3 évnél régebbi cikk

Idén is keresik az év családbarát vállalatát, legyen ismét fehérvári a nyertes!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Grundfos
Idén is keresik az év családbarát vállalatát, legyen ismét fehérvári a nyertes!

Szeptember 21-ig lehet pályázni Az Év Családbarát vállalatának címére, melynek volt már székesfehérvári nyertese is.

Idén is keresik az év családbarát vállalatát. 2018- ban a székesfehérvári telephellyel is rendelkező Grundfos Magyarország Gyártó Kft. nyerte el a fődíjat nagyvállalati kategóriában.

Idén is van esély, hogy fehérvári illetőségű munkahely nyerje el ezt a címet, egészen szeptember 21-ig pályázhatnak a munkahelyek. Idén a koronavírus-járvány miatt rendkívüli lehetőségük volt és van megmutatni a munkáltatóknak, hogy mennyire tudnak megfelelni a családbarát kritériumoknak. Pályázni maguk a cégek tudnak, erre a linkre kattintva.

Ujvári Enikő, a pályázatot meghirdető Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom alelnöke szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta: folyamatosan tartották a kapcsolatot a vállalatokkal a koronavírus-járvány idején is, és megerősítést kaptak abban, hogy van pályázati kedv a cégek részéről.

Mint mondta, a mozgalom felmérése szerint a home office alatt a családbarát vállalatok jobban teljesítettek, mint a véletlenszerűen kiválasztottak.

A cégek is tudják, hogy a home office veszélyhelyzetben kipróbált formája igencsak extrém, azt szabályozni kell, másképp kell tervezni a munkát - mondta, megjegyezve, hogy ebben is tud segíteni a mozgalom.

A munkavállalók részéről jó visszajelzéseket kaptak az otthoni munkavégzéssel kapcsolatban, 80 százalék fölött volt azok aránya, akik a jövőben is szeretnének ilyen formában dolgozni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek