Partly cloudy27 °C
2020. augusztus 13. csütörtök Ipoly
Menü

Szombatra halasztották Fehérváron a pénteki kertmozi előadást az időjárás miatt

Szombatra halasztották Fehérváron a pénteki kertmozi előadást az időjárás miatt
Elmarad a pénteki előadás a Városháza díszudvarán (Fotó: facebook.com/baratsagmozi)

A kiszámíthatatlan időjárás miatt a Városháza díszudvarán ma este elmarad az Emma című angol film vetítése. A megváltott jegyek a holnapi, szombati esőnapra érvényesek, az előadás 20.30-kor kezdődik.

Ahogy azt a napokban mi is megírtuk, feléledt a régi kertmozik hagyománya Székesfehérváron. A  Barátság mozi idén több helyszínen tervez kertmozit, az első a Városháza díszudvara, ahol az Emma című film kerül vászonra.

Az Emma című angol kosztümös „vígdráma” Jane Austen klasszikus regénye nyomán készült. A csinos, okos és gazdag Emma Woodhouse riválisok nélküli fáradhatatlan méhkirálynő az ő álmos kis városában. A társadalmi osztályok nyűgjeinek és a felnőtté válás kínjainak eme sziporkázó szatírájában Emma össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet, amely végig ott volt az orra előtt.

Az esetleges várható viharokra tekintettel azonban az eredetileg meghirdetett, június 26 pénteki előadás elmarad, az esőnapon, június 27-én, szombaton 20.30-tól lesz megtartva.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár