6 évnél régebbi cikk

A 20 legjobb drónfotó 2017-ből
A 20 legjobb drónfotó 2017-ből

A Dronestagram felhasználói idén is megszavazták az elmúlt év legszebb drónfotóit. Az internet egyik legnagyobb drónos közössége néhány hete hozta nyilvánosságra az általuk kiválasztott húsz képet. Nehéz vitatkozni a kiválasztott drónképekkel és talán nem is kell. Inkább csak gyönyörködjünk.

Egy ideje már minden magára valamit is adó fotós és youtuber használ drónt. A légifelvételek egyfajta fűszerként működnek a filmekben, fotósorozatokban. Olyan lett a drónfotó vagy a drónvideó, mint az ételeknél a bacon: akármihez adjuk, csak jobb lehet tőle. Ráadásul felülről a világ mindig is érdekesebbnek tűnt, csak nehezebb volt megnézni. Egészen mostanáig.

A Dronestgram névválasztása nem véletlen: ez a drónosok Instagramja. Ráadásul aki ide tölt fel fotókat, egyben azt is vállalja, hogy a képe bekerülhet az év legjobbjai közé. Merthogy a Dronestagramon ilyen is van: néhány hete például a 20 legszebb fotót szavazták meg az elmúlt év terméséből. A képek valóban fantasztikusak lettek, nehéz is lett volna ennél jobban szűkíteni a mezőnyt. Meg minek is? Ami szép, az szép. Inkább csak nézegessük meg simán, hogy milyen is ez a világ fentről, amiben élünk.

Ez tehát a 20 legszebb drónfotó 2017-ből:

(Forrás: BoredPanda)

Borítókép: dronestagram/tahitiflyshoot
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek