5 évnél régebbi cikk

Támadnak a pollenek
Fehérvár Médiacentrum fotója
idokep.hu
Támadnak a pollenek

Az enyhébb napok beköszöntével az allergiás tünetek is erősödnek. Az erre érzékenyeknek már most érdemes felkészülni. Vannak akik gyógyszerekkel enyhítenek panaszaikon, mások előszeretettel alkalmaznak természetes gyógymódokat is.

Nem mindenki örül felhőtlenül a napsütésnek és a napokban ránk köszöntött enyhülésnek: az allergiásoknak kellemetlen panaszokat okozhat a meleg idő. A mogyoró, az éger, a ciprus és tiszafélék pollenjei ugyanis máris allergiás tüneteket okozhatnak. A korai pollenekre érzékenyeknél a nyári "főszezonhoz" hasonlóan tüsszögés, szemkönnyezés, klasszikus szénanáthás tünetek jelentkezhetnek. 

A tavaszi allergénekre érzékenyeknek nem szükséges megelőzésként gyógyszereket szedni, azonban már a tünetek korai jelentkezésekor érdemes beszerezni azokat a szereket, amelyek segítségünkre lehetnek, az orvosok által felírt készítmények mellett  orrspray-k, orrcseppek illetve szemcseppek is enyhíthetik a kínokat. Itt vannak olyan adományozott típusú játékok, mint például az alkalmazások és az online speciális játékok, amelyeket eszközökön és eszközökön, például laptopokon, mobiltelefonokon és másokon játszanak. Ezek közül a játékok közül sok megtalálható a különféle webhelyeken, és néhány közülük ingyenes. 

 A Fehérvár Televízió riportjában szakemberektől kapnak tanácsokat az érintettek: 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek