Kult
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 26., 11:30
Kult,sorozatSzékesfehérvári lány nyerte a hídépítő realitytA híd megépítése és 30 millió forint elnyerése volt a cél, Molnár Janka Sára központi szereplő lett. Nyereményéből a versenytársaknak is adott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 26., 09:22
Kult,programAz Aida, Varázsfuvola és az István, a király látványos jelmezei is láthatóak ÖreghegyenNyár esti dalok,  gyertyafényes opera fine dining, valamint operák jelmezeiből készült kiállítás nyitotta meg az Aranybulla Művészeti Napokat. Ma jön Beck Zoltán, vasárnap a Soulwave.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 08. 24., 18:30
Kult,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Aranybulla Művészeti Napok, Palacsinta Péntek, II. Nagy Jurta Nap, Állatkertek Éjszakája és 10 nap anyu nélkül 2.Augusztus végéhez közeledve is bőven lesz miből csemegézni: többek között falatozhattok a Palacsinta Pénteken, kilátogathattok a II. Nagy Jurta Napra vagy a nyárbúcsúztató családi napra, részt vehettek az Állatkertek Éjszakája programjain a Pagonyban vagy beülhettek a 10 nap anyu nélkül 2.-re.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 24., 14:38
Programok,sportIndul a sportszezon: a hokisok árulják a bérleteket, a kosarasok családi napot rendeznekA Hydro Fehérvár AV19 jelenlegi ülőbérleteit szeptember 22-ig lehet megújítani. Az Arconic-Alba Fehérvár is megkezdte a felkészülést, pénteken a Bregyóban lehet találkozni az új keret tagjaival.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 23., 18:37
Kult,Nemzeti EmlékhelyRestaurálják az Aba-Novák-seccót - már megtörtént a különleges alkotás tisztításaHamarosan indul a a nedvesedés következtében károsodott Aba-Novák-secco restaurálása a Magyar Géniusz Program keretében és fenntartói támogatással. A Nemzeti Emlékhelyen a mauzóleumban látható különleges alkotás tisztítása már megtörtént, hamarosan hozzálát a restauráláshoz Lángi József.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 22., 14:15
Programok,palacsintaÉdesszájúak figyelem, ismét jön a palacsintapéntek!Az iskolakezdés előtti utolsó pénteken, augusztus 25-én várják a családokat a Vízivárosban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 20., 10:54
Kult,szoborAnya és gyermeke Meszlényi szemével a TóvárosbanMeszlényi János szobrászművész egykor a megyei képzőművészeti alap titkáraként élt Székesfehérváron. Köztéri alkotásainak jelentős része, így az Anya Gyermekével nevű szobor is a városban található.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 19., 19:29
Programok,Királyi NapokKirályi Napok vasárnap: díszközgyűlés, kenyéráldás, Koronázási Ünnepi Játékok és Bánk bán-előadásA Belvárosban és a Zichy ligetben folytatódnak a Koronázási Ünnepi Játékok. A délelőtti ünnepi szentmise és kenyéráldás után délután a Fehérvári királyok menete először a Nemzeti Emlékhelyre, majd a Szent István térre érkezik, ahol a koraeste kezdődő díszközgyűlésen adják át a város elismeréseit. A ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Színház,támogatás66 milliós támogatást kapott a fehérvári színházSzámos fejlesztés valósulhat meg azért, hogy a legszínvonalasabb előadásokat élvezhessék a fehérváriak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Színház,múzeumÚj műfaj születik: régész színházzal készül a Szent István Király MúzeumA Szent István Király Múzeum különleges programmal készül: idén nyáron régész színháznak ad otthont a fehérvári múzeum díszudvara. A részletekről Lehrner Zsolt alpolgármester, Pokrovenszki Krisztián főigazgató, Matuz János író-rendező és Keller János színművész számoltak be.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Színház,VárosházaMár áll a Tizenkét dühös ember díszlete a VárosházánA februári előadásokra már elfogytak a jegyek, de a színház honlapján lehet előregisztrálni a későbbiekre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 19., 15:55
Kult,Királyi NapokKarddal és pajzzsal küzdöttek a Városház téri ringben a Szent István Torna versenyzőiA nézők nem megrendezett küzdelmeket, hanem valódi, teljes erőbedobással küzdő versenyzőket láthattak, akik több mint 30 kg-os páncélban, középkori fegyverekkel harcolnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 19., 11:26
Kult,sikerÁllami kitüntetésben részesült az Alba Regia TáncegyüttesCsokonai Vitéz Mihály-díjat kapott a jövőre 75 éves, székesfehérvári Alba Regia Táncegyüttes. Az ünnepélyes díjátadón Juhász Zsófia, az Alba Regia Táncegyesület elnöke és Majoros Róbert, a táncegyüttes művészeti vezetője vette át az állami kitüntetést augusztus 19-én a Pesti Vigadóban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 19., 09:26
Kult,Királyi NapokParádé a Székesfehérvári Balett Színházzal és a Boban Markovic OrkestarralKülönleges produkcióval örvendeztette meg a Székesfehérvári Királyi Napok látogatóit a Székesfehérvári Balett Színház és a Boban Markovic Orkestar a Parádé című előadással.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 18., 20:21
Kult,ösztöndíjFehérvári alkotókat támogat a város, átadták a Lánczos-Szekfű és Deák Dénes ÖsztöndíjakatMunkatársaink alkotó tevékenységét is segítik. Kovács Szilvia és Matuz János egy különleges dokumentumfilmes projekthez nyert ösztöndíjat, Vakler Lajos pedig folytathatja a példamutató és különleges fehérváriak életét bemutató kötetsorozatát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 18., 17:47
Kult,Királyi NapokFehérvári időutazás, középkori kavalkád a belvárosbanElstartolt a Koronázási ünnepi játékok, három napon át minden a történelemről, hagyományokról és természetesen a szórakozásról szól Fehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 08. 17., 17:40
Kult,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Királyi Napok, Koronázási Ünnepi Játékok, Öreghegyi Mulatság, Emlékparki Nyár és Kék BogárAugusztus derekán is bővelkedünk fehérvári programokban: többek között kilátogathattok a Királyi Napok utolsó napjaira, bulizhattok az Öreghegyi Mulatságon, részt vehettek az Emlékparki Nyár előadásán, vagy beülhettek a moziba a Kék Bogárra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 17., 16:05
Kult,zene40 éve mutatták be, most újra kiadják és el is játsszák az István, a királytIkonikus, történelmi, felejthetetlen, meghatározó - a legsikeresebb magyar rockopera 40 éve hódít. Ünnepi dupla CD-n jön ki ismét, és dupla előadás lesz az Arénában is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 17., 11:39
Programok,állatkertÁllatkertek Éjszakája: nyerj páros belépőt a pákozdi vadasparkba!Nyereményjátékot hirdetett az Állatkertek Éjszakájára a Pákozdi Pagony – Vadaspark és Arborétum. Egy állatfelismerő játékon lehet részt venni, mellyel belépő nyerhető az augusztus 25-én, 19 órától látogatható rendezvényre
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 17., 08:23
Kult,koncertSzikora Róbert: "Magyar lelkű embernek, mint amilyen én vagyok, kicsit ez maradt az ország fővárosa"A negyvenéves R-Go adott koncertet a Királyi napokon. A csikidam életigenlés - mondja a stílus atyja, Szikora Róbert, aki szerint a mostani siker talán még nagyobb is, mint amikor a csúcson voltak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Film,streamingSzékesfehérvár mellett forgatták a Netflix új szuperprodukciójátA láthatatlan fény mind a négy része november elején érkezik a Netflixre. A sorozatban fontos szerepet játszó náci katonaiskolát a soponyai Zichy-kastélyban alakították ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Film,mozi7 film, amit még érdemes várni idénLegalább tucatnyi, ha nem több olyan film érkezik még idén ősszel és télen, amit óriási várakozás előz meg. A Megfojtott virágok szinte biztosan bezsebel majd pár Oscar-jelölést, de lesz egy mesterséges intelligenciáról szóló sci-fi, több életrajzi dráma, és egy csodásnak ígérkező mese is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Film,kertmoziIdén is kertmozizhatunk a BelvárosbanA Barátság mozi a Bartók Béla téren várja a filmrajongókat a Királyi Napok alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 16., 18:31
Programok,Királyi NapokKirályi Napok: Katonazenekari Fesztivál és kertmoziCsütörtökön a katonazenekaroké a főszerep a Székesfehérvári Királyi Napokon, a napot pedig a Bartók Béla téren a Jóságos ég! című francia vígjáték zárja a Kertmoziban. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 15., 19:31
Történelem,kiállításKülönleges kincsek és nemzeti értékek Székesfehérváron: megnyílt a Hadtörténeti Intézet és Múzeum időszaki kiállításaA Székesfehérvári Királyi Napok keretében nyílt meg a Hadtörténeti Intézet és Múzeum különleges, látványos és értékes gyűjteményi darabjait felvonultató időszaki kiállítás a Szent István Király Múzeum Rendház épületében augusztus 15-én.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 08. 15., 15:56
Programok,Királyi NapokKirályi Napok: R-GO és Múzeum AkusztikSzerdán adják át az Államalapító Szent István Emlékérmet és Díjat, a Szent István Király Múzeum Rendház épületében akusztikus koncert lesz, este pedig Szikora Róbert és az R-GO lép fel a Zichy-színpadon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 08. 15., 14:27
Kult,tűzijátékMinden eddiginél látványosabb tűzijáték lesz augusztus 20-ánTöbb tízezer pirotechnikai effekt, grandiózus fényjáték, lenyűgöző épületfestés, tűz alkotta úszó virágszőnyeg, lézershow és több száz drón – ezek teszik majd felejthetetlenné az idei ünnepi rendezvénysorozat fináléját Magyarország születésnapján.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Nemcsak az egészségért, a közösségért is sportolunk, szintet léptek a pólósok és középpontba került a fenntarthatóság. Kellemes időtöltést kívánunk a 2023.09.14-én megjelent Fehérvár Hetilap olvasásához!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kiszélesíthetik a Móri úti körforgalmat? Megújul a kosarasok csarnoka és köszöntötték a fehérvári gólyákat. lapozz bele te is legújabb lapszámunkba, a 2023.09.07-én megjelent Fehérvár Hetilapba!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fokozott figyelem a közlekedésben, kezdődik az iskola, restaurálják az Aba-Novák-seccót és újra nyitva vannak a tornatermek. Megjelent a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 31-ei lapszáma.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Két új díszpolgárát köszöntötte Székesfehérvár, húszmilliárd forintból újulhatnak meg az oktatási intézmények és Esztergom lett az új testvérvárosunk. Megjelent a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 24-ei száma. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Átadták a Szent István-emlékérmet, tizenhét kilométernyi bicikliút épült Fehérváron és különleges kincsek érkeztek a múzeumba, megnyílt a hadtörténeti kiállítás. Jó olvasást kívánunk a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 17-én megjelenő legfrissebb számához.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Lezárult az integráció, állami tulajdonba került a Fejérvíz. Megújul a Rózsaliget és nagy a készülődés, vasárnap indul a Királyi Napok programsorozat. Minderről és persze még sok más, Fehérvárt érintő hírről olvashatsz a 2023. augusztus 10-én megjelenő Fehérvár Hetilapban. Kellemes időtöltést kívánu...