Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 03. 29., 19:56
Sport,DepóniaFutáskihívás a Depóniánál, amit Gyűjti is teljesített Tizenkét órás futáskihívást teljesítettek szerdán a Depónia Nonprofit Kft. munkatársai.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 03. 27., 14:06
Sport,kosárlabdaA Falcóra készül, de rájátszásbeli ellenfélre vár az AlbaA Szolnok elleni sikernek, no meg a rivális Zalaegerszeg vereségének köszönhetőn egy fordulóval a vége előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen zárja az alapszakaszt az Arconic-Alba Fehévár kosárlabdacsapata. Hogy ki lesz az ellenfél a rájátszás első körében, csak az utolsó fordulóban dől el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 03. 22., 10:40
Sport,sportmajálisElindult a regisztráció a 2023-as SportmajálisraA rendezvény minden évben a várost átszelő, több ezer sportolót és rajongót összefogó felvonulással indul, ezt pedig nem mindennapi bemutatók és edzések követik a Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban, ahol a profik és a kezdő mozgolódni vágyók együtt edzhetnek.
2023. 03. 12., 20:57Sport,Vidi Hogyan juthatott kieső helyre a Vidi? – Cser-Palkovics András szerint az elkeserítő helyzetben Marko Nikolicra, vagy hasonló kaliberű edzőre van szükségSzurkolóként adott hangot véleményének a Vidi kieső helyével kapcsolatban Cser-Palkovics András. "Ebben az elkeserítő helyzetben Marko Nikolicra, vagy hasonló kaliberű edzőre van szükség" – fogalmazott posztjában Cser-Palkovics András.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 02. 20., 19:06
Sport,bokszJól sikerült a szintfelmérő a fehérvári boxolóknak a V. Vass Ökölvívó Gála előttVideoton Box Club fiatal versenyzői értékes tapasztalatokkal gazdagodtak a hétvégén, az I. Bakonyi Betyár Ökölvívó Kupán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 02. 20., 12:57
Sport,fociHavi 3,8 milliót keres egy átlagos focista MagyarországonMajdnem 1 millió forinttal többet keresett havonta egy átlagos magyarországi labdarúgó a legutóbbi bajnokságban, mint egy évvel korábban.
2023. 02. 20., 08:40Sport,Fehérvár AV19Alex Petan lőtte a CHL legszebb góljátA szurkolók szavazatai alapján a Hydro Fehérvár AV19 támadójának Katowice ellen lőtt gólját választották az évad legszebb találatának. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 02. 19., 13:01
Sportgyász44 évesen elhunyt a Videoton korábbi futballistája, Fogarasi GergelyHalálát a MOL Fehérvár-Puskás Akadémia 1-1-es szombat esti mérkőzésen jelentették be, melyen rövid gyászszünettel tisztelegtek előtte.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 02. 13., 08:00
Sportgyász26 éves labdarúgó zuhant ki szombaton a Garzon-házbólA fiatalember életét már nem tudták megmenteni a helyszínre érkező mentősök.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 02. 07., 14:19
Sport,kosárlabdaKirúgta edzőjét az Alba, német után spanyol mester a kosarasoknálLátványos lejtmenetbe kezdett a fehérvári kosárcsapat, és a négymeccses vereségsorozat vége, ahogy lenni szokott, edzőváltás lett. Matthias Zollner helyét eddigi segítője, Alejandro Zubillaga veszi át.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 02. 06., 18:06
Sport,foci„Sehesvehá” – Szoboszlai csapattársának meggyűlt a baja városunk nevévelA német válogatott balhátvédje többször is nekifut városunk nevének, de egyszer sem jár sikerrel. Végül Szoboszlai Dominik segíti ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 02. 03., 18:30
Sport,boxA fehérvári Kiliti Tamás újra címmeccsre készül - az V. Vass Ökölvívó Gálán tér vissza a kötelek közéKisebb kihagyás után és új edzővel kiegészülve a fehérvári Kiliti Tamás újra ringbe száll, hogy megvédje könnyűsúlyú profi nemzetközi magyar bajnoki címét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 01. 30., 20:14
Sport,kosárlabda„Fiatalabb koromban kosarasnak hittek” – Az Alba meccsén járt Jakabos ZsuzsannaAz Arconic-Alba fehérvár legutóbbi mérkőzésén Jakabos Zsuzsanna végezte el a kezdődobást. A többszörös Európa-bajnok úszóról magassága miatt sokszor feltételezik, hogy egykor kosarazott, de csupán hobbiszinten került közelebbi barátságba a labdával.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 01. 30., 08:09
Sport,síelésMától újranyit az eplényi sípályaÚjra megnyitják az eplényi síközpontot hétfőn - közölte a Síaréna Vibe Park a közösségi oldalán vasárnap este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 01. 27., 18:10
Sport,amerikai foci A Berlin Thunder csapatával mérkőzik meg az ELF nyitófordulójában a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapataPénteken bejelentették a 2023-as European League of Football menetrendjét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 01. 25., 10:03
Sport,rallye2023-ban Fehérváron rajtol az Országos Rallye BajnokságMárcius utolsó hétvégéjén Székesfehérváron lesz az Országos Rallye Bajnokság (ORB) és Országos Rallye Challenge (ORC) szezonnyitó versenye, a murvás futamon az ORB2 mezőnye is indulhat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 01. 24., 14:54
Sport,korcsolyaVasárnap este bezár a Kori LigetJanuár utolsó hetében még nyitva tart a Kori Liget és vasárnap, január 29-én az eredeti terveknek megfelelően véget ér az idei szezon és bezár a pálya.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 01. 23., 16:07
Sport,kosárlabdaAlba kontra Alba: mérlegen az évkezdésAz Arconic-Alba Fehérvár kosárlabdacsapata ugyan győzelemmel zárta idei első bajnokiját, de ezt két vereség követte. Az elmúlt években már negyedik alkalommal kezdte így az évet a csapat. Az Alba FKC kézisei szintén győzelemmel kezdtek, a lányok most a Fradi ellen készülnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 01. 16., 14:43
Sport,labdarúgásAmikor a magyar válogatott egy húszast gurított FehérváronBizony, volt ilyen is a fehérvári foci történetében. És akkor még Puskás, Kocsis, Buzánszky, Hidegkuti és Bozsik szintű labdarúgók alkották a nemzeti tizenegyet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2023. 01. 15., 08:57
Sport,kosárlabda"Százmilliós nagyságrendű költségvetés mellett pár millión nem múlhat, hogy bajnokok legyünk"Váratlanul kikapott a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvár, de így is jól áll. Balássi Imre klubelnök szerint a gazdasági élet szereplőihez hasonlóan vannak nehézségek, de meg lehet teremteni egy nagy siker feltételeit.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2023. 01. 11., 07:58
Sport,futásIngyenes futós sportfoglalkozásokat tartanak a Haleszban és a Királyok parkjábanEbben az évben is lesznek tanácsadással egybekötött, ingyenes sportfoglalkozások a Székesfehérvári Futók Köre szervezésében.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!