Cloudy10 °C
2021. április 17. szombat Rudolf
Menü
Házhozszállítás

Ilyen kabátot viselsz majd 2019 tavaszán!

Ilyen kabátot viselsz majd 2019 tavaszán!
Ideje átgondolni, milyen tavaszi kabátot veszünk idén! (Fotó: glowsly.com)

Folytatódik a plasztik anyagok térhódítása, az élénk és a visszafogott színek szerelmesei pedig egyaránt találhatnak kedvükre való árnyalatot az idei tavasz kabátdivatjában. Szemlét tartottunk a tervezők divatheteken felvonultatott darabjai között, hogy megmutassuk: miből válogathat az, aki a legfrissebb trendek szerint szeretne tavaszi kabátot választani.

A legélénkebb árnyalat

A legjobb módja annak, hogy végleg magunk mögött hagyjuk a szürke téli napokat, ha egy ilyen élénksárga darabot akasztunk le a kedvenc üzletünkben a fogasról. Azonnal a napsütést idézi, és jókedvre derít, ráadásul garantáltan nem maradunk észrevétlenek, ha egy ilyen rikító darabot viselünk. Arra az egyre vigyázzunk csak, hogy ebben a darazsaknak és a méheknek is könnyebben feltűnünk majd!

Ragyogó sárgában (Fotó: esquire.my)
Ragyogó sárgában (Fotó: esquire.my)

 A tojáshéj eleganciája

Mind kabáton, mind ruhán viselve ez az árnyalat igazi kifinomultságot sugall. A tojáshéjszín az idei tavasz egyik nagy kedvence lesz.Ne csak különleges alkalmakon viseljük, húzzuk fel nyugodtan a hétköznapokon is. (Mondjuk esőben lehet, hogy nem a legjobb választás.) Fekete színű kiegészítőkkel még stílusosabbak lehetünk. 

Elegancia a mindennapokban (Fotó: marieclaire.com)
Elegancia a mindennapokban (Fotó: marieclaire.com)

Merészen plasztikban

Az átlátszó plasztik darabok már nem újkeletűek a divatban, egy ideje nagy népszerűségnek örvendenek. Nem lesz másként ez idén tavasszal sem! Át kell gondolni azonban a viselését, hiszen éppen átlátszóságának köszönhetően ez a kabát nem az, amiben csak úgy leugorhatunk a boltba, elrejtve az esetleg nem éppen előnyös ruházatunkat. Legjobb, ha csakis tetőtől talpig harmonikus öltözék fölé vesszük magunkra, hogy ne tűnjünk túlságosan kaotikusnak.

Merészen plasztikban (Fotó: glowsly.com)
Merészen plasztikban (Fotó: glowsly.com)

Ballonkabát, az örök darab

Nadrághoz, szoknyához, kényelmes és csinos ruhadarabokhoz egyaránt viselhetjük, nem különösebben kényes anyag, és ideális arra, hogy felvegyük a harcot a szeszélyes tavaszi szelekkel. Ezért is örök kedvenc a ballonkabát, melyet idén a térd alatt végződő hosszban, klasszikus A-vonalú szabással találhatjuk meg leginkább az üzletek kínálatában. Mindenkinek jól jön egy!

Ballonkabát, az örök darab (Fotó: pinterest.com)
Ballonkabát, az örök darab (Fotó: pinterest.com)

Esőkabátban is trendin

Nem csak a lehulló cseppek elleni védelem miatt húzunk esőkabátot ezen a tavaszon: a stílusos öltözék remek megkoronázásai lehetnek ezek, a rendszerint bő szabású és a természet színeiben pompázó kapucnis darabok. Cipzárral vagy gombbal, zsebekkel vagy anélkül: az esőkabát az idei tavasz egyik kedvence lesz. 

Esőkabátban is trendin (Fotó: glamourmagazin.co.uk)
Esőkabátban is trendin (Fotó: glamourmagazin.co.uk)

Bőr minden formában és színben

A bőrkabát hihetetlen megújulásra képes, mindig tudja új arcát mutatni. Ezen a tavaszon a lovagló fazontól az ujjatlanig minden megtalálható a kínálatban. És hogy ne legyen unalmas, nem csak feketében viselhetjük: nyúljunk bátran a színekhez a vöröstől narancsig.

Bőr minden formában és színben (Fotó: globalblue.com)
Bőr minden formában és színben (Fotó: globalblue.com)

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Székesfehérvárig közlekednek majd nyáron a balatoni éjszakai bagolyvonatok
  Székesfehérvárig közlekednek majd nyáron a balatoni éjszakai bagolyvonatok
 • Mesés természetismereti tábor alsó tagozatosoknak a Velencei-tó partján
  Mesés természetismereti tábor alsó tagozatosoknak a Velencei-tó partján
 • Új lakóját keresi „Fehérvár bölcsője”
  Új lakóját keresi „Fehérvár bölcsője”
 • Ételintolerancia vagy ételallergia? - előadás az EFI oldalán
  Ételintolerancia vagy ételallergia? - előadás az EFI oldalán