7 évnél régebbi cikk

Minden idők egyik legjobb bulizenéjének előadói is fellépnek a FEZEN-en
Fehérvár Médiacentrum fotójaMinden idők egyik legjobb bulizenéjének előadói is fellépnek a FEZEN-en

Merthogy a fehérvári fesztiválra érkezik a House of Pain. Rajtuk kívül jön még Shaggy is, szóval egész szépen alakul a mezőny augusztus 2-5. között. És hogy melyik az a bulizene, amit a címben a világ egyik legjobbjának neveztünk? Hát ez:

 A Jump Around az a zene, ami minden döglődő buliba akkorát képes rúgni, hogy a már felesektől megfáradt végtagok még egyszer erőre kapnak. Mindezt élőben is kipróbálhatjuk majd augusztus 3-án, csak egy picit nagyobb lesz a házibuli. Olyan több ezer fős. Persze kérdés, milyen formában lesznek a srácok, akik 1996-ban léptek fel utoljára ezen a néven és most is csak azért állnak össze, merthogy éppen 25 éves (lenne) a csapat, amit nyilván egy világ körüli turnéval (és pénzszürettel) illik megünnepelni. Esetleg ha még nem késő, innen üzenjük a szervezőknek, hogy a House of Pain frontemberének szólókoncertjét is megnéznénk, ha már a városban jár. A srácot egyébként Everlast néven ismeri a világ, és ilyeneket tud:

A House of Pain mellett már biztos, hogy érkezik Shaggy is, akit szintén a kilencvenes években fújt a szél a toplisták élére, például az olyan megmagyarázhatatlan egyszerűségű dalokkal, mint az Oh, Carolina.

Úgyhogy ha valaki erre szeretne dülöngélni, akkor augusztus 4-re okvetlenül vegyen jegyet a FEZEN-re.

Korábban eldőlt már, hogy Shaggy-n és a House of Pain-en kívül a jubileumi, 20. FEZEN fellépője lesz Alice Cooper, a The Offspring, a Saxon vagy éppen az Ignite, illetve a teljes magyar fesztiválmezőny, élén a Tankcsapdával, a Wellhellóval és a Halott Pénzzel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek