Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 14., 13:01
Sport,labdarúgásVadász Imre: ott álltunk a labda mögött ketten, én és a majré...Újabb Vidi ikon, az 1985-ös UEFA-kupa döntős csapat középpályása, Vadász Imre a helyi sporthírességeket bemutató sorozatunk legújabb epizódjának főszereplője. Ő az, aki megörökölte 1981-ben a távozó klublegenda, Karsai László 10-es mezét, s aki rendkívüli munkabírásával és igen fontos meccseken szer...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 14., 09:54
Sport,röplabdaRangadót nyert a MÁV Előre, de győzött a Volán és az Alba isA Loki férfi röplabdásai a Magyar Kupa címvédőjét, a tavalyi bajnoki bronzérmest verték könnyedén idegenben is, de a Volán hokisai és az Alba Fehérvár kosarasai is magabiztos, egyben nagyon fontos győzelmeket arattak szombaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 13., 09:59
Sport,jégkorongElkapta a mumust, legyőzte a Salzburgot a Volán!2022 február 20-a után először tudta legyőzni az osztrák nemzetközi bajnokságban a székesfehérvári hoki csapat a címvédőt, ami komoly lökést adhat az alapszakasz utolsó harmadára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 12., 19:37
Sport,labdarúgásVidi: "négy felvonásos" vereség az első tesztmeccsenA nagy múltú, többszörös jugoszláv és horvát bajnok spliti csapat ellen négyszer fél órás meccset vívott a Vidi. Az első órában az alapcsapat, a másodikban a tartalékok és az ifjoncok léptek pályára Umagban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 11., 08:13
Sport,röplabdaHazai pályán került hátrányba a MÁV Előre, másodosztályú csapat búcsúztatta az AFKC-tA hazai férfi röplabdamezőny két legjobbjának szerda esti, székesfehérvári kupaütközetéből a bajnok jött ki jobban, de a visszavágón még bármi megtörténhet. A női kézilabda MK-ban viszont az AFKC-nak már nincs javítási lehetősége, miután meglepően sima vereséget szenvedett másodosztályú ellenfele ve...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 10., 08:52
Sport,box2024-ben nemzetközi övet szeretnék szerezni - interjú Kiliti TamássalAki otthonosan mozog a magyar, illetve a székesfehérvári box világában, nehezen kerülhette el Kiliti Tamás nevét. A 2024-es év elején a tavalyi eredményeiről, megpróbáltatásairól, valamint az idei céljairól mesélt szerkesztőségünknek a magyar bajnok boxoló.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 10., 08:27
Sport,jégkorongJégkorong: két meccs, egy fehérvári pontSem az ICEHL-ben szereplő Hydro Fehérvár AV19, sem pedig fiókcsapata, utánpótlásbázisa, az Erste Ligában érdekelt FEHA19 nem tudott nyerni kedd esti összecsapásán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 09., 20:35
Sport,elismerésSzoboszlai Dominik lett az év sportolója, Fehérvár polgármestere levélben gratulált az elismeréshezEgész városunk nevében, levélben gratuláltam Szoboszlai Dominiknak a tegnap átvett "Év férfi sportolója" díjhoz - írta Cser-Palkovics András közösségi oldalán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 08., 09:49
Sport,röplabdaÚjabb Loki-siker mellé FEHA19-vereségKét papírforma eredménnyel zárult a hét: a MÁV Előre férfi röpisei esélyesként simán győztek a sereghajtó DKSE vendégeként, a FEHA19 hokis ifjoncai pedig a favorit, listavezető Fraditól szenvedtek vereséget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 07., 19:16
Sport,kézilabdaPacsi, aki időn túli szabaddobásból mattolta dr. HoffmantA nyáron befejezte aktív vezetői pályafutását a székesfehérvári, férfi kézilabdázás legendája, Madár Imre. A sportágban csak Pacsi becenéven ismert sportember tagja volt a 70-es évek nagy Szondijának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 07., 08:59
Sport,röplabdaSűrű sportszombat - MÁV Előre és Alba sikerek, Kodro a Fradiba igazolt a VidibőlAlaposan beindult az új évi sportélet Székesfehérváron, már az első szombat sok érdekességet hozott. Az élre a MÁV Előre női röpiseinek bravúrgyőzelme áll a Békéscsaba ellen, de a klub férfi alakulata is kiszenvedte a győzelmet, miként az Alba kosarasai. A fekete leves a Vidi szurkólóit sokkolta.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 05., 08:31
Sport,labdarúgásU21-es válogatott a Vidiben, nem borított papírformát az AFKC a Fradi ellenNagyváradi születésű, tehetséges jobb oldali Jolly Jokert szerződtetett a Vidi, miközben az Alba FKC női kézisei a Ferencváros ellen léptek pályára és szenvedtek 12 gólos vereséget csütörtök este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 04., 09:16
Sport,jégkorongIsmét kétgólos előnyről bukott pontokat a Volán3-1-re vezetett még bő 5 perccel a befejezés előtt a Capitals vendégeként a fehérvári hokicsapat az osztrák nemzetközi liga szerda esti mérkőzésén, ám a végjátékból megint az ellenfél jött ki jobban, a ráadásról nem is beszélve.
2024. 01. 03., 15:56Sport,nordic walkingKét helyszínen folytatódnak az ingyenes nordic walking foglalkozások FehérváronA sétabotokat a szervezők ugyancsak díjmentesen biztosítják. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 02., 09:18
Sport,jégkorongNem várt hazai vereséggel kezdett a VolánMeglepően komoly pofonba szaladt bele hazai jégen a fehérvári hokicsapat az osztrák nemzetközi ligában 2024 első találkozóján, ezzel veszélybe került az első helye a tabellán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 01., 18:13
Sport,öttusaBejelentette visszavonulását Kovács Saci olimpiai bronzérmes öttusázóAz olimpiai bronzérmes, világbajnok Kovács Sarolta edzőként folytatja pályafutását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 01., 17:01
Sport,röplabdaMeglepően sima MÁV Előre vereség a szilveszteri rangadónAz első pillanattól az utolsóig a hazaiak akarata érvényesült, szinte osztálykülönbség volt a két élcsapat között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 01., 11:35
Sport,bajnokságLjubljana, Ferencváros, Szeged: komoly meccsekkel rajtol az év FehérváronAz újév első hetében a Hydro Fehérvár AV19, az Alba Fehérvár KC és az Arconic-Alba Fehérvár is hazai pályán szerepel majd. Komoly bajnokikkal indul 2024 a fehérvári sportéletben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 31., 21:00
Sport,labdarúgásIsmét focival búcsúztatták az esztendőtTöbb mint tíz éve jönnek össze a Sóstói utánpótláscentrum műfüves csarnokában a megyei labdarúgás és közélet ikonikus alakjai egy kis örömfocira.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 31., 09:41
Sport,kosárlabdaNehéz, de fontos Alba siker a Honvéd ellen, nagy csatában Volán vereség a KlagenfurttólA fehérvári kosarasok alaposan megszenvedtek a kiesőjelölt vendégeként, miként a Volán hokisai is a rekordbajnok ellen, ám óriási különbség, hogy az Alba végül nyert, a jégkorongosok viszont nem jártak sikerrel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 30., 15:28
Sport,jégkorongWayne Gretzky csak pislogott volna, ha látja, mi zajlik FehérváronMegannyi mini Wayne Gretzky és Sidney Crosby siklott szombat délelőtt a Kori Liget jegén. Itt szervezték meg az idei Winter Classic-ot, vagyis az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia U8-as korosztályának év végi összecsapását.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...