Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 10., 16:39
Sport,kézilabdaTatai Péter: Sportolók vagyunk, az olimpiára éremért megyünk!Előbb a németországi labdarúgó Európa-bajnokság, majd a párizsi olimpia tartja lázban idén nyáron a sport szerelmeseit. Az ötkarikás játékokra a női kézilabda-válogatottunk is kvalifikálta magát, a nemzeti együttes szakma stábjának az Alba FKC kapusedzője, Tatai Péter is tagja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 09., 14:59
Sport,labdarúgásGyőzelem az Eb-főpróbán, Fiola visszatért!A meglepő írországi 1-2 után gyorsan javított Marco Rossi együttese, amely korábban még soha nem verte olyan magabiztosan Izraelt, mint ezúttal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 06., 09:06
Sport,Gyulai MemorialA legenda folytatódik: visszatérő világ- és magyar klasszisok a Gyulai István MemorialonMár az első körben igazi sztárparádét jelentettek be a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői az idén július 9-én Székesfehérváron sorra kerülő egynapos viadalra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 04., 11:08
Sport,sikerFelsővárosi siker a DiákolimpiánA Felsővárosi Általános Iskola csapata nyerte a röplabda országos diákolimpia döntőjét a IV. korcsoportos lányok között. Két játékos különdíjat nyertek el és a legjobb felkészítőknek járó díjat is a fehérváriak kapták a Békéscsabán megrendezett döntőn.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 02., 13:23
Sport,labdarúgásMitring István - Bácsi kérem, hol lehet itt focizni?A 90-es évek remek Vidi kapusa volt Mitring István, aki siófoki, pécsi és érdi kitérőket követően légióskodott Finnországban is. Bő két évtizede már kapusedzőként tevékenykedik, ő fedezte fel Tóth Balázst is. A "Mitya" becenéven ismert sportember retro sorozatunk e heti főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 06. 01., 13:17
Sport,labdarúgásÉrvényesítette az opciót a Vidi, Tóth Balázs marad!Az utolsó napig hagyta izgulni szurkolóit a Fehérvár FC, amely azonban érvényesítette opciós jogát és végleg megszerezte megyei riválisától a válogatott kerettag kapust.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 31., 08:07
Sport,jégkorongMJSZ közgyűlés - új fehérvári díjazottak és elnökségi tagokBudapesten a Testnevelési Egyetemen tartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Jégkorong Szövetség, amely a jövőben új elnök és megújult elnökség vezetésével tevékenykedik. A vezető testületben két székesfehérvári is helyet kapott, mint ahogy a díjak közül is kettő került Volán hokis kezébe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 27., 16:27
Sport,kézilabdaSzép sikerekkel zárta a szezont az Alba FKCA NEKA fiatal együttesét idegenben, a közvetlen riválisnak számító Vasast hazai pályán győzte le magabiztosan az Alba Fehérvár KC, mely kilencedik helyen zárta a női kézilabda bajnokságot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 27., 08:22
Sport,kézilabdaSima AFKC győzelem a szezonzárónMinden jó, ha a vége jó? Ha nem is minden, de a legfőbb kérdést tekintve jó lett a vége, mivel az utolsó két találkozójukat megnyerték a fehérvári női kézilabdások, így nem kellett izgulniuk a kiesés miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 26., 11:58
Sport,labdarúgásNosztalgiafoci a Mancz utcában - méltó búcsú az ikonikus pályátólÉvtizedekkel ezelőtt szinte minden nap reggeltől estig pattogott a labda a Mancz János utcai bitumenes grundon, focizó gyerekzsivajtól volt hangos a környék. A szokások változtak, ma egy év alatt nem sportol rajta annyi gyerek, mint a 80-as, 90-es években egy hét alatt...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 26., 09:03
Sport,atlétika100 év, ezernyi érem - Hirt Károly és az ARAK-sztoriEgy hajszálon múlott, hogy nem Szombathelyen lett vezetőedző a fehérvári atlétika valaha volt legeredményesebb trénere, Hirt Károly, az Alba Regia Atlétikai klub jelenlegi elnöke. Ő és a 100 éves ARAK a főszereplője a helyi sportikonokat bemutató, múltidéző sorozatunk legújabb epizódjának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 24., 08:15
Sport,oktatásEnthronersek tartottak rendhagyó tornaórát a Fehérvári iskolábanRendhagyó tornaórákkal várták a Fehérvár Enthroners játékosai a Vasvári Pál Általános Iskola felsőseit csütörtökön. A diákok az amerikai futballal ismerkedhettek meg a délelőtt folyamán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 23., 13:14
Sport,Alba FehérvárKözönségtalálkozót tartott az Arconic-Alba FehérvárKözönségtalálkozót tartott az Arconic-Alba Fehérvár csapata. Az eseményen a szurkolóknak aláírásgyűjtésre, fénykép készítésére és személyes gratulációra is volt lehetősége.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 23., 08:14
Sport,boxKiliti Boxing Show az Alba Regia SportcsarnokbanIsmét profi boxolók látogatnak Székesfehérvárra. A Kilit Boxing Show keretében ezúttal 8 mérkőzést láthatnak majd az Arév csarnokba látogatók.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 23., 08:09
Sport,kézilabdaIdegenben nyert, bennmaradt az AFKC az NB I-benBalatonbogláron legyőzte a Nemzeti Kézilabda Akadémia tehetségeiből álló egyletet a fehérvári női csapat szerda este, így már nem lesz tétje a Vasas elleni zárómérkőzésnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 21., 09:06
Sport,futásMinden eddiginél többen vettek részt idén a TESZ futáson  Hagyományosan Pünkösdhétfőn, immár 13. alkalommal rendezte meg idén a Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt az Alba Regia Atlétikai Klub, a Depónia Nonprofit Kft-vel és a város Önkormányzatával közösen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 21., 08:23
Sport,bokszÖkölvívás: fehérvári érmek az egyik legrangosabb versenyenTurós Arnold tanítványai ezúttal is kitettek magukért, az öt indulóból hárman is dobogóra állhattak az egri Bornemissza Emlékversenyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 19., 07:05
Sport,labdarúgásKét gólt is visszavont a VAR, elúszott a Vidi dobogója! A Puskás a bronzérmes.A 90. percben szinte felrobbant a stadion, szabályosnak tűnő gólt szerzett a fehérvári csapat, már mindenki ünnepelt, amikor a VAR és Karakó játékvezető úgy döntött, véget vet az eufóriának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 18., 12:09
Sport,labdarúgásDisztl László: Nem voltunk sztárjátékosok, de rengeteget dolgoztunkDisztl László a Vidi történelmének egyik legjobb középső védőjeként igazi legendává vált Fehérváron. UEFA-kupa-döntős lett a piros-kékekkel, első magyarként BL-résztvevő és KEK-elődöntős az FC Bruges színeiben, míg a válogatottal vb-n járt. Ő a főszereplője sportos retro sorozatunk heti epizódjának....
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 18., 08:31
Sport,kézilabdaMKSZ Érdemérem Madár Imrének - kitüntették a fehérvári kézilabdás ikontSokat tett a helyi kézilabdasportért, méltán kapott elismerést a honi szakszövetségtől Madár Imre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 05. 18., 08:30
Sport,kosárlabdaSöpréssel bronzérmes az Arconic-Alba!A székesfehérvári kosarasok harmadszorra sem kegyelmeztek a ZTE-nek, így a lehető legrövidebb úton döntötték el a bajnoki éremcsatát.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Jön a Múzeumok éjszakája, Petőfi újra Fehérváron, a legjobb robotprogramozókat díjazták és hamarosan újra jégen a Volán. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 13-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Köszönet a pedagógusoknak, uniós pályázatot nyert a város, végzősök a megújult Tópartiban, tanösvény nyílt a Rácbányánál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. június 6-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megújult a Szent György-kút, egyedülálló energetikai fejlesztés az Alba Regia Sportcsarnokban, udvarfelújítás és okostanterem a KÉPES programmal és Fehérvár a Zöld bajnok!Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 30-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Légi fotókon a város fejlődése, parkőrök vigyázzák a rendet, közös emlékezés a tánc nyelvén és futás az egészségért és a tisztaságért. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 23-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!