Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 13., 09:59
Sport,jégkorongElkapta a mumust, legyőzte a Salzburgot a Volán!2022 február 20-a után először tudta legyőzni az osztrák nemzetközi bajnokságban a székesfehérvári hoki csapat a címvédőt, ami komoly lökést adhat az alapszakasz utolsó harmadára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 12., 19:37
Sport,labdarúgásVidi: "négy felvonásos" vereség az első tesztmeccsenA nagy múltú, többszörös jugoszláv és horvát bajnok spliti csapat ellen négyszer fél órás meccset vívott a Vidi. Az első órában az alapcsapat, a másodikban a tartalékok és az ifjoncok léptek pályára Umagban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 11., 08:13
Sport,röplabdaHazai pályán került hátrányba a MÁV Előre, másodosztályú csapat búcsúztatta az AFKC-tA hazai férfi röplabdamezőny két legjobbjának szerda esti, székesfehérvári kupaütközetéből a bajnok jött ki jobban, de a visszavágón még bármi megtörténhet. A női kézilabda MK-ban viszont az AFKC-nak már nincs javítási lehetősége, miután meglepően sima vereséget szenvedett másodosztályú ellenfele ve...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 10., 08:52
Sport,box2024-ben nemzetközi övet szeretnék szerezni - interjú Kiliti TamássalAki otthonosan mozog a magyar, illetve a székesfehérvári box világában, nehezen kerülhette el Kiliti Tamás nevét. A 2024-es év elején a tavalyi eredményeiről, megpróbáltatásairól, valamint az idei céljairól mesélt szerkesztőségünknek a magyar bajnok boxoló.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 10., 08:27
Sport,jégkorongJégkorong: két meccs, egy fehérvári pontSem az ICEHL-ben szereplő Hydro Fehérvár AV19, sem pedig fiókcsapata, utánpótlásbázisa, az Erste Ligában érdekelt FEHA19 nem tudott nyerni kedd esti összecsapásán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 09., 20:35
Sport,elismerésSzoboszlai Dominik lett az év sportolója, Fehérvár polgármestere levélben gratulált az elismeréshezEgész városunk nevében, levélben gratuláltam Szoboszlai Dominiknak a tegnap átvett "Év férfi sportolója" díjhoz - írta Cser-Palkovics András közösségi oldalán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 08., 09:49
Sport,röplabdaÚjabb Loki-siker mellé FEHA19-vereségKét papírforma eredménnyel zárult a hét: a MÁV Előre férfi röpisei esélyesként simán győztek a sereghajtó DKSE vendégeként, a FEHA19 hokis ifjoncai pedig a favorit, listavezető Fraditól szenvedtek vereséget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 07., 19:16
Sport,kézilabdaPacsi, aki időn túli szabaddobásból mattolta dr. HoffmantA nyáron befejezte aktív vezetői pályafutását a székesfehérvári, férfi kézilabdázás legendája, Madár Imre. A sportágban csak Pacsi becenéven ismert sportember tagja volt a 70-es évek nagy Szondijának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 07., 08:59
Sport,röplabdaSűrű sportszombat - MÁV Előre és Alba sikerek, Kodro a Fradiba igazolt a VidibőlAlaposan beindult az új évi sportélet Székesfehérváron, már az első szombat sok érdekességet hozott. Az élre a MÁV Előre női röpiseinek bravúrgyőzelme áll a Békéscsaba ellen, de a klub férfi alakulata is kiszenvedte a győzelmet, miként az Alba kosarasai. A fekete leves a Vidi szurkólóit sokkolta.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 05., 08:31
Sport,labdarúgásU21-es válogatott a Vidiben, nem borított papírformát az AFKC a Fradi ellenNagyváradi születésű, tehetséges jobb oldali Jolly Jokert szerződtetett a Vidi, miközben az Alba FKC női kézisei a Ferencváros ellen léptek pályára és szenvedtek 12 gólos vereséget csütörtök este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 04., 09:16
Sport,jégkorongIsmét kétgólos előnyről bukott pontokat a Volán3-1-re vezetett még bő 5 perccel a befejezés előtt a Capitals vendégeként a fehérvári hokicsapat az osztrák nemzetközi liga szerda esti mérkőzésén, ám a végjátékból megint az ellenfél jött ki jobban, a ráadásról nem is beszélve.
2024. 01. 03., 15:56Sport,nordic walkingKét helyszínen folytatódnak az ingyenes nordic walking foglalkozások FehérváronA sétabotokat a szervezők ugyancsak díjmentesen biztosítják. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 02., 09:18
Sport,jégkorongNem várt hazai vereséggel kezdett a VolánMeglepően komoly pofonba szaladt bele hazai jégen a fehérvári hokicsapat az osztrák nemzetközi ligában 2024 első találkozóján, ezzel veszélybe került az első helye a tabellán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 01., 18:13
Sport,öttusaBejelentette visszavonulását Kovács Saci olimpiai bronzérmes öttusázóAz olimpiai bronzérmes, világbajnok Kovács Sarolta edzőként folytatja pályafutását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 01., 17:01
Sport,röplabdaMeglepően sima MÁV Előre vereség a szilveszteri rangadónAz első pillanattól az utolsóig a hazaiak akarata érvényesült, szinte osztálykülönbség volt a két élcsapat között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 01. 01., 11:35
Sport,bajnokságLjubljana, Ferencváros, Szeged: komoly meccsekkel rajtol az év FehérváronAz újév első hetében a Hydro Fehérvár AV19, az Alba Fehérvár KC és az Arconic-Alba Fehérvár is hazai pályán szerepel majd. Komoly bajnokikkal indul 2024 a fehérvári sportéletben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 31., 21:00
Sport,labdarúgásIsmét focival búcsúztatták az esztendőtTöbb mint tíz éve jönnek össze a Sóstói utánpótláscentrum műfüves csarnokában a megyei labdarúgás és közélet ikonikus alakjai egy kis örömfocira.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 31., 09:41
Sport,kosárlabdaNehéz, de fontos Alba siker a Honvéd ellen, nagy csatában Volán vereség a KlagenfurttólA fehérvári kosarasok alaposan megszenvedtek a kiesőjelölt vendégeként, miként a Volán hokisai is a rekordbajnok ellen, ám óriási különbség, hogy az Alba végül nyert, a jégkorongosok viszont nem jártak sikerrel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 30., 15:28
Sport,jégkorongWayne Gretzky csak pislogott volna, ha látja, mi zajlik FehérváronMegannyi mini Wayne Gretzky és Sidney Crosby siklott szombat délelőtt a Kori Liget jegén. Itt szervezték meg az idei Winter Classic-ot, vagyis az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia U8-as korosztályának év végi összecsapását.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 29., 12:29
Sport,jégkorongEgy Volán pont Villachban, jöhet az évzáró rangadó!Zsinórban a kilencedik mérkőzésén szerzett legalább egy pontot a fehérvári hokicsapat az ICEHL ligában, ennek és a riválisok pontvesztéseinek köszönhetően magabiztos előnnyel vezeti a tabellát az évzáró mérkőzés előtt, amelyen éppen legfőbb üldözője lesz az ellenfele.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 12. 27., 17:27
Sport,fociÜnnepi focival zárják az évet a VOK-banElstartolt a 23. Mindigvár Nonstop Ünnepi Fehérvári Futballfesztivál. Négy nap alatt 115 különböző mérkőzést rendeznek a Videoton Oktatási Központban.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!