Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 29., 15:14
Sport,kosárlabda53/26: így telt az elmúlt évtized az Albának a rájátszásbanAz elmúlt tíz évben 79 meccset játszott a rájátszásban az Arconic-Alba Fehérvár, mely ezen meccsekből 53 alkalommal nyert, 26 alkalommal pedig veszített. A mostani playoffban még veretlen fehérváriak kedden Szolnokon folytathatják remek sorozatukat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 29., 08:10
Sport,jégkorongHokis öröm, Vidis bánat a hét zárásakéntA Hydro Fehérvár AV19 nyolc játékosával felálló magyar válogatott győzelemmel kezdte a vb-t, a Vidi labdarúgói pedig az NB I-ben leszerepeltek Kisvárdán vasárnap délután, illetve este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 28., 11:54
Sport,szabadidőEgy kis mozgás mindenkinek kell!Húsz éve indult útjára Székesfehérváron az országban egyedülálló Nyitott Tornatermek-program Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 28., 09:22
Sport,kosárlabdaAlba siker, AFKC vereség, Demeter 5. helySűrű délutánt és estét "futottak" váltakozó sikerrel szombaton a székesfehérvári kosarasok és kézisek, miközben a budapesti vk-viadalon a Volán élversenyzője, Demeter Bence küzdött a világ élmezőnyével.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 27., 14:16
Sport,Alba FehérvárRajzpályázatot hirdetett az Alba Fehérvár kosár és kézilabda csapata az egészséges életmód jegyébenTizedik alkalommal hirdette meg rajzpályázatát az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárakkal karöltve az egészséges életmód jegyében, melynek eredményhirdetését csütörtökön az Alba Regia Sportcsarnokban tartották. A pályázatra mintegy 120 alkotás érkezett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 27., 12:26
Sport,jégkorongOcskay Gábor: "...ha most leülsz és feladod, gyenge vagy!"Ocskay Gábor neve egybeforrt a fehérvári jégkoronggal, de nélküle ma az egész magyar hoki nem tartana ott, ahol. Ő a helyi sportlegendákat emberi oldalukról is bemutató múltidéző sorozatunk e heti epizódjának főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 26., 20:49
Sport,röplabdaEgy hajszál hiányzott, de idén is "csak" ezüst jutott a MÁV ElőrénekKomoly hátrányból állt fel, közel volt a győzelemhez, ám végül nem sikerült, így ebben az idényben is a dobogó 2. fokára állhatott fel a bajnokságban a fehérvári férfi röplabda csapat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 25., 22:19
Sport,röplabdaBékéscsabán elúszott a MÁV Előre bronzérmeHiába az újabb szoros csata, nem jött össze a történelmi bronzérem a fehérvári röpis hölgyeknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 24., 21:28
Sport,jégkorongErdély Csanád visszatért Fehérvárra, félelmetes magyar mag alakul a VolánnálBartalis, Erdély, Hári, Magosi, Sebők, Stipsicz, Terbócs - aligha van erősebb hazai gerinc jelenleg bármely magyar csapatnál, beleértve a válogatottat is, hiszen Magosi visszavonult, Bartalis pedig jelenleg nem vállalja a szereplést a nemzeti együttesben. A Volán legújabb igazolása, Erdély Csanád!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 08:08
Sport,úszásDelfines éremeső VeszprémbenA székesfehérvári utánpótláskorú úszók remekeltek a Bakony fővárosában, húsz medáliával gazdagabban térhettek haza a rangos viadalról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 23., 00:39
Sport,röplabdaA sírból jött vissza, 0-2-ről nyert Kaposváron, így őrzi aranyesélyeit a MÁV Előre!Minden tekintetben padlón voltak már a fehérvári férfi röpisek, de Fortuna fogta kezüket a folytatásban és jól is játszottak, így nem érdemtelenül szomorították el az ünnepre készülődő hazai szurkolókat.
2024. 04. 22., 08:03Sport,foci42:0-ra kapott ki hazai pályán egy Fejér vármegyei focicsapat a hétvégénA martonvásári női focicsapat kapus és edző nélkül fejezte be a meccset. Az egyik pécsi játékos 16 gólt rúgott szombaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 22., 08:01
Sport,labdarúgásDöntetlennel lépett ezüstérmes pozícióba a VidiJobb volt a fehérvári labdarúgócsapat ellenfelénél, de egy buta hibát követően a véghajrában kicsúszott kezéből a győzelem a vasárnapi találkozón, azonban így is előrelépett a tabellán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 21., 08:30
Sport,röplabdaIsmét legyőzték Norvégiát hokisaink, kikapott az AFKC és a MÁV ElőreA szombati nap nem volt túl eredményes a székesfehérvári csapatok bajnoki eredményeit illetően, mivel a női röplabdások és kézisek egyaránt fontos találkozón kaptak ki hazai közönség előtt. A mérlegen a magyar hokisok kozmetikáztak némileg azzal, hogy az Alba Aréna második mérkőzésén is nyertek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 17:48
Sport,labdarúgásKű Lajos hihetetlen története a Sziget utcai poros grundtól az olimpiai és BL (BEK) döntőigAz egyetlen magyar, aki BEK (BL) és olimpiai döntőben is szerepelt, sőt az 1972-es Európa-bajnokságon bronzmeccset is játszhatott, ahol ő szerezte a magyar gólt: Kű Lajos. A Fehérvárról indult és ma is itt élő focilegenda áll sorozatunk aktuális epizódjának fókuszában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 20., 15:42
Sport,kosárlabdaSöpréssel elődöntőben az Alba, hazai pályán is kikapott a MÁV ElőrePéntek este az Alba Aréna megnyitója és a magyar-norvég jégkorong avatómeccsen túl két fontos mérkőzést is játszottak Székesfehérvár élcsapatai, felemás sikerrel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 18., 08:03
Sport,röplabdaBékéscsabai bravúrral bronzkapuban a MÁV Előre!Az elmúlt bő évtized legeredményesebb hazai női röplabdacsapatának otthonában tudott nyerni a fehérvári egylet, így már csak egyetlen siker választja el a történelmi bronztól!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 22:15
Sport,kosárlabdaVojvoda parádéval az elődöntő kapujában az Alba!A fehérvári kosarasok vezéregyéniségével nem bírtak a hazaiak, amit rendkívül magas, 39 VAL-os produkciója jellemez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 16., 21:39
Sport,röplabdaVereséggel indult a röplabda finálé - hátrányban a MÁV ElőreCsak időnként játszott úgy a Loki, ahogy tud, így nem sikerült a bravúr elsőre, de van még minimum két lehetőségük a fehérvári férfi röpiseknek a javításra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 18:18
Sport,labdarúgás2028, 2051, 2103: ezekben az években lesz bajnok a VidiLegalábbis a mesterséges intelligencia jóslata szerint, mely megjósolta az évszázad aranyérmeseit a magyar labdarúgó bajnokságban. Ez alapján a Vidi háromszor lesz bajnok a következő nyolcvan évben. Az mondjuk nem sok.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 23:04
Sport,kézilabdaJapán legyőzésével kijutott az olimpiára a magyar női kézilabda-válogatott!Nem remegtek meg a magyar kezek, végig vezetve sima és megérdemelt sikert aratott nemzeti együttesünk a zárómeccsen, így a férfiak mellett a kézis hölgyek is ott lesznek a párizsi olimpián!
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Eltűnt egy Aba Novák festmény, új szakmai igazgatója van a múzeumnak és összefogott Fehérvár, hogy megmentse a városi fákat. A Fehérvár Hetilap július 25-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy miként tudod megúszni az autókázást ebben a nagy forróságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!