Hírek
2021. 10. 10., 12:17Gazdaság,ingatlanZöld Otthon Program: tovább drágulnak a lakások Székesfehérváron is?A Zöld Otthon Program újabb lakásépítési hullámot indíthat be, ami várhatóan gazdasági növekedéssel is együtt jár majd - derül ki az ingatlan.com elemzéséből.  
2021. 10. 10., 08:52Sport,TestszobrászatFehérvári győzelem a súlyemelő Tini OB-nElső helyezést ért el Berényi Botond súlyemelő a Nyugat-Magyarországi Tini Országos Bajnokságon. A székesfehérvári sportoló 54 kg-os szakítást és 66 kg-os lökést mutatott be, mely abszolút győzelmet hozott számára.
2021. 10. 09., 18:51KözlekedésbalesetTraktoros gázolt kerékpárost SeregélyesenKerékpárost gázolt el egy kukoricát szállító pótkocsis traktor Seregélyesen, a Fő utcában.
2021. 10. 09., 08:13Közlekedés,áremelkedésMeddig kell emelkednie a benzinárnak, hogy letegyük az autót?A napi.hu internetes oldal megbízásából a Pulzus kutató készített egy reprezentatív felmérést, amiből az derül ki, az autósok 66 százaléka megérzi a pénztárcáján az áremelkedést, ezért érdemben igyekszik csökkenteni az autóhasználatot.
2021. 10. 08., 17:21Közlekedés,parkolásOktóber végéig érvényesek a 2020. március 20. előtt kiváltott éves parkolóbérletekA Városgondnokságon pedig már jelenleg is kiválthatók az idén novembertől érvényes jövő évi lakossági bérletek.
2021. 10. 08., 14:44KözlekedésbalesetÚjabb karambol: egy kisteherautó és két személyautó ütközött a 8-as főút fehérvári szakaszánA 8-as főút érintett szakaszán torlódásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 08., 13:02
KözlekedésbalesetNégy autó ütközött az M7-esen Székesfehérvárnál, torlódásra kell számítani a Balaton feléPénteken kora délután történt a baleset az Auchan-lehajtó közelében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 08., 12:15
Gazdaság,SzékesfehérvárEgy évre elhalasztják az építményadó emelését a fehérvári KKV-k számáraÍgy támogatja az önkormányzat a vállalkozások talpra állását és a várhatóan jelentősen emelkedő minimálbér kigazdálkodását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,lopásLopott birkával a vállán kaptak el egy férfit a sárbogárdi rendőrökA sokat látott rendőrök is meglepődtek a bizarr pároson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményMegkéselte, órákon keresztül alázta és bántalmazta hajléktalan ismerősét az ittas férfi SzékesfehérváronA fellebviteli főügyészség összesen 12 év fegyházbüntetésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit , és kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 08., 11:57
Hírek,Velence KorzóKözzétette Velence önkormányzata a Korzóval kapcsolatos igazságügyi szakértői véleményt, ami a szerződés felmondásához vezetettA Velence Korzó üzemeltetője a rábízott köztulajdont nem tartotta karban, nem üzemeltette elvárt gondossággal - többek között ez áll abban a dokumentumban, amit Velence önkormányzata tett közzé.
2021. 10. 08., 10:30Közlekedés,forgalomkorlátozásÚjabb forgalmirend-változások, lezárások lesznek a 7-es és 8-as főúton Fehérvárnál a kerékpárút építése miattKét szakaszon is megváltozik a forgalmi rend a kerékpárút építése miatt Székesfehérvárnál.
2021. 10. 08., 09:25HírekkoronavírusKoronavírus: már 100-an vannak lélegeztetőgépenAz aktív fertőzöttek száma péntekre átlépte a 9000-et.
2021. 10. 07., 22:33Időjárás,hétvégi időjárásKevésbé esős, de hűvösebb idő várható hétvégénHajnalban helyenként mínuszokra is számítani kell.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 07., 20:27
Hírek,Velence KorzóA Velence Korzó üzemeltetője lezáratta a szabad partszakaszt, az önkormányzat nem érti a döntéstAz üzemeltető karbantartásra hivatkozva zárta be a kapukat, így csak az épület üzletei látogathatóak, a tópart és a büfésor nem.
2021. 10. 07., 18:40Közélet,adóVargha Tamás kezdeményezi az építményadó-emelés elhalasztásátVargha Tamás Fehérvár országgyűlési képviselője kezdeményezi a polgármesternél, hogy a közgyűlés halassza el az adóemelés második ütemének végrehajtását. Az intézkedéssel 400 millió forint marad a fehérvári vállalkozásoknál.
2021. 10. 07., 16:15Közlekedés,buszmenetrend2022 második felében az intermodális központ miatt mindenképpen lesz módosítás a buszmenetrendbenMegköszönve az augusztus óta érkezett javaslatokat, közösségi oldalán összegezte a buszmenetrenddel kapcsolatos tapasztalatokat Cser-Palkovics András.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 07., 11:46
Hírek,díjA fehérvári kórház orvosait díjaztákSzerdán este a Hiemer-házban került sor a Prof. Romhányi György emlékülésre, amely során átadták a 2020. évi Romhányi-díjakat. A díjazottak közül mindketten - dr. Pál Katalin hematológus és dr. Turi Tibor belgyógyász, kardiológus is - évtizedek óta gyógyítják a fehérvári kórházban a betegeket.
2021. 10. 07., 11:33Hírek,Velencei-tóAz eső miatt már emelkedik a Velencei-tó vízszintje, de a vízpótlás még nem kezdődhet elBefejeződött a Velencei-tó vízpótló rendszerének 5 napon keresztül tartó vizsgálata. A méréssorozattal a vízügyi szakemberek azt vizsgálták, hogy a Pátkai-tározóból a Velencei-tóba történő vízeresztés során milyen vízmennyiségi és vízminőségi változások következnek be
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,szupercellaLátványos fotókon a Székesfehérvárnál kialakult vasárnapi szupercellaMég 200 kilométerről is látni lehetett a vasárnap esti zivatar villámait. Budapest környékén több helyen is cseresznye nagyságú jég esett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszFolytatódik a változékony, záporos-zivataros időjárásFolytatódik a változékony, napos-gomolyfelhős idő a jövő héten; elsősorban a hét elején kell záporra, zivatarra, felhőszakadásra számítani, a hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégHelyenként cseresznye nagyságú jegek hullottak Székesfehérváron péntekenJéggel érkezett a szupercella Székesfehérvárra pénteken délután.
2021. 10. 07., 10:01Hírek,nyugdíjA vártnál is több pénzt kapnak novemberben a nyugdíjasokNovember 1-jétől (január 1-jei visszamenőleges hatállyal) 1,2%-kal emelkednek a nyugdíjak - derült ki a szerdai Magyar Közlönyből.
2021. 10. 07., 09:14HírekkoronavírusKoronavírus: 800 felett az új fertőzöttek száma, köztük 22 Fejér megyei Tegnap óta 837 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, közülük 22 Fejér megyei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 07., 07:15
HírekrendőrségEzt az eltűnt abai nőt keresi a fehérvári rendőrségA 48 éves abai lakos orvoshoz indult Székesfehérvárra, de oda már nem érkezett meg. A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 10. 06., 13:05
Hírek,Virágos MagyarországSzékesfehérvár is harcba szállhat a legvirágosabb európai falvak és városok versenyébenHárom település képviselheti hazánkat az európai megmérettetésen.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!