Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 23., 08:09
Sport,röplabdaMÁV Előre Foxconn: Két kulcsmeccs, két vereségSem a fehérvári női, sem pedig a férfi röplabdások nem tudták sikerrel abszolválni a csütörtök esti rangadójukat, így igen nehéz helyzetbe kerültek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 22., 08:02
Sport,jégkorongBravúros Volán fordítás Ljubljanában, közel a BL!Az első harmadot követően meglehetősen távolinak tűnt a siker, ezzel együtt a BL-t érő 2. hely megőrzése, ám 40 perc alatt nagyot fordult a világ a Volán hokisaival!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 20., 12:12
Sport,teniszVilágsztárok neveztek a székesfehérvári ATP ChallengerreA március 11-én kezdődő salakos, fedett pályás verseny nevezési listáján ott van Dominic Thiem és Richard Gasquet, de Piros Zsombor és Valkusz Máté szintén főtáblás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 19., 06:17
Sport,labdarúgásFontos három pontot szerzett a Vidi, kettőt elhullajtott a Volán, oda a Loki pályaelőnyeA közvetlen riválisok elleni győzelmek mindig sokat érnek, így a Fehérvár FC labdarúgóinak vasárnapi sikere a Debrecen ellen is komoly fegyvertény. Nem volt ennyire szerencsés a Volán hokicsapata, idegenben két pontot elhullajtott, s csak egyet nyert. A MÁV Előre női röpisei is kikaptak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 18., 09:45
Sport,röplabdaMiskolci sikerrel élen a MÁV Előre Foxconn!Nem volt sétagalopp, de a mérkőzés nagyobb részében tartalékosan és energiatakarékos üzemmódban is sima győzelemmel szerzett fontos 3 pontot a fehérvári férfi röplabda csapat az Extraligában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 17., 11:07
Sport,VidiHolnap nyit a megújult Vidi Múzeum!Többek között időszaki kiállításokkal, gyerekeknek és felnőtteknek szóló programokkal és Vidi-legendák által vezetett tárlatvezetésekkel várja a szurkolókat a Vidi Múzeum.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 17., 09:18
Sport,jégkorongNyert a Volán, közel a BL! Győzött az AFKC isA fehérvári hokisok 3 ponttal gazdagodtak és a fő rivális pontvesztése okán jelentős lépéselőnybe kerültek a 2. helyért zajló versenyfutásban, miként a kézis hölgyek is, a kiesés elől menekülőkkel szemben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 16., 18:45
Sport,vízilabdaNagy küzdelemben vb-ezüstérmesek női vízilabdázóink!Az USA brutálisan erős válogatottjával nem bírt Mihók Attila és Cseh Sándor alakulata, de a magyar hölgyeknek minden okuk megvan a mosolygásra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 16., 16:10
Sport,kosárlabda14 éves korától "Páder Jánosnak" készült az Alba első sikerkovácsaA Zalaegerszeggel csodát tett, majd az Albát vezette egymás után háromszor a bajnoki dobogó tetejére Farkas Sándor. Máig ő az egyetlen Magyarországon, aki a női és a férfi NB I-ben is bajnoki címet nyert csapatával.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 15., 09:54
Sport,futásMár lehet nevezni a IX. Cerbona Fehérvár félmaratonraBár még távol van április 14., a IX. Cerbona Fehérvár félmaraton időpontja, de már most meg lehet kezdeni a felkészülést az erőpróbára. Idén a Zichy ligetből rajtolnak a különböző távok résztvevői, nevezni már most is lehet a megmérettetésre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 14., 21:59
Sport,kosárlabdaAlba: Fegyelmi ügy után kaposvári vereségKét fegyelmi alá vont kulcsjátékosa hiányában minimális különbségű, de kellemetlen vereséget szenvedett a fehérvári kosárcsapat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 14., 21:55
Sport,röplabdaMÁV Előre vereség és 5. hely a MEVZA-ligábanHiába szorongatta meg a végső győzelemre is erősen esélyes szlovén ellenfelét, nem szerzett pontot, így hajszállal, de lemaradt a négyes döntőről a Loki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 14., 18:46
Sport,vízilabda5-ös az ötösökre! Vb-döntőben a magyar női vízilabda-válogatott!Újra ötösre felmondták a leckét a magyar lányok az ötméteres párbajban, Hollandia után Görögországot is szétlövésben búcsúztatták lányaink.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 14., 16:51
Sport,jégkorongDíjazták a jégkorongozó gyerekeketNégy U12-es korosztályú játékost díjaztak az idei Ocskay bálon, akik mindannyian az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián pallérozódnak. Az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítvány díját csak olyan gyerekek nyerhetik el, akik a sport mellett tanulmányaikban is jeleskednek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 14., 08:20
Sport,jégkorongFontos meccsen maradt pont nélkül a Volán és a MÁV ElőreA székesfehérvári hokisok karintiai veresége papírforma volt, ám a Loki férfi röpisei esélyesként kaptak ki Zágrábban egy nagyon fontos összecsapáson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 13., 14:30
Sport,versenyA legkisebbek mérték össze tudásukat a 24. Főnix KupánSzombat délelőtt a legfiatalabb korosztály mutathatta meg tudását a 24. Főnix kupán. Az idei megmérettetésre 8 akadémia 10 csapata szállt szembe egymással.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 12., 18:47
Sport,vízilabdaEz igen! Vb-elődöntőben és olimpián a magyar női vízilabda-válogatott!A nem túl jól sikerült Európa-bajnokság után egy hónappal máris javítottak női pólósaink: a világ jelenlegi legjobbja, Hollandia ellen nyertek a dohai vb negyeddöntőjében, ami párizsi repülőjegyet is ért egyben!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 12., 09:19
Sport,röplabdaNüanszokon múlt a MÁV Előre sikere a szuperrangadónAz utolsó pillanatig nyílt meccset néhány centiméter döntötte el, de a szerzett 1 pont még sokat érhet a Loki számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 11., 19:01
Sport,labdarúgásFejes Gábor: Karsaival karácsonykor évekig együtt énekeltük el a himnuszt!Ügyes szőke játékosként Siófokról indulva, Újpesten keresztül érkezett Székesfehérvárra 56 évvel ezelőtt Fejes Gábor, hogy aztán a Vidi és a város első válogatottja legyen. Ezúttal ő a főszereplője a székesfehérvári sportikonokat bemutató sorozatunknak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 10., 20:36
Sport,labdarúgásStefanelli ismét varázsolt, a Vidi az MTK otthonában is nyertAz argentin támadó középpályás ismét minőséget mutatott, Bartosz Grzelak még azt is megtehette, hogy a szintén új fiúnak számító Sigér és Gradisar végig kispadozzon, nem volt szükség a beállásukra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 10., 20:36
Sport,kosárlabdaSima Alba siker az újonc ellenSokáig tapadt a hazaiakra, sőt többször vezetett is a pécsi alakulat a Gáz utcai csarnokban, végül érvényesült a nagyobb tudás és a papírforma.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!