Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 09., 21:06
Sport,röplabdaMÁV Előre: elúszott az első bronzmeccsük a hölgyeknekA székesfehérvári női röplabdázók hektikus produkciót nyújtottak a helyosztó kedd esti találkozóján, melyek második felére teljesen összeomlottak, így könnyen túl megadták magukat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 08., 14:43
Sport,jótékonyságFocikupa egy Apert-szindrómás kislányértTíz focicsapat mérte össze tudását vasárnap a Köfém Sportcsarnokban. Az Adni Jó Kupát most Sándor Laura Apert-szindrómás kislány támogatására szervezték meg. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 08., 07:55
Sport,bokszHárom aranyat ütöttek össze a fehérvári ökölvívó tehetségek a Magyar KupánTurós Arnold öt tanítványa indult a pécsi viadalon, közülük hárman megnyerték súlycsoportjuk küzdelmeit és egy különdíjat is hazahozhattak!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 07., 21:21
Sport,röplabdaNagy csata után döntőben a MÁV Előre!A székesfehérvári férfi röplabdázók az első két 3-0-ás sikert követően a vártnál nehezebben tették fel a pontot az í-re, de sikerült behúzniuk a vasárnap esti, harmadik elődöntő meccset is debreceni riválisuk ellen, így megismétlődik a tavalyi bajnoki finálé!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 06., 22:30
Sport,labdarúgásA kiesőjelölt kiütésével közeledik a bronzhoz a VidiGyengébb első félidőt követően kiszakadt a gólzsák a Sóstón, önbizalomnövelő sikerével stabilizálta 3. helyét a tabellán Bartosz Grzelak alakulata.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 06., 21:24
Sport,labdarúgásHartyáni Gábor - a hármas szám bűvkörében a Viditől a MÁV Előrén át a GázszerigAz egyetlen, aki mind a három székesfehérvári érintettségű NB I-es labdarúgó csapatnál tevékenykedett egykor játékosként vagy edzőként, Hartyáni Gábor. Ő a helyi és vármegyei sportikonokat bemutató, múltidéző sorozatunk legújabb részének főszereplője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 06., 10:34
Sport,kosárlabda6 Város Tornája – U12-es kosárlabdatorna FehérváronOnline is követhető, U12-es kosárlabdatornát rendeztek pénteken városunkban, az Alba Regia Sportcsarnokban. Az egész napos mérkőzéssorozat a 6 Város Tornája helyosztó fordulója volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 05., 15:14
Sport,röplabdaMÁV Előre siker Debrecenben, egy lépés a döntő!A székesfehérvári férfi röplabdások ebben az idényben negyedszer is simán verték hajdúsági ellenfelüket, így egyetlen győzelem választja el őket a tavalyi finálé visszavágójától.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 05., 10:49
Sport,kosárlabdaÁprilis 13-án indul a negyeddöntős párharc az Alba számáraA pályaelőny a fehérvári kosarasoknál lesz az SKC elleni párharc során, amelynek győztese az elődöntőben a Szolnok - Pécs csata nyertesével meccsel a fináléért.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 03., 09:55
Sport,jótékonyságA sportban és jótékonykodásban is élen járnak az Alba Fehérvár kosarasaiA sportban és jótékonykodásban is élen járnak az Alba Fehérvár kosarasai. A bajnokságban hétvégén legyőzték a címvédőt, kedden pedig már a kórház gyerekosztályán lepték meg a kis betegeket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 02., 09:59
Sport,röplabdaGyőzelemmel kezdett a MÁV Előre az elődöntőbenA vendégek, akik még az elmúlt héten is válogatott játékossal erősítettek - ahogy várható volt - nem adták meg könnyen magukat, de a fehérvári férfi röpisek mindhárom szettben jobban hajráztak és összességében simán behúzták a "locsolónapi" derbit.
2024. 04. 01., 14:53Sport,BregyóJúlius végére készülhet el az új extrém pálya a BregyóbanTöbb tízmillió forintba kerül majd a székesfehérvári BMX, roller és gördeszka pálya felújítása és bővítése.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 01., 12:00
Sport,olimpiaTéli olimpiát rendezne, ezért hegyet épít SzékesfehérvárTíz év múlva Fehérváron rendezhetik a téli olimpiát. A városban már megkezdődtek az előkészületek, hamarosan elkezdik az egyelőre név nélküli hegy építését, de lesz bobpálya és minierdő is. Cserébe minden székesfehérvári malacperselyre és párnacihára szükség lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 30., 21:51
Sport,kosárlabdaFontos győzelem: az Alba nyerte a derbit a Falco ellenA fehérvári kosarasok végig vezetve simán verték a címvédőt az alapszakasz záró fordulójában, s most bánhatják igazán azt a néhány 1-2 pontos idegenbeli vereséget, amelyek miatt lemaradt az első helyről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 30., 08:46
Sport,labdarúgásGól nélküli döntetlen a vármegyei focirangadónA felcsúti összecsapáson a hazaiak álltak közelebb a gólhoz, de a Vidi elérte a minimális célját, Tóth Balázs bravúrjainak is köszönhetően hazavitt egy pontot a dobogóért folytatott csatában talán legkomolyabb üldözőjétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 30., 08:44
Sport,jégkorongPalkovics Krisztián - a szapporói hős, fehérvári hokilegendaA székesfehérvári jégkorong első igazán villámléptű, remekül korcsolyázó ikonja volt Palkovics Krisztián, aki sokszoros magyar bajnok- és kupagyőztes, tagja és gólkirálya volt a 2008-as "szapporói csoda"-ként emlegetett bravúrt elérő válogatottnak. Ő retro sorozatunk e heti epizódjának főszereplője....
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 29., 22:35
Sport,kosárlabdaA bajnok elleni rangadóval zárja a kosárlabda-alapszakaszt az Arconic-Alba FehérvárA fehérvári kosarasok biztos másodikak, ez a rájátszás első két körében pályaelőnyt érhet. A döntőig így sem lesz könnyű eljutni, de előbb még a Szombathely ellen emlékezetesen zárnák az alapszakaszt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 29., 12:50
Sport,kézilabdaFontos meccsen maradt pont nélkül az AFKCAmolyan négy pontos mérkőzést veszített el egyetlen találattal a fehérvári női kézilabda csapat, amely így nem tud elszakadni a veszélyzóna közeléből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 26., 12:04
Sport,SzékesfehérvárAláírták az egyíüttműködést – Az amerikai futball legtehetségesebb fiataljai Amerikában is megszerezhetik diplomájukatA nemrégiben alakult Fehérvár Enthroners Akadémia legtehetségesebb tanulói akár Amerikában is megszerezhetik diplomájukat ezzel együtt pedig továbbfejlődhetnek az amerikai futball területén is. A székesfehérvári intézmény hétfőn írta alá együttműködési megállapodását egy amerikai alapítvánnyal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 25., 09:22
Sport,röplabdaA Vasas túl nagy falat volt a MÁV Előrének, jöhet a bronzcsata a Békéscsaba ellen!A fehérvári röpis hölgyek újra megnehezítették a veretlen topfavorit dolgát, de legyőzni nem tudták, így a 3. helyért játszhatnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 24., 13:06
Sport,bokszRemekül hangoltak a Magyar Kupára a fehérvári ökölvívókTurós Arnold tanítványai közül ketten is kiválóan bunyóztak, de mindenki megtette a magáét egy rangos dél-zalai megmérettetésen.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!