Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 03., 08:47
Sport,kosárlabdaFölényes Alba és Loki sikerek a bajnokságbanA fehérvári férfi kosarasok és röplabdások is egyaránt simán verték aktuális ellenfelüket szombat este, számukra már tét nélküli találkozókon, ugyanis mindketten már biztosan az alapszakasz 2. helyén végeznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 02., 09:50
Sport,röplabdaIdegenben nyert a MÁV Előre, jön a döntő ütközet!A székesfehérvári röpis lányok-asszonyok ezúttal is hektikus produkciót mutattak be, de most nem engedték ki a kezükből a győzelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 01., 11:04
Sport,jégkorongA Pustertal lesz a Volán ellenfele a negyeddöntőben!Alig lett vége az utolsó "playin" találkozónak Bruneckben, már el is készítették a negyeddöntő párosításait az ICEHL-ben. A fehérvári hokisokra dél-tiroli ellenfél vár.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 03. 01., 10:05
Sport,öttusaA Volán Fehérvár fiatal öttusázói tesztelték az új akadálypályátAz Alba Volánnál a szakosztály ifjú versenyzői csütörtökön délután próbálhatták ki a Börgöndi úti sportkomplexumnál kialakított OCR-pályát, ami a második kialakított létesítmény az országban. Az akadálypályát a nemzetközi szövetség által kiadott ajánlások alapján alakították ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 29., 08:03
Sport,jégkorongNyolcat vágott a FEHA19 az Újpestnek!A székesfehérvári ifjonc hokisok alaposan elkapták lila-fehér riválisukat, teljesen megérdemelten nyertek a 14 (!) gólt hozó összecsapáson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 28., 07:52
Sport,röplabdaTét nélkül, a tartaléksorral kikapott a MÁV ElőreA székesfehérvári férfi röplabdások már a playoffra hangolhattak, így ideiglenes új edzőjük megtehette, hogy a tartalékokat dobja csatába a kedd esti borsodi rangadón.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 27., 08:04
Sport,atlétikaKerék és Trenka remekelt a fedettpályás ob-nKiválóan szerepeltek a székesfehérvári sportolók az atléták U18-as és U20-as fedettpályás országos bajnokságán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 22:33
Sport,röplabdaGyőzött, még továbbjuthat a MÁV Előre FoxconnMegkapaszkodott az utolsó szalmaszálba a Loki női röplabdacsapata, amely hazai pályán győzött hétfőn, így még egyszer biztosan elutazik Szabolcsba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 26., 07:15
Sport,röplabdaIdeiglenes edzővel nyert rangadót a MÁV ElőreA néhány napja meglepetésre menesztett Dávid Zoltán helyét egyelőre a klub strandröplabdás szakágából érkező tréner vette át, de vele is behúzta a fontos 3 pontot a Loki. A hét zárónapjának másik fehérvári érdekeltségű meccsén a hokisoknál a FEHA19 sikerélmény nélkül maradt Erdélyben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 18:38
Sport,labdarúgásCsongvai, Gergényi és Szabó Levente elintézte! A Vidit...Szakmailag nehezen értékelhető mérkőzésen a szinte végig emberhátrányban játszó fehérvári egylet simán kikapott a semmi különöset nem mutató ellenfelétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 12:51
Sport,sakk200 diák sakkozott: Fehérváron tartották a Sakk Diákolimpia megyei döntőjét33 iskola 200 diákja versengett egymással az István Király Általános Iskolában szombat délelőtt. Itt tartották idén a Sakk Diákolimpia megyei döntőjét. Mint a szervezők mondják, nem véletlenül indultak ennyien a versenyen, az utóbbi években reneszánszát éli a sportág hazánkban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 09:44
Sport,labdarúgásÚr Tibor - Bakonysárkányból a MÁV Előre csodájáigA székesfehérvári labdarúgás üde színfoltja volt 1977 és 1980 között a MÁV Előre SC NB I-es szereplése. A máig szinte csodaként emlegetett időszak egyik kulcsjátékosa volt Úr Tibor, ő a fehérvári sportikonokat bemutató sorozatunk aktuális vendége.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 09:20
Sport,kézilabdaKellemetlen Alba FKC-vereség a kiesőjelölttőlFontos mérkőzésen kaptak ki a fehérvári női kézisek, izgulhatnak a hajrában, ha a következő találkozóikon igazolódik a papírforma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 24., 06:24
Sport,jégkorongICEHL: Gólparádéval BL-résztvevő a Volán!A székesfehérvári alakulat idegenben megsemmisítő vereséget mért osztrák ellenfelére, így bebiztosította 2. helyét az alapszakasz végén, ami egyben Bajnokok Ligája szereplést is ér!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 23., 20:08
Sport,szabadidőHogyan töltsd aktívan a szabadidődet? Hogyan motiváld magad?A szabadidő aktív kihasználása kiváló módja a fizikai és mentális egészség javításának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 23., 08:09
Sport,röplabdaMÁV Előre Foxconn: Két kulcsmeccs, két vereségSem a fehérvári női, sem pedig a férfi röplabdások nem tudták sikerrel abszolválni a csütörtök esti rangadójukat, így igen nehéz helyzetbe kerültek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 22., 08:02
Sport,jégkorongBravúros Volán fordítás Ljubljanában, közel a BL!Az első harmadot követően meglehetősen távolinak tűnt a siker, ezzel együtt a BL-t érő 2. hely megőrzése, ám 40 perc alatt nagyot fordult a világ a Volán hokisaival!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 20., 12:12
Sport,teniszVilágsztárok neveztek a székesfehérvári ATP ChallengerreA március 11-én kezdődő salakos, fedett pályás verseny nevezési listáján ott van Dominic Thiem és Richard Gasquet, de Piros Zsombor és Valkusz Máté szintén főtáblás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 19., 06:17
Sport,labdarúgásFontos három pontot szerzett a Vidi, kettőt elhullajtott a Volán, oda a Loki pályaelőnyeA közvetlen riválisok elleni győzelmek mindig sokat érnek, így a Fehérvár FC labdarúgóinak vasárnapi sikere a Debrecen ellen is komoly fegyvertény. Nem volt ennyire szerencsés a Volán hokicsapata, idegenben két pontot elhullajtott, s csak egyet nyert. A MÁV Előre női röpisei is kikaptak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 18., 09:45
Sport,röplabdaMiskolci sikerrel élen a MÁV Előre Foxconn!Nem volt sétagalopp, de a mérkőzés nagyobb részében tartalékosan és energiatakarékos üzemmódban is sima győzelemmel szerzett fontos 3 pontot a fehérvári férfi röplabda csapat az Extraligában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 02. 17., 11:07
Sport,VidiHolnap nyit a megújult Vidi Múzeum!Többek között időszaki kiállításokkal, gyerekeknek és felnőtteknek szóló programokkal és Vidi-legendák által vezetett tárlatvezetésekkel várja a szurkolókat a Vidi Múzeum.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...