3 évnél régebbi cikk

Szombatra halasztották Fehérváron a pénteki kertmozi előadást az időjárás miatt
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/baratsagmozi
Szombatra halasztották Fehérváron a pénteki kertmozi előadást az időjárás miatt

A kiszámíthatatlan időjárás miatt a Városháza díszudvarán ma este elmarad az Emma című angol film vetítése. A megváltott jegyek a holnapi, szombati esőnapra érvényesek, az előadás 20.30-kor kezdődik.

Ahogy azt a napokban mi is megírtuk, feléledt a régi kertmozik hagyománya Székesfehérváron. A  Barátság mozi idén több helyszínen tervez kertmozit, az első a Városháza díszudvara, ahol az Emma című film kerül vászonra.

Az Emma című angol kosztümös „vígdráma” Jane Austen klasszikus regénye nyomán készült. A csinos, okos és gazdag Emma Woodhouse riválisok nélküli fáradhatatlan méhkirálynő az ő álmos kis városában. A társadalmi osztályok nyűgjeinek és a felnőtté válás kínjainak eme sziporkázó szatírájában Emma össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet, amely végig ott volt az orra előtt.

Az esetleges várható viharokra tekintettel azonban az eredetileg meghirdetett, június 26 pénteki előadás elmarad, az esőnapon, június 27-én, szombaton 20.30-tól lesz megtartva.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek