Hírek
2022. 04. 10., 11:00Sport,TestszobrászatNégy fehérvári kettlebelles is aranyérmet szerzett az OB-nA Thor Gym Székesfehérvár mindegyik versenyzője győzött kategóriájában a Fehérváron megrendezett országos bajnokságon, mely egyben a WKSF Világbajnokság 2022 hivatalos kvalifikációs versenyének is számított.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 04. 09., 21:06
Sport,Fehérvár AV19Óriási párharcban kikapott ismét a Hydro Fehérvár AV19A Hydro Fehérvár AV19 óriási párharcban ismét kikapott a Red Bull Salzburgtól az osztrák jégkorongliga (ICEHL) döntőjének harmadik mérkőzésén, így 0-3-ra áll összesítésben az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban, amely hétfőn folytatódik a Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 04. 07., 22:41
Sport,jégkorongOsztrák jégkorongliga - Kikapott a Volán a történelmi első hazai döntőnA Hydro Fehérvár AV19 5-3-ra kikapott a vendég Red Bull Salzburgtól az osztrák jégkorongliga (ICEHL) döntőjének második mérkőzésén, így 0-2-re áll összesítésben az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban, amely szombaton folytatódik az osztrák együttes otthonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 04. 05., 23:22
Sport,jégkorongA második hosszabbításban bukta a döntő első meccsét a Fehérvár AV19Az osztrák jégkorongligában (ICEHL) története első bajnoki döntőjét játszó, már biztos Bajnokok Ligája-induló Hydro Fehérvár AV19 a második hosszabbításban kapott góllal szenvedett 2-1-es vereséget az osztrák Red Bull Salzburg otthonában.
2022. 04. 05., 09:42Sport,TestszobrászatExtrém időjárási viszonyok között futottak sportolóink JeruzsálembenHat fokban és viharos szélben rótta a kilométereket a Jeruzsálem Maratonon a Vérteskozma Rock and Roll futóverseny csapata. Harminc éve nem volt ilyen időjárás Izrael fővárosában.
2022. 03. 27., 09:14Sport,TestszobrászatPinke Lilla négy aranyérmet szerzett a World All-Styles ChampionshipenA seregélyesi lány keze Knock Down, Semi Wac, Light Wac és Földharc kategóriában is a magasba lendülhetett: összesen 9 mérkőzést harcolt végig a világbajnokságon, melyből kettő kopogtatással, hét pedig pontozásos győzelemmel zárult.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 03. 26., 17:22
Sport,BregyóÚjra nyitva van a Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályájaMától már nyitva van a Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályája. Ha kimozdulnál és kipróbálnád magad az extrém sportokban érdemes felkeresned ezt a pályát. Videón mutatjuk, hogy milyen használatközben a pálya!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 21., 18:51
Sport,síelésMegnyílt Székesfehérvár első műanyag borítású sítanpályájaHosszú várakozás után március 21-én átadták a fehérvári sítanpályát, az ApexSport Klubot, ahol ezentúl a gyerekek és felnőttek is megtanulhatják a síelés minden csínját-bínját.
2022. 03. 20., 13:02Sport,TestszobrászatNegyedszerre is világbajnok lett Burián Bendegúz és Koza MárkKét világbajnokot is ünnepelhetünk az Alba Kempo Team csapatából: Burián Bendegúz és Koza Márk immár negyedszerre vett részt Portugáliában a Harcművészeti Világbajnokságon, ahonnan ismét aranyéremmel tértek haza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 16., 07:32
Sport,jégkorongA Hydro Fehérvár AV19 története során először bejutott az osztrák hokiliga elődöntőjébeA Hydro Fehérvár AV19 háromgólos hátrányt követően 5-4-re győzött kedden az olasz HC Pustertal Wölfe vendégeként az osztrák jégkorongliga (ICEHL) negyeddöntőjének negyedik mérkőzésén, és így összesítésben 4-0-s eredménnyel bejutott az elődöntőbe.
2022. 03. 15., 16:13Sport,TestszobrászatKét aranyéremnek is örülhetnek a fehérvári ökölvívókKét bajnokot is ünnepelhet a Fehérvár Küzdősport SE: Nagy Evelin és Tóth Adrián a dobogó legmagasabb fokára léphetett fel az utánpótlás egyik legrangosabb hazai viadalán, az Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyen. Így bekerültek a válogatottba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 03. 14., 14:18
Sport,fociVereség, veszekedés, negatív klubcsúcs: erős a lejtmenet SóstónA Ferencváros 2-0-ra nyert Sóstón a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában, soha nem látott negatív sorozatba taszítva a hazai piros-kékeket: A Vidi hétmeccses vereségszériában van, ráadásul naptári évet sem kezdett még soha ennyire gyászosan.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 03. 01., 12:55
Sport,TestszobrászatBoksz: kinek ajánlott és kinek nem az egyik legősibb sportág?Mennyire veszélyes sport az ökölvívás? Ajánlott-e hölgyeknek? Miért jó, ha valaki bokszolni kezd? Ezekre a kérdésekre (is) kerestük a választ!
2022. 02. 22., 15:27Sport,TestszobrászatMegkezdték a 2022-es szezont a fehérvári dobókFantasztikus egyéni csúcsok születtek az év első versenyén, amit Székesfehérváron rendezett meg a Feketehegy SE.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2022. 02. 21., 18:58
Sport,Kori LigetMilyen legyen a kibővített Kori Liget?A következő szezonban megújul a Kori Liget. Az új nyomvonalat már javában tervezik, nemsokára az is kiderül, mire jutottak a szakemberek. Addig is megnéztük, hogy itthon és a világban melyek a legjobb belvárosi koripályák.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 21., 13:46
Sport,Fehérvár FC18 éve nem kezdte ilyen rosszul az évet a Vidi Négy meccsen négy vereséggel kezdte az évet a MOL Fehérvár FC, mely a negatív klubcsúcs beállításától még messze van, de így is az elmúlt 20 év egyik leggyengébb évkezdetét produkálta
2022. 02. 21., 08:01Sport,Fehérvár FCPercekig képtelen volt válaszolni a zokogástól a riporter kérdéseire Nikolics NemanjaHiába állította be Szabó József gólrekordját vasárnap, az Újpest elleni vereséget követően Nikolics Nemanja percekig képtelen volt válaszolni a riporter kérdéseire a sírástól.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 16., 12:39
Sport,Fehérvár FCMegvan a MOL Fehérvár FC új vezetőedzőjeMichael Boris irányítja mától a csapatot, segítője a korábbi magyar válogatott támadó, Preisinger Sándor lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 16., 10:16
Sport,Fehérvár FCSzabics Imre távozik a MOL Fehérvár FC kispadjárólA vezetőedző mellett a szakmai stábból Juhász Roland és Torghelle Sándor is távozik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 13., 17:28
Sport,vasárnapi szubjektívBúcsú a Kori Ligettől, avagy így léptem ki a komfortzónámból a gyerekem kedvéértHarminc év után újra korcsolyát húztam, és nem bántam meg!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2022. 02. 13., 13:37
Sport,téli olimpiaLiu Shaoang aranyérmes 500 méteren a téli olimpiánLiu Shaoang megnyerte vasárnap a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyét a pekingi téli olimpián.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!