Kult
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 29., 12:45
Kult,táncBalboa hétvégére várja a tánc szerelmeseit a Come Around Swing Family FehérváronFergeteges táncfesztivált szervez a Come Around Swing Family május 31-június 2-áig, péntektől vasárnapig a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 28., 08:16
Programok,családEgy egész délután a téren! Családi kikapcsolódás és élményszerzés a Jávor Ottó téri forgatagbanCél a közösségkovácsolás és az élményszerzés. A Jávor Ottó tér szombaton megtelt családokkal, akiket a hangulatos gyermekprogramok mellett koncert és táncbemutató is fogadta.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 05. 27., 11:55
Programok,nyárHeteken belül indul a nyár egyik leglátványosabb programja, nem messze FehérvártólVárhatóan júniusban kezdődik a szentjánosbogár-rajzás az Alcsúti Arborétumban, és két hétig tart majd. Szokás szerint lesznek vezetett túrák is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 25., 15:41
Programok,gyerekekVasárnapig lesznek a székesfehérvári belváros kulcsai a gyerekeknélIgazi játéktérré változott Székesfehérvár belvárosa május utolsó hétvégéjén. A Hetedhét Játékfesztivál idén is nagy népszerűségnek örvend, már az első napon több ezren látogattak el a rendezvényre, amely vasárnap estig tart.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 25., 15:04
Zene,találkozóEgyütt zenéltek, bemutatkoztak a vármegyei művészeti iskolák tanítványaiKlasszikus és jazz zenét, népzenét játszó, hangszeres formációk léptek színpadra a belvárosban pénteken. Első alkalommal szervezték meg a Fejér Vármegyei Művészeti Iskolák Vándortalálkozóját. A rendezvényen közel ötszázan vettek részt. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 25., 11:18
Kult,szoborA Prohászka-emlékmű történeteProhászka Ottokár 22 éven át volt Székesfehérvár megyés püspöke, emlékművét a városhoz ezer szállal kötődő Ohmann Béla és a Székesfehérváron templomokat is tervező Kossuth-díjas építész, Weichinger Károly alkotta.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 24., 19:55
Kult,kiállításMegnyílt a Hadimustra tárlat SzékesfehérváronA 18 teremben ezernél több műtárgy, látványos idővonal és sokrétű digitális tartalom segítségével enged bepillantást a magyar hadtörténelem elmúlt évszázadaiba, az oszmán uralom elleni küzdelemtől napjaink Honvédségének fegyverzetéig. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 05. 23., 18:09
Kult,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Hetedhét Játékfesztivál, JamBoryVár, Nicola Tesla – Végtelen energia, Kisfaludi gyereknap és piknik, Furiosa: Történet a Mad MaxbőlMájus utolsó hétvégéjén többek között kilátogathattok a Hetedhét Játékfesztiválra, bulizhattok a JamBoryVáron, megleshetitek a Nicola Tesla – Végtelen energiát, lazulhattok a Kisfaludi gyereknapon és pikniken, vagy beülhettek a moziba a Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,táborozásKaratéztak a gyerekek – a küzdősport alapjaival ismerkedtek a táborlakókKarate edzésen vehettek részt a Bregyó közi Ifjúsági Szabadidő Központban táborozó gyerekek. A bemutatóval egybekötött edzés célja az volt, hogy a gyerekek egy kicsit közelebbről is megismerhessék és kipróbálhassák a küzdősportot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,táborIdén is a Karitász Csoporttal táboroznak a gyerekekA Karitász csoport idén is megtartja napközi táborát a rászoruló gyermekeknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Programok,kirándulásRetró busz Székesfehérvár körül Panoráma buszos kirándulásra invitálta a Tourinform Iroda azokat, akik egy kis idegenvezetéssel egybekötve szerettek a magasból gyönyörködni a városban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 23., 10:45
Kult,múzeumSzékesfehérvár lesz a Múzeumok éjszakájának kiemelt helyszíneOrszágszerte több mint 400 helyszínen több ezer programmal várják a látogatókat június 22-én, a Múzeumok éjszakáján, amelynek kiemelt helyszíne Székesfehérvár lesz - tájékoztatott az MTI.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 05. 20., 15:39
Zene,slágerlistaAmikor a Manchester United listavezető dallal hangolt a kupadöntőre: ezt hallgatta a világ 30 esztendejeAz angol FA-kupa döntőjére listavezető dallal rukkolt ki a Manchester United, de a Status Quo által menedzselt sláger mellett nagyot ment Tony Di Bart, a Reel II Real, a Loft, a Maxx, a Heavy D & The Boyz és az Ace Of Base is. Ezt hallgatta a világ 1994 májusában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 19., 11:00
Programok,tűzoltóságFehérváron és Fejérben több helyszínen idén is megnyílnak a tűzoltószertár-kapukA Nyitott szertárkapuk programsorozat a gyermeknaphoz kapcsolódó eseménye a Katasztrófavédelemnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 19., 07:06
Kult,autóVeterán autók lepték el a Börgöndi Repülőteret1945 előtti veterán járművekből álló túra indult a Börgöndi Repülőtérről. A Pitypang & Blériot nevezetű eseményre az ország több pontjáról érkeztek motorok és autók, amelyek a nap során Vérteskozmára is ellátogattak, majd visszatértek Börgöndre, ahol tovább folytatódott a nosztalgiázás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 18., 14:34
Kult,szoborSzent József és Jézus: A Schmidl-villa szobraiA Várkörúton bizony nagyon kell figyelniük az elhaladóknak, néhány lépésenként újabb és újabb köztéri alkotással találkozhatnak. Ohmann Béla páros szobra lassan egy évszázada áll az egykori Schmidl-villa sarkán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 17., 11:04
Programok,építkezésRetro Majális és szakmai nap az Építők Forrásánál SzékesfehérváronBemutatókkal, konzultációkkal, látványtervezéssel várják az építkezőket és a kivitelezőket is Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 17., 09:50
Kult,Vörösmarty SzínházIphigenia Auliszban: új darabot mutat be a Vörösmarty Színház társulataIsmét új darabot mutat be a Vörösmarty Színház társulata. Az Iphigenia Auliszbant szombaton láthatják először a Kozák András stúdióban az érdeklődők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 05. 16., 19:42
Kult,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Pünkösdi Virágálom, Kortárs Művészeti Fesztivál, Belvárosi piknik, Vál-völgyi Zsúr és Képzeletbeli barátokA hétvégén többek között kilátogathattok a Pünkösdi Virágálomra, lazulhattok a Kortárs Művészeti Fesztiválon vagy a Belvárosi pikniken, bulizhattok a Vál-völgyi Zsúron, vagy beülhettek a moziba a Képzeletbeli barátok című filmre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 14., 16:09
Programok,pünkösdÚjra virágos lesz a belváros PünkösdkorIdén ismét virágkompozíciókat csodálhatunk majd a belvárosban Pünkösd alkalmából: az Országalma és a Szent István-emlékjel közötti szakaszon hat virágbolt fogja színes-illatos növényekkel elárasztani a belvárost.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zene,koncertAlba Regia Fesztivál augusztus 8-10-igIsmét az Alba Regia Feszt Székesfehérváron. Az Alba Regia Fesztivál 2014 óta minden évben színesíti Székesfehérvár zenei életét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zene,FEZENMár épül a Fezen Már javában folynak a munkálatok, hamarosan indul a 2024-es FEZEN Fesztivál.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Zene,slágerlistaAmikor a Beastie Boys szabotálta a nyarat: ezt hallgatta a világ 30 esztendejeA soft rock és R&B fiúbandák között üdítően hatott a Beastie Boys punk/rap zenéje, de jól teljesített a Masterboy-Ice MC-La Bouche tengelyre támaszkodó eurodance vonulat is. Ezt hallgatta a világ 1994 júliusában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 14., 13:03
Programok,VidiMindössze 500 forintért váltható belépő a Fehérvár FC szombati hazai mérkőzésére Ezzel is azt szeretné segíteni a város, hogy minél többen biztassák május 18-án 17.45 órától a csapatot, hiszen a bajnoki érem, a dobogós hely a tét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2024. 05. 13., 18:24
Programok,kirándulásFizetős lett a Székesfehérvárhoz közeli szellemvárosA szentkirályszabadjai szovjet katonaváros bejáratait állítólag már őrök védik. A területen több nagytestű kutyát is szabadon engedtek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 13., 17:33
Programok,piknikTavaszköszöntő a TóvárosbanPiknik várta a családokat, a lakókat Tóvárosban vasárnap. A tavaszköszöntő rendezvényen gyerekműsorok, játékok, operettelőadás szórakoztatta a közönséget. A nap sztárfellépője Csepregi Éva volt.
2024. 05. 11., 19:19Kult,Nemzeti EmlékhelyLovagi tábor, középkori zene és kézműves foglalkozások - így zajlott az Emlékhelyek Napja Fehérváron Lovagi táborral, középkori zenével és kézműves foglalkozásokkal is várták egyebek mellett a kilátógatókat az Emlékhelyek napján, szombaton, Fehérváron.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Jön a Múzeumok éjszakája, Petőfi újra Fehérváron, a legjobb robotprogramozókat díjazták és hamarosan újra jégen a Volán. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 13-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!