Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 04. 11., 22:09
Sport,jégkorongMegint kikapott a Fehérvár AV19, söpréssel bajnok a SalzburgA Red Bull Salzburg nyerte az osztrák jégkorongliga (ICEHL) 2021/22-es idényét, miután a döntőben negyedszer is legyőzte a Hydro Fehérvár AV19-et. A negyedik, utolsó mérkőzésen a vendég osztrákok 3-1-re diadalmaskodtak az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 04. 10., 15:07
Sport,boxHatalmas győzelmet aratott a fehérvári Kiliti Tamás első profi címmérkőzésén a Vass Küzdősport GálánKiliti Tamás a negyedik menetben technikai KO-val ütötte ki a debreceni Szőke Lászlót. Ezzel behúzta élete első profi box címmeccsét a Székesfehérváron megrendezett Vass Küzdősport Gálán.
2022. 04. 10., 11:00Sport,TestszobrászatNégy fehérvári kettlebelles is aranyérmet szerzett az OB-nA Thor Gym Székesfehérvár mindegyik versenyzője győzött kategóriájában a Fehérváron megrendezett országos bajnokságon, mely egyben a WKSF Világbajnokság 2022 hivatalos kvalifikációs versenyének is számított.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 04. 09., 21:06
Sport,Fehérvár AV19Óriási párharcban kikapott ismét a Hydro Fehérvár AV19A Hydro Fehérvár AV19 óriási párharcban ismét kikapott a Red Bull Salzburgtól az osztrák jégkorongliga (ICEHL) döntőjének harmadik mérkőzésén, így 0-3-ra áll összesítésben az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban, amely hétfőn folytatódik a Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 04. 07., 22:41
Sport,jégkorongOsztrák jégkorongliga - Kikapott a Volán a történelmi első hazai döntőnA Hydro Fehérvár AV19 5-3-ra kikapott a vendég Red Bull Salzburgtól az osztrák jégkorongliga (ICEHL) döntőjének második mérkőzésén, így 0-2-re áll összesítésben az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban, amely szombaton folytatódik az osztrák együttes otthonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 04. 05., 23:22
Sport,jégkorongA második hosszabbításban bukta a döntő első meccsét a Fehérvár AV19Az osztrák jégkorongligában (ICEHL) története első bajnoki döntőjét játszó, már biztos Bajnokok Ligája-induló Hydro Fehérvár AV19 a második hosszabbításban kapott góllal szenvedett 2-1-es vereséget az osztrák Red Bull Salzburg otthonában.
2022. 04. 05., 09:42Sport,TestszobrászatExtrém időjárási viszonyok között futottak sportolóink JeruzsálembenHat fokban és viharos szélben rótta a kilométereket a Jeruzsálem Maratonon a Vérteskozma Rock and Roll futóverseny csapata. Harminc éve nem volt ilyen időjárás Izrael fővárosában.
2022. 03. 27., 09:14Sport,TestszobrászatPinke Lilla négy aranyérmet szerzett a World All-Styles ChampionshipenA seregélyesi lány keze Knock Down, Semi Wac, Light Wac és Földharc kategóriában is a magasba lendülhetett: összesen 9 mérkőzést harcolt végig a világbajnokságon, melyből kettő kopogtatással, hét pedig pontozásos győzelemmel zárult.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 03. 26., 17:22
Sport,BregyóÚjra nyitva van a Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályájaMától már nyitva van a Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályája. Ha kimozdulnál és kipróbálnád magad az extrém sportokban érdemes felkeresned ezt a pályát. Videón mutatjuk, hogy milyen használatközben a pálya!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 21., 18:51
Sport,síelésMegnyílt Székesfehérvár első műanyag borítású sítanpályájaHosszú várakozás után március 21-én átadták a fehérvári sítanpályát, az ApexSport Klubot, ahol ezentúl a gyerekek és felnőttek is megtanulhatják a síelés minden csínját-bínját.
2022. 03. 20., 13:02Sport,TestszobrászatNegyedszerre is világbajnok lett Burián Bendegúz és Koza MárkKét világbajnokot is ünnepelhetünk az Alba Kempo Team csapatából: Burián Bendegúz és Koza Márk immár negyedszerre vett részt Portugáliában a Harcművészeti Világbajnokságon, ahonnan ismét aranyéremmel tértek haza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 16., 07:32
Sport,jégkorongA Hydro Fehérvár AV19 története során először bejutott az osztrák hokiliga elődöntőjébeA Hydro Fehérvár AV19 háromgólos hátrányt követően 5-4-re győzött kedden az olasz HC Pustertal Wölfe vendégeként az osztrák jégkorongliga (ICEHL) negyeddöntőjének negyedik mérkőzésén, és így összesítésben 4-0-s eredménnyel bejutott az elődöntőbe.
2022. 03. 15., 16:13Sport,TestszobrászatKét aranyéremnek is örülhetnek a fehérvári ökölvívókKét bajnokot is ünnepelhet a Fehérvár Küzdősport SE: Nagy Evelin és Tóth Adrián a dobogó legmagasabb fokára léphetett fel az utánpótlás egyik legrangosabb hazai viadalán, az Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyen. Így bekerültek a válogatottba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 03. 14., 14:18
Sport,fociVereség, veszekedés, negatív klubcsúcs: erős a lejtmenet SóstónA Ferencváros 2-0-ra nyert Sóstón a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában, soha nem látott negatív sorozatba taszítva a hazai piros-kékeket: A Vidi hétmeccses vereségszériában van, ráadásul naptári évet sem kezdett még soha ennyire gyászosan.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 01., 12:55
Sport,TestszobrászatBoksz: kinek ajánlott és kinek nem az egyik legősibb sportág?Mennyire veszélyes sport az ökölvívás? Ajánlott-e hölgyeknek? Miért jó, ha valaki bokszolni kezd? Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ!
2022. 02. 22., 15:27Sport,TestszobrászatMegkezdték a 2022-es szezont a fehérvári dobókFantasztikus egyéni csúcsok születtek az év első versenyén, amit Székesfehérváron rendezett meg a Feketehegy SE.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 02. 21., 18:58
Sport,Kori LigetMilyen legyen a kibővített Kori Liget?A következő szezonban megújul a Kori Liget. Az új nyomvonalat már javában tervezik, nemsokára az is kiderül, mire jutottak a szakemberek. Addig is megnéztük, hogy itthon és a világban melyek a legjobb belvárosi koripályák.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 21., 13:46
Sport,Fehérvár FC18 éve nem kezdte ilyen rosszul az évet a Vidi Négy meccsen négy vereséggel kezdte az évet a MOL Fehérvár FC, mely a negatív klubcsúcs beállításától még messze van, de így is az elmúlt 20 év egyik leggyengébb évkezdetét produkálta
2022. 02. 21., 08:01Sport,Fehérvár FCPercekig képtelen volt válaszolni a zokogástól a riporter kérdéseire Nikolics NemanjaHiába állította be Szabó József gólrekordját vasárnap, az Újpest elleni vereséget követően Nikolics Nemanja percekig képtelen volt válaszolni a riporter kérdéseire a sírástól.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 16., 12:39
Sport,Fehérvár FCMegvan a MOL Fehérvár FC új vezetőedzőjeMichael Boris irányítja mától a csapatot, segítője a korábbi magyar válogatott támadó, Preisinger Sándor lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 16., 10:16
Sport,Fehérvár FCSzabics Imre távozik a MOL Fehérvár FC kispadjárólA vezetőedző mellett a szakmai stábból Juhász Roland és Torghelle Sándor is távozik.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...