Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 27., 10:00
Sport,jégkorongÚjra nyert a Volán, tovább nőtt az előnye!A székesfehérvári hokisok Magosi mesterhármasával, illetve Hári három gólpasszával és egy találatával simán verték a sereghajtót, amely novemberben borsot tört a listavezető orra alá. Erre most, a karácsonyi ütközeten nem sok esélye volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 12. 25., 16:30
Sport,szinkronúszásVideón a fehérvári szinkronúszók karácsonyi gálájaA székesfehérvári Orka SE szinkronúszói minden év decemberében egy látványos Karácsonyi Gálával búcsúznak a maguk mögött hagyott esztendőtől. Nem volt ez másként 2023-ban sem. Most a teljes gálát megtekinthetitek egy háromkamerás felvételen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 24., 09:40
Sport,röplabdaRangadót nyertek a női röpisek, kikapott a "kisvolán"A MÁV Előrés hölgyek a két Magyar Kupa vereségért a bajnokságban vágtak vissza egy sima győzelemmel, a FEHA19 ifjú hokisai viszont nem bírtak hazai pályán kedvenc ellenfelükkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 23., 05:08
Sport,jégkorongEgy ponttal távozott Linzből a Hydro Fehérvár AV19Csütörtökön a Vorarlberg, pénteken a Linz egyenlített kapuslehozatalos, emberelőnyös góllal az utolsó percben a Volán ellen, ám míg előbbi találkozót hosszabbításban megnyerte a kék-fehér alakulat, utóbbit az ellenfél abszolválta 2 ponttal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 22., 11:03
Sport,jégkorongIdegenben nyert a Volán, hazai vereséggel búcsúzott a MÁV ElőreOtt folytatta az ICEHL küzdelmeit a fehérvári hokicsapat, ahol 10 napja befejezte. Ezúttal "csak" hosszabbításban nyert idegenben, de így is vezeti a tabellát. A MÁV Előre férfi röpisei viszont kikaptak spanyol riválisuktól a visszavágón, így a CEV-kaland véget ért.
2023. 12. 22., 10:13Sport,futballA két ünnep között ismét Fehérvári FutballfesztiválNégy napon keresztül (december 27-30.) zajlanak majd a küzdelmek a 23. Mindigvár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztiválon. A helyszín ezúttal is a Videoton Oktatási Központ lesz, ahol a kupameccseken túl két gálamérkőzést is láthatnak a szurkolók
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 22., 09:54
Sport,labdarúgásKarsai 76! A Vidi sikereinek megalapozója, akinek dalolt a lábán a labdaTúlzás nélkül állítható, ha nem igazol a több játéklehetőség reményében Székesfehérvárra 1966-ban az MTK-tól az ifjú "Sunyi", Karsai László, akkor nem biztos, hogy a következő szezonban feljut az NB I-be a Vidi elődje, a VT Vasas, amely aztán Videoton SC néven a magyar foci meghatározó klubja lett. ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 21., 09:28
Sport,labdarúgásMinden jó, ha a vége jó - újra meghatározó tényező a VidiA 2018-as utolsó bajnoki címet és a 2019-es MK-sikert követően lejtmenetbe kapcsolt a Vidi, először még ezüst, aztán bronzérem és 4. hely a bajnokságban, hogy aztán 2023 nyarán elérkezzen a mélypont, ami kishíján kieséssel zárult. Innen nem könnyű felállni, ám a piros-kékeknek sikerült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 19., 09:35
Sport,labdarúgásNem csak a diagnosztikában bajnok a fehérvári orvosAkad olyan magyar labdarúgó-válogatott, amely a vb-döntőben Argentínát saját otthonában legyőzve hódította el a világbajnoki címet, s összességében 11 világversenyen diadalmaskodott. Márpedig így igaz, ráadásul a legtöbb nagy sikernek részese volt egy székesfehérvári orvos-sportember is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 17., 09:07
Sport,labdarúgásHibátlan szombat: őszi bajnokot vert a Vidi, nyert és dobogón az Alba, valamint a MÁV ElőreNem lassít a labdarúgó NB I-ben a Vidi, mint ahogy a női röplabdásoknál a MÁV Előre, valamint a férfi kosarasoknál az Alba is sikerrel vette a szombati akadályát, ezzel mindegyik alakulat dobogós helyen áll a tabellán!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 14., 22:37
Sport,horgászatHáromágú horgok rablóhalas horgászatoknálAmikor rablóhalra szeretne horgászni az ember, akkor a háromágú horgok használatát is erősen ajánlott észben tartani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 14., 08:28
Sport,röplabdaSima MÁV Előre vereség SpanyolországbanA korábbi két körben egyaránt két sima győzelemmel jutott tovább a férfi röplabda Challenge Kupában a nemzetközi újonc fehérvári csapat, ám a nyolcaddöntőben komoly ellenfélre akadt, amely frissebb és gyorsabb volt, megérdemelten jutott előnyhöz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 12., 15:02
Sport,fociIngyenes a belépés a "C" és "D" szektorokba szombaton a Vidi-meccsreOnline és személyesen is kiválthatóak az ingyenes belépők a "C" és a "D" szektorokba. A Paksi FC elleni találkozó szombaton 12:30-kor kezdődik a Sóstói Stadionban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 10., 21:59
Sport,labdarúgásIdegenbeli sikerrel dobogón a Vidi, élen a Volán!A piros-kék labdarúgóknak nem kis szerencséjük volt Mezőkövesden, de a végén behúzták a nagyon fontos három pontot, miként a példátlan sérülés- és betegséghullámmal küzdő hokisok is, akik Olaszországban nyertek, stabilizálva helyüket a bajnoki tabella élén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 09., 13:52
Sport,jégkorongÉlre állt a Volán az ICEHL-ben, hosszabbításban kapott ki az AlbaPéntek este újra nyertek a fehérvári hokisok, ez a három pont pedig az osztrák nemzetközi liga tabellájának élére repítette őket, miközben az Alba kosarasai éppen onnan estek vissza némileg váratlan, hosszabbításos vereségükkel a második helyre, a Falco így már egyedül vezeti a táblázatot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 09., 13:16
Sport,labdarúgás"Campó", a Vidi legendája, aki Dorogról indulva lett a PSG és a Partizan rémálmaSzékesfehérvári sportlegendákat felvonultató sorozatunk aktuális főszereplője Szabó József, a Videoton 80-as évekbeli csapatának legeredményesebb labdarúgója, aki UEFA-kupa gólkirály is lett az 1984-85-ös nagy menetelés során, a belgrádi Partizan elleni meccsen négy gólt szerezve.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 08., 09:33
Sport,öttusaRegnálása alatt jutott csúcsra a fehérvári öttusa és jégkorong - 26 éve sportvezető Tóth István1997-ben lett az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója és a sportegyesület, az Alba Volán SC társelnöke, amelynek - immár nyugdíjasként - egyedüli irányítója ügyvezető elnökként. Az akkoriban nem túl jól prosperáló vállalatot és középszerű sportklubot is a hazai élmezőnybe vezette Tóth István.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 08., 08:44
Sport,futballÜnnepi futballfesztivál a VOK-ban - négy napon keresztül rúgják a bőrt karácsony és szilveszter közöttKarácsony és szilveszter között ismét futballünnep várja a Székesfehérváriakat a VOK-ban. A három napos focitorna során számos amatőr, profi és gálamérkőzést tekinthet meg a közönség.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 08., 08:39
Sport,röplabdaHét hónap után kaptak ki először a fehérvári férfi röplabdások!A KEL (MEVZA) Liga ötödik fordulójában a hazai pályán szereplő szlovén csapat ellen szakadt meg Dávid Zoltán alakulatának parádés sorozata, de így is dobogón áll a nemzetközi sorozat tabelláján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 07., 18:19
Sport,gyerekIskolásokat látogattak az Alba Fehévár kosarasaiRendhagyó testnevelésórán vettek részt az Arconic-Alba Fehérvár játékosai a Sziget utcai Általános Iskolában, amely során számos labdás játékot próbálhattak ki a kosárlabda iránt érdeklődő fiatalok. A programon félpályás dobóversenyt is tartottak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 07., 13:33
Sport,röplabdaMegállíthatatlanul robog tovább a MÁV ElőreA fehérvári férfi röplabdások a Közép-európai régió bajnokságában sem lassítanak, ezúttal egy, már jó ismerős osztrák alakulatot vertek simán Szlovéniában, miközben a Loki női csapata Békéscsabán kapott ki hasonlóan simán az Extraliga hétközi rangadóján.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!