, versenyorientált irányzatok elemei is. Ezeket ötvözi, hogy az éles önvédelmi helyzetben hatékonyan alkalmazhatóak legyenek.
2022. 02. 08., 12:31Hírek,felújításCser-Palkovics András: 15 fehérvári iskolában tervezik a vizesblokkok felújításátNégy iskola vizesblokkjait már elkezdték, illetve elkezdik felújítani. Két iskola esetében a munkaterület átadása ma történik. Ezek a Hétvezér és a Kossuth Lajos Általános Iskola, a Munkácsy Mihály Általános Iskola, valamint a Táncsics Mihály. Ezek a felújítási munkák tavasszal el is készülnek.
2022. 02. 08., 11:37HíreköngyilkosságÖngyilkos lett egy idős férfi Székesfehérváron, leugrott a Lövölde utcai otthonábólA férfi a helyszínen életét vesztette.
2022. 02. 08., 08:54HírekkoronavírusKoronavírus: több mint 7 ezer pozitív teszt egy nap alatt290-en Fejér megyeiek az új fertőzöttek közül.
2022. 02. 07., 16:16Időjárás,szélMeteorológiai szolgálat: kedd délutántól mérséklődik a szélKedd délutántól mérséklődik a többfelé erős, néhol viharos erejű szél - tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
2022. 02. 07., 09:14HírekkoronavírusHétvégi járványadatok: 234 elhunyt, 1490 Fejér megyei fertőzöttA hétvégén 33 ezernél is több emberről derült ki, hogy elkapta a koronavírust. Közülük 1490-en Fejér megyeiek. Péntek óta 234 beteg halt meg a világjárvánnyal összefüggésben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 06., 21:11
Időjárás,februárSok lesz a napsütés, de eső, hózápor is előfordulhatEnyhe idő várható a következő napokban.
2022. 02. 06., 14:03Közlekedés,lezárásIdeiglenes lezárás lesz hétfőn a Skála parkolóbanBurkolati jelek festése miatt ideiglenes lezárás lesz a Skála parkolóban.
2022. 02. 06., 11:25Hírek,áramszünetHétfőn áramszünet lesz Feketehegy több utcájábanAz E.ON korszerűsítési munkálatok miatt szünetelteti időszakosan a szolgáltatást.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!