Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 09. 23., 22:52
Sport,fociSzalai csodagóljával nyert a magyar válogatott Németország ellenA magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám sarkazásos góljával 1-0-ra nyert a németek vendégeként Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ezzel biztosította bennmaradását az A divízióban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 09. 19., 12:15
Sport,öttusaAranyérmet szerzett a fehérvári Demeter Bencével felálló magyar csapat az öttusa Eb-nArany, ezüst és bronzérmet is szereztek a magyar öttusázók a fehérvári Európa-bajnokságon. A vasárnapi döntőkben a női és a férfi mezőnyben egyéniben és csapatban is láthattunk hazai versenyzőt a dobogón.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 09. 12., 13:50
Sport,öttusaKedden kezdődik a székesfehérvári felnőtt öttusa Európa-bajnokságA hazai rendezésű öttusa európa-bajnokságnak idén Székesfehérvár ad otthont szeptember 13-tól.  Keddtől egy héten át az öttusasport európai klasszisai mérik össze tudásukat városunkban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 09. 06., 17:00
Sport,fociVizelésért piros lap? Fejérben a nagy dolog is belefért. Avagy mit tehet a kapus, ha egyszer nagyon kell...?Kapu mögötti pisilésért állítottak ki egy kapust a hatalmas presztízsű FA-kupa kevésbé érdekes szakaszában, angol kilencedik ligás csapatok meccsén. Mit tehet valaki, ha meccs közben jön rá a szükség? És milyen volt, amikor magyar meccsen sokan vonultak le egyszerre, nagy dologra hivatkozva?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 09. 02., 08:14
Sport,jégkorongNem bírt a Fehérvár az esélyesebb ZürichhelA Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata 7-1-es vereséget szenvedett vendégétől, a végső győzelemre is esélyesnek tartott svájci Zürich Lionstól a legrangosabb európai sorozat, a Bajnokok Ligája első fordulójában.
2022. 09. 01., 09:32Sport,szurkolásMartonvásári huszárok lettek a Giro d'Italia legkreatívabb szurkolóiA májusi vágtát többször elpróbálták. Az öt lovas mellett a huszáregyesület három tagja segítette a helyszínen a látványos száguldást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 08. 29., 18:17
Sport,motorFehérvári motorosé a valaha mért leggyorsabb köridő a HungaroringenA 20 éves Kovács Bálint a magyar nyílt nemzeti gyorsasági bajnokság negyedik fordulójában 1:49.428 perces kört futott a mogyoródi aszfaltcsíkon, aminél gyorsabban hazai motoros még nem teljesítette a valamivel több mint 4,3 kilométert.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 08. 29., 16:28
Sport,kézilabdaDebrecenben rajtol az Alba FKCÚj értelmet nyert a korábban már elcsépeltnek tűnő „fiatal csapat” kifejezés az Alba Fehérvár KC-nál. A 2022/2023-as pontvadászatot Debrecenben kezdő fehérvári együttes minden idők egyik legfiatalabb keretével vág neki a szezonnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 08. 25., 16:33
Sport,fociMár délelőtt ellepték a Vidi-Köln meccsre érkező német szurkolók FehérvártAki dél körül Fehérvár Belvárosában járt komoly rendőri jelenlétet tapasztalhatott, ugyanis a német ultrák már kettő órakor elindultak a Városház térről az arénába. Tűzijátékkal, füstfáklyákkal és petárdákkal várják az esti meccset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 08. 24., 13:36
Sport,TestszobrászatAquathlon-világbajnok lett a székesfehérvári Dévay MárkA nyári versenyszezonban mindenki próbálja a lehető legjobb formáját hozni. A fehérvári Dévay-testvérpár szintén nem a kikapcsolódásra koncentrált az év legmelegebb hónapjaiban, hanem folyamatosan trenírozták magukat, hogy aztán minden megmérettetésről csodás helyezéssekkel térhessenek haza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 08. 23., 10:06
Sport,fociA németek megszállnák Fehérvárt, de a Vidinél nem akarják hagyniA Köln szurkolói megvennék az összes jegyet a sóstói stadionba, ha tehetnék, hiszen máskor is mentek így idegenbe meccsre. Időben kapcsoltak a MOL Fehérvárnál a csütörtöki visszavágó előtt, amely eldönti, lesz-e főtáblás európai kupában a Vidi.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 08. 22., 18:25
Sport,hajó1 arannyal és 3 bronzéremmel tértek haza a világbajnokságról a Fejér megyei sárkányhajósokA sportcsapat Senior A mix legénysége lett világbajnok 2000 méteren 10 fős hajóban Amerikában, de még három számban sikerült dobogóra állniuk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 08. 21., 13:04
Sport,futásUtoljára rendezték meg az ünnepi Bence-hegyi futástA Facebookon jelentette be a főszervező Kaufer Tamás, hogy az idei volt az utolsó Bence-hegyi futás. Nyolcadszor is sokan jöttek, a máskor megszokott tikkasztó hőség helyett most az eső jelentette a szintkülönbség melletti kihívást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 08. 11., 15:01
Sport,Alba FehérvárÚj néven kezdi a szezont a fehérvári kosárlabdacsapatArconic-Alba Fehérvár néven kezdi meg a 2022/2023-as idényt a férfi kosárlabda NB I legutóbbi bronzérmese.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 08. 08., 20:41
Sport,Gyulai MemorialGyulai Memorial: hét versenycsúcs is megdőlt SzékesfehérváronTizennyolcból hét számban dőlt meg a versenycsúcs hétfőn a XII. Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 08. 07., 19:12
Sport,Gyulai MemorialGyulai Memorial: világsztárok Fehérváron, rekordot dönt a magyar indulók számaAz év legnagyobb hazai atlétikai versenyét rendezik holnap, augusztus 8-án Fehérváron.
2022. 08. 06., 17:31Sport,bokszFehérvári ökölvívónak szurkolhatunk a törökországi Eb-nA nemzeti válogatott tagja lett a Fehérvár Küzdősport SE ifjú harcosa, Frank Dominik, aki hétfőn utazik Törökországba az Eb-re.
2022. 07. 26., 14:20Sport,táncSikeres szezont zártak megyénk rocky versenyzőiEb, ob és Világkupa: a KID-es sportolók mindenhol remekeltek! Megyénk rocky táncosai nem pihennek még a nyári hónapokban sem…
2022. 07. 23., 14:25Sport,kempo5. danra vizsgáztak a Fejér megyei kempós mesterekMegszerezte az 5. dant a Sárosdi Kempo SE két vezetője, Kordás István és Koncz Gábor a Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség nyári edzőtáborában. A nagylóki csapat edzője, Tóth Daniella megküzdött a fekete övért, mestere, Koncz Viktória pedig Renshi címet kapott.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 07. 23., 09:24
Sport,kézilabdaAlba Fehérvár KC: fiatal csapat, nagy szívvelMegkezdte a felkészülést a 2022/2023-as szezonra az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata. Az eddig is alacsony átlagéletkorú csapat nyáron még tovább fiatalodott, a cél ennek ellenére az előrelépés lesz a tabellán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 07. 21., 21:40
Sport,fociNagy győzelmet aratott a MOL Fehérvár FC, háromgólos előnnyel várhatja a Gabala elleni visszavágótA MOL Fehérvár FC házigazdaként 4-1-re legyőzte az azeri Gabala SC-t a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, a párharc csütörtöki első mérkőzésén.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!