Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 30., 08:25
Sport,röplabdaMegszakadt az Alba, tovább nyúlik a MÁV Előre győzelmi sorozataA fehérvári kosarasok az első negyedben még tartották a lépést esélyesebb riválisukkal, de a folytatásban jobbak voltak a szombathelyiek és behúzták a bajnoki derbit, a röplabdások viszont továbbra is hibátlanok, szerda este nemzetközi porondon tették le nyomatékosan a névjegyüket svájci sikerükkel....
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 29., 08:23
Sport,jégkorongA mumussal most sem bírt a rendkívül tartalékos VolánA fehérvári jégkorongozók újra megpróbálták legyőzni a címvédőt, ám amiként 2021 óta egyszer sem, most sem sikerült a bravúr, igaz, másfél sornyi játékos hiányában ez most több, mint bravúr lett volna.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 27., 19:17
Sport,fociVidi döntetlen vezéráldozattal, Volán siker a listavezető ellenNem tökéletesen, de pozitív mérleggel zárult a hét a székesfehérvári élcsapatok számára. A Vidi remek találkozón gólzáporos döntetlent ért el a KTE ellen, a klub női csapata is ikszelt Budaörsön, a Volán hokisai a meccs előtt még listavezető Linz, a FEHA19 pedig a Dunaújváros ellen diadalmaskodott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 26., 13:46
Sport,labdarúgásFoci ikon a háttérben - máig aktív a miniszterelnök egykori edzőjeNémeth János 79 éves lesz januárban, Lovasberényből indulva a MÁV Előrén keresztül érkezett meg a nyolcvanas években a Videoton SC-hez, azóta is hű a klubhoz és a megyei focihoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 26., 09:03
Sport,röplabdaTovább menetel a MÁV Előre és az AlbaA székesfehérvári férfi röplabdások és a kosarasok hibátlan produkcióval állnak a bajnoki tabella élén, de a röpis hölgyek is felléptek a dobogóra szombat esti sikerükkel, miközben a FEHA19 ifjú jégkorongozói pont nélkül maradtak ezúttal az Erste Ligában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 25., 06:31
Sport,jégkorongEz nem volt szép - a ligautolsótól kapott ki a VolánVáratlan vereségük ellenére is az alapszakasz dobogóján állnak a székesfehérvári jégkorongozók, de annak érdekében, hogy a végén is biztosan rájátszást érő helyen maradjanak, a meglepő vereségeket el kell kerülni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 24., 18:07
Sport,futsalA Tóvárosi nyerte a futsal diákolimpiát – a csapat ezzel bejutott a megyei fordulóbaA Tóvárosi Általános Iskola csapata nyerte a városi diákolimpiát futsalban. A Fehérvár FC fedett csarnokában rendezett két napos torna első helyezettjeként a csapat továbbjutott a megyei döntőbe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 24., 13:51
Sport,korcsolyaMár hizlalják a jeget a Zichy ligetnélJövő héten ismét megnyitja kapuit a Zichy ligeti korcsolyapálya. Az élménykorcsolyázás helyszíne idén kicsit megváltozott, hiszen a Városgondnokság megújította a szabadtéri pályát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 22., 07:57
Sport,röplabdaNagy küzdelemben előny a MÁV Előrénél a Challenge KupábanAz elején és a végén jól játszottak a fehérvári röpisek, ám második és a harmadik szettben szétesett a produkciójuk. Összességében megérdemelten győztek és bizakodhatnak a svájci visszavágó előtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 21., 21:08
Sport,biztosításNyakunkon a síszezon!Van, akinek ez semmit nem mond, talán ők vannak a legnagyobb biztonságban, ellenben garantáltan fantasztikus élményekről maradnak le. No meg persze ott a másik tábor, amelyet a síelés hívei alkotnak. Rájuk egészen mesébe illő tájak, pazar látképek várnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 20., 19:43
Sport,labdarúgásRemek sporthétvége: válogatott siker fehérvári főszereplőkkel, kiütéses Alba és Volán győzelemUtolsó összecsapásán két döntetlen után sikerült 3 pontot szereznie labdarúgó válogatottunkban, a Volán tízet ütve nyert, az Alba pedig 105 pontot szórva.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 20., 14:04
Sport,kosárlabda8-0: tarol a rekordokat ostromló AlbaAz elmúlt években már többször volt rá példa, hogy 7-1-es mutatóval rajtolt a fehérvári kosárlabdacsapat. A mostani kezdés, a zsinórban nyolc győzelem azonban ezt is túlszárnyalja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 18., 10:12
Sport,labdarúgásSzékesfehérvári sportlegendák párban: Fésűs Irén és Disztl Péter A székesfehérvári női röplabda legújabb kori sikereinek megalapozója, valamint a Vidi kapuslegendája jól kiegészítik egymást, és már készülnek az 50 éves EDDA Művek márciusi koncertjére.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 18., 08:00
Sport,jégkorongVáratlan Volán-kudarc, FEHA19 bravúrAz osztrák ligában kiválóan menetelő kék-fehérek a rekordbajnoktól kaptak nagy pofont saját közönségük előtt, miközben a klub farmcsapata Debrecenben tudott nyerni, és nem szakadt le az előtte állókról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 17., 07:21
Sport,röplabdaMÁV Előre Foxconn: a zárásra is siker a KEL-benNem volt pardon, csütörtök este is dominált és nyert a Közép-európai Liga fehérvári fordulójának utolsó összecsapásán a Loki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 16., 20:48
Sport,fociKijutott az Európa-bajnokságra a magyar labdarúgó válogatott!Hihetetlen körülmények között, a 96. percben esett öngóllal ért el 2-2-es döntetlent Szófiában a válogatott, ezzel pedig 1986 óta először jutott ki pótselejtező nélkül egy labdarúgó-világeseményre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 16., 07:26
Sport,röplabdaA kilencedik tétmeccsét is simán behúzta a MÁV Előre FoxconnA Komárno után egy másik szlovák gárda volt Dávid Zoltán csapatának ellenfele a MEVZA Ligában, s azt is legyőzve tovább építi sikerszériáját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 15., 15:00
Sport,kempoHét érmet is hazahoztak a kempo-vb-ről fehérvári sportolókHazánk bár nagyon sikeres a kempóban, mégis nagyon keveset beszélünk, hallunk róla. Az egyébként is kiemelkedően teljesítő magyar válogatott világbajnoki szereplésének székesfehérvári vonatkozása is volt, hiszen az Alba Kempo SE két harcosa képviselte hazánkat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 15., 06:55
Sport,röplabdaA MEVZA Ligában is győzelemmel startolt a MÁV Előre FoxconnNem lassít a kék-fehér gárda, a Közép-európai Röplabda Zóna Szövetség (MEVZA) hagyományos megmérettetés-sorozatának első meccsén az egyik legjobb szlovák egyletet győzte le a VOK-ban.
2023. 11. 13., 12:00Sport,fociTömegverekedés tört ki két focicsapat játékosai között Fejérben, szemtanúkat keresnekA dunaújvárosi Szöglet FC és a Testvérek FC játékosai estek egymásnak még szeptemberben. A rendőrség a balhé szemtanúit keresi.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 11. 12., 22:06
Sport,labdarúgásVidi bravúr - az első győzelem a Groupamában!Korábban Magyar Kupa mérkőzésen már le tudta győzni a Ferencvárost a 2014-ben felújított, újjáépített Üllői úti arénában a Vidi, de bajnoki összecsapáson szombatig kellett erre várni. A dologban az a slusszpoén, hogy ebben a naptári évben korábban nem nyert NB I-es meccset a piros-kék alakulat!
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!