7 évnél régebbi cikk

Bezár a mozi, de a show megy tovább
·KultBarátság mozi·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaBezár a mozi, de a show megy tovább
·KultBarátság mozi·Utolsó frissítés: undefined

Felújítják és fejlesztik a Barátság mozit, ezért augusztus 11-ig szünetel a vetítés. Utána viszont új vetítővászonnal és hangtechnikával várják a filmkedvelő közönséget. De hogy addig sem maradjunk program nélkül, megmondjuk hol és milyen filmet nézhet a közelben.

Kézenfekvő, hogy a Cinema City-t válasszuk addig, amíg a felújítják a Barátság mozit. Jó választásnak tűnhet, ha a repertoárból kezdésként a Szemfényvesztők 2-re váltunk jegyet. Az első részből és a szereposztásból kiindulva a szórakozás garantált. Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg és Woody Harrelson mellett ezúttal már a Harry Potterként megismert Daniel Radcliffe is feltűnik a filmben. És persze Michael Caine mellett a Minden6ó istenkereső Morgan Freeman is tiszteletét teszi a moziban.

Ha valaki inkább hűvösre vágyik a nagy kánikulában, annak A Nagy Bumm, vagyis a Jégkorszak sokadik része jó választásnak tűnhet. Persze csak ha még nem unja a beszélő, többnyire kihalt animált állatok kalandjait. Mert persze cukik meg minden, de a kritika velük szemben az, hogy nem kellett-e volna megállni mondjuk a harmadik résznél? Meg kellett volna?

Aki pedig inkább tudományos fantasztikumra vágyik, annak itt van a Star Trek - Mindenen túl. Nem csak amiatt ajánljuk ezt a filmet, mert szinte mindenki - kritikusok és közönség egyaránt - pozitívan nyilatkozott róla, hanem azért, mert idén 50 éves a Star Trek univerzum!

A mozifilmekhez - hogy stílszerűek legyünk - hosszú, hasznos kikapcsolódást kívánunk!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek