Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 14., 18:46
Sport,vízilabda5-ös az ötösökre! Vb-döntőben a magyar női vízilabda-válogatott!Újra ötösre felmondták a leckét a magyar lányok az ötméteres párbajban, Hollandia után Görögországot is szétlövésben búcsúztatták lányaink.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 14., 16:51
Sport,jégkorongDíjazták a jégkorongozó gyerekeketNégy U12-es korosztályú játékost díjaztak az idei Ocskay bálon, akik mindannyian az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián pallérozódnak. Az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány díját csak olyan gyerekek nyerhetik el, akik a sport mellett tanulmányaikban is jeleskednek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 14., 08:20
Sport,jégkorongFontos meccsen maradt pont nélkül a Volán és a MÁV ElőreA székesfehérvári hokisok karintiai veresége papírforma volt, ám a Loki férfi röpisei esélyesként kaptak ki Zágrábban egy nagyon fontos összecsapáson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 13., 14:30
Sport,versenyA legkisebbek mérték össze tudásukat a 24. Főnix KupánSzombat délelőtt a legfiatalabb korosztály mutathatta meg tudását a 24. Főnix kupán. Az idei megmérettetésre 8 akadémia 10 csapata szállt szembe egymással.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 12., 18:47
Sport,vízilabdaEz igen! Vb-elődöntőben és olimpián a magyar női vízilabda-válogatott!A nem túl jól sikerült Európa-bajnokság után egy hónappal máris javítottak női pólósaink: a világ jelenlegi legjobbja, Hollandia ellen nyertek a dohai vb negyeddöntőjében, ami párizsi repülőjegyet is ért egyben!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 12., 09:19
Sport,röplabdaNüanszokon múlt a MÁV Előre sikere a szuperrangadónAz utolsó pillanatig nyílt meccset néhány centiméter döntötte el, de a szerzett 1 pont még sokat érhet a Loki számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 11., 19:01
Sport,labdarúgásFejes Gábor: Karsaival karácsonykor évekig együtt énekeltük el a himnuszt!Ügyes szőke játékosként Siófokról indulva, Újpesten keresztül érkezett Székesfehérvárra 56 évvel ezelőtt Fejes Gábor, hogy aztán a Vidi és a város első válogatottja legyen. Ezúttal ő a főszereplője a székesfehérvári sportikonokat bemutató sorozatunknak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 10., 20:36
Sport,labdarúgásStefanelli ismét varázsolt, a Vidi az MTK otthonában is nyertAz argentin támadó középpályás ismét minőséget mutatott, Bartosz Grzelak még azt is megtehette, hogy a szintén új fiúnak számító Sigér és Gradisar végig kispadozzon, nem volt szükség a beállásukra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 10., 20:36
Sport,kosárlabdaSima Alba siker az újonc ellenSokáig tapadt a hazaiakra, sőt többször vezetett is a pécsi alakulat a Gáz utcai csarnokban, végül érvényesült a nagyobb tudás és a papírforma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 08., 18:43
Sport,rekordTakács Boglárka, a korábbi fehérvári versenyző megdöntötte a 60 méteres síkfutás harmincéves országos csúcsátA csúcsdöntés a Nemzetközi Atlétikai Szövetség fedettpályás versenysorozatának ezüst kategóriás viadalán, Franciaországban sikerült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 08., 08:04
Sport,labdarúgásAz új fiúk góljaival Vidi siker, rangadót nyert a Loki, kikapott az AFKCA fehérvári labdarúgók idegenben tudták besöpörni a fontos 3 pontot, mint ahogy a MÁV Előre férfi röpisei is, a kézis hölgyek viszont nagyon simán kikaptak a BL-résztvevő DVSC-től.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 06., 15:33
Sport,labdarúgásSzlovén válogatott gólvágó a Fehérvár FC újabb fogásaA 21 éves, immár szlovén felnőtt válogatott támadó a pálya közepén és bal oldalán is otthon érzi magát, első válogatott meccsén győztes gólt lőtt, ősszel pedig klubcsapata összes bajnoki góljának több, mint felét egymaga szerezte!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 06., 13:01
Sport,teniszNálad a szerva, Nagyi! családi tenisznapot tartottak a BregyóbanVidám családi tenisznap várta szombaton a sport iránt érdeklődőket a Bregyóban. Az Alba Bianca Tennis Club 11 éve indította útjára a Nálad a szerva, Nagyi! programot, amely azóta is hatalmas népszerűségnek örvend.
2024. 02. 05., 12:01Sport,korcsolyaMegduplázta a látogatók számát a Kori Liget ebben a szezonbanÁll a víz a jégen, ezért erre a szezonra bezárt a Kori Liget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 05., 10:32
Sport,fociIlyen is van: a Fradiból igazolt a VidiA Fehérvár FC legjobb góllövője, Kenan Kodro télen a zöld-fehérekhez távozott, "cserébe" most válogatott, rutinos középpályás érkezett a bajnoki címvédőtől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 05., 09:19
Sport,röplabdaSima MÁV Előre-győzelem BudapestenAz újonc, nagy múltú fővárosi egyetemi alakulat megnehezítette kicsit a szezon legsűrűbb és várhatóan legnehezebb két hetét megkezdő székesfehérvári röplabdások dolgát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 04., 18:58
Sport,küzdősportVámos Péter már ifiben tusolta a későbbi olimpiai bajnokotA Szondi SE emblematikus szakosztálya a rendszerváltás előtti másfél évtizedben egyértelműen a birkózóké volt, számos kiváló, eredményes versenyzővel. Közéjük tartozott a remek technikájáról (is) híres Vámos Péter, aki országos bajnoki címei mellé két világbajnoki aranyat nyert Fehérvári színekben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 04., 11:10
Sport,labdarúgásVereséggel kezdett a rendkívül tartalékos VidiMár eleve nagyon foghíjasan, egy újonccal kezdett a tavaszi nyitányon a fehérvári egylet, amely öt (!) 21 év alatti ifjonccal jött le a pályáról a végén, köztük az új klubrekorderrel, a 16 esztendős Kovács Patrikkal!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 04., 09:44
Sport,röplabdaEz a szombat nem a fehérvári csapatoké voltA Vidi kora délutáni zalai vereségét követően késő délután és este egymás után szenvedett vereséget a saját bajnokságában a MÁV Előre női röpicsapata, az Alba kosárlabda együttese és a FEHA19 jégkorong alakulata.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 03., 15:02
Sport,kézilabdaA dobogó a cél: sajtótájékoztatót tartott Horváth Roland és az Alba Fehérvár KCHárom távozót, két szerződéshosszabbítást, valamint két új érkezőt jelentett be csütörtökön az Alba Fehérvár KC. Az új igazolásokkal és a már meglévő fiatal tehetségekkel szeretnének a tabella első felén elhelyezkedni a fehérváriak a 2024/25-ös szezonban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 03., 10:50
Sport,jégkorongKis Volán, nagy siker - bajnokot vert a FEHA19Az ifjú székesfehérvári hokisok remekül játszva verték a magyar-román nemzetközi liga címvédőjét, amely a 60 perc során csak futott az eredmény után.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...