Hírek
2021. 10. 08., 17:21Közlekedés,parkolásOktóber végéig érvényesek a 2020. március 20. előtt kiváltott éves parkolóbérletekA Városgondnokságon pedig már jelenleg is kiválthatók az idén novembertől érvényes jövő évi lakossági bérletek.
2021. 10. 08., 14:44KözlekedésbalesetÚjabb karambol: egy kisteherautó és két személyautó ütközött a 8-as főút fehérvári szakaszánA 8-as főút érintett szakaszán torlódásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 08., 13:02
KözlekedésbalesetNégy autó ütközött az M7-esen Székesfehérvárnál, torlódásra kell számítani a Balaton feléPénteken kora délután történt a baleset az Auchan-lehajtó közelében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 08., 12:15
Gazdaság,SzékesfehérvárEgy évre elhalasztják az építményadó emelését a fehérvári KKV-k számáraÍgy támogatja az önkormányzat a vállalkozások talpra állását és a várhatóan jelentősen emelkedő minimálbér kigazdálkodását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 08., 11:57
Hírek,Velence KorzóKözzétette Velence önkormányzata a Korzóval kapcsolatos igazságügyi szakértői véleményt, ami a szerződés felmondásához vezetettA Velence Korzó üzemeltetője a rábízott köztulajdont nem tartotta karban, nem üzemeltette elvárt gondossággal - többek között ez áll abban a dokumentumban, amit Velence önkormányzata tett közzé.
2021. 10. 08., 10:30Közlekedés,forgalomkorlátozásÚjabb forgalmirend-változások, lezárások lesznek a 7-es és 8-as főúton Fehérvárnál a kerékpárút építése miattKét szakaszon is megváltozik a forgalmi rend a kerékpárút építése miatt Székesfehérvárnál.
2021. 10. 08., 09:25HírekkoronavírusKoronavírus: már 100-an vannak lélegeztetőgépenAz aktív fertőzöttek száma péntekre átlépte a 9000-et.
2021. 10. 07., 22:33Időjárás,hétvégi időjárásKevésbé esős, de hűvösebb idő várható hétvégénHajnalban helyenként mínuszokra is számítani kell.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 07., 20:27
Hírek,Velence KorzóA Velence Korzó üzemeltetője lezáratta a szabad partszakaszt, az önkormányzat nem érti a döntéstAz üzemeltető karbantartásra hivatkozva zárta be a kapukat, így csak az épület üzletei látogathatóak, a tópart és a büfésor nem.
2021. 10. 07., 18:40Közélet,adóVargha Tamás kezdeményezi az építményadó-emelés elhalasztásátVargha Tamás Fehérvár országgyűlési képviselője kezdeményezi a polgármesternél, hogy a közgyűlés halassza el az adóemelés második ütemének végrehajtását. Az intézkedéssel 400 millió forint marad a fehérvári vállalkozásoknál.
2021. 10. 07., 16:15Közlekedés,buszmenetrend2022 második felében az intermodális központ miatt mindenképpen lesz módosítás a buszmenetrendbenMegköszönve az augusztus óta érkezett javaslatokat, közösségi oldalán összegezte a buszmenetrenddel kapcsolatos tapasztalatokat Cser-Palkovics András.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 07., 11:46
Hírek,díjA fehérvári kórház orvosait díjaztákSzerdán este a Hiemer-házban került sor a Prof. Romhányi György emlékülésre, amely során átadták a 2020. évi Romhányi-díjakat. A díjazottak közül mindketten - dr. Pál Katalin hematológus és dr. Turi Tibor belgyógyász, kardiológus is - évtizedek óta gyógyítják a fehérvári kórházban a betegeket.
2021. 10. 07., 11:33Hírek,Velencei-tóAz eső miatt már emelkedik a Velencei-tó vízszintje, de a vízpótlás még nem kezdődhet elBefejeződött a Velencei-tó vízpótló rendszerének 5 napon keresztül tartó vizsgálata. A méréssorozattal a vízügyi szakemberek azt vizsgálták, hogy a Pátkai-tározóból a Velencei-tóba történő vízeresztés során milyen vízmennyiségi és vízminőségi változások következnek be
2021. 10. 07., 10:01Hírek,nyugdíjA vártnál is több pénzt kapnak novemberben a nyugdíjasokNovember 1-jétől (január 1-jei visszamenőleges hatállyal) 1,2%-kal emelkednek a nyugdíjak - derült ki a szerdai Magyar Közlönyből.
2021. 10. 07., 09:14HírekkoronavírusKoronavírus: 800 felett az új fertőzöttek száma, köztük 22 Fejér megyei Tegnap óta 837 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 22 Fejér megyei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 07., 07:15
HírekrendőrségEzt az eltűnt abai nőt keresi a fehérvári rendőrségA 48 éves abai lakos orvoshoz indult Székesfehérvárra, de oda már nem érkezett meg. A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 06., 13:05
Hírek,Virágos MagyarországSzékesfehérvár is harcba szállhat a legvirágosabb európai falvak és városok versenyébenHárom település képviselheti hazánkat az európai megmérettetésen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 06., 10:04
Hírek,koronavírusÚj helyen a fehérvári oltópont: október 13-tól a Nővérszállóban leszVáltozik Székesfehérváron a koronavírus elleni oltások beadásának helyszíne. Október 13-tól a Nővérszálló földszintjére kell menniük az oltásra váróknak.
2021. 10. 06., 09:21HírekkoronavírusKoronavírus: 629 új fertőzöttFejér megyében 8 új fertőzöttet regisztráltak.
2021. 10. 05., 20:14Közlekedés,útlezárásMegszűnik az útlezárás szerda délelőttől a Gáz utcábanElhárították a hibát a Gáz utcában. A földgázvezeték javítási munkálatainak befejezését követően október 6-án, szerdán délelőtt megszűnik az útlezárás.
2021. 10. 05., 15:26Sport,TestszobrászatA Feketehegy SE mindhárom kalapácsvető csapata országos bajnok lett!Kiválóan szerepeltek kalapácsvetésben, diszkoszvetésben és súlylökésben is a Feketehegy SE tagjai a hétvégén megrendezett Ügyességi és Gátfutó Atlétikai Magyar Csapatbajnokságon: a csapatok három arannyal, egy ezüsttel és egy bronzéremmel gazdagodtak.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...