Fair30 °C
2020. július 6. hétfő Csaba
Menü

Új buszmenetrend készül

Új buszmenetrend készül
A 26A helyett három járattal is közlekedhetünk majd: a 214-es ugyancsak a Jancsár utcából indul, viszont a Kassai úton kívül a Béla útra is eljuthatunk majd vele. A 414-es a Csapó utcából a Skála és a Széna tér érintésével megy ki a Kassai útra, a 110-essel pedig a Szedreskertről juthatunk el az Öreghegyre és a Köfémre. (Fotó: Fotó: Bácskai Gergely)

A szekesfehervar.hu honlapon jelent meg a város új hálózat- és buszmenetrend tervezete, melyhez a szakemberek folyamatosan várják a fehérváriak véleményét.

Az új számozás szerint az egy számjegyű vonalak a körjáratokat jelölik, a három számjegyű vonalaknál pedig az első számjegy a kiindulási állomás, a második és harmadik számjegy pedig a végállomás illetve az elért városrész sorszámát jelöli. Például a 109-es járat a Szedreskerti végállomásról indul és az Alba Ipari Zónába, a Babér utcai végállomásig közlekedik.

A tervezettel kapcsolatban a fehérváriak konstruktív véleményére számítanak a szakemberek. Az észrevételeket, javaslatokat a buszmenetrend@szekesfehervar.hu e-mail-címen várják! A tervezet még kisebb mértékben módosulhat, és a menetrendi időpontok változhatnak az egyeztetések és a beküldött javaslatok alapján.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár