Partly cloudy15 °C
2020. október 22. csütörtök Előd
Menü

Lezárás lesz a Budai út elején szeptember 10-én és 11-én

Építési munkálatok miatt szeptember 10-én, csütörtökön és szeptember 11-én, pénteken 8 és 16 óra között lezárják a Vörösmarty tér irányába menő forgalmi sávot a Budai úton és a Várkörúton, a Szent Imre Általános Iskola épülete előtti részen.

Csütörtökön és pénteken napközben, 8 és 16 óra között daruzási munkálatok miatt sávlezárás lesz a Szent Imre Általános Iskola épülete előtt.

Ennek következtében változik a Várkörúton és a Budai úton a Vörösmarty tér irányába menő forgalmi rend.

A terelés a Várkörút 50. számtól a Budai útig, a Szent István tér csatlakozásban kialakított gyalogos-átkelőhelyig tart.

A Várkörútról csütörtökön és pénteken nem lehet a Budai útra jobbra kanyarodni. Terelőútvonalként a közlekedőknek a Várkörút – Prohászka Ottokár utca – Esze Tamás utca – Vörösmarty tér útvonalat javasolják. Az Esze Tamás utca is egyirányú lesz a Prohászka Ottokár utca felől a Széchenyi utca irányába.

A Budai úton a városba befelé irányban haladók nem tudnak a Várkörút – Prohászka Ottokár utca csatlakozásában egyenesen tovább haladni.

Az autóbuszok számára a Budai út – Vörösmarty tér – Széchenyi út irány helyett a Budai út vagy a Várkörút – Prohászka Ottokár utca – Horvát István utca a terelőútvonal, ezért a Prohászka O. u. 49. szám előtt ideiglenes megállóhelyet alakítottak ki. A Budai útról a Piac tér felé irány helyett a Várkörút – Prohászka Ottokár utca – Esze Tamás utca – Vörösmarty tér – Piac tér útvonalon közlekednek. A Vörösmarty tér – Budai út – Várkörút (és Prohászka O. u.) irányban a forgalom zavartalan marad.

Mindenkit kérnek, hogy fokozott körültekintéssel, a kihelyezett jelzéseket figyelembe véve közelítse meg a területet. Köszönik a közlekedők megértését!

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • 7,6 millió brit fontért kelt el egy Banksy-alkotás
  7,6 millió brit fontért kelt el egy Banksy-alkotás
 • Felmérés: sokan mobiloznak közlekedés közben
  Felmérés: sokan mobiloznak közlekedés közben
 • Legalább két évig elérhetőek lesznek az új otthonteremtési támogatások
  Legalább két évig elérhetőek lesznek az új otthonteremtési támogatások
 • MEGHIRDETTÉK ADVENTI PÁLYÁZATAIKAT A FEHÉRVÁRI KÉZMŰVESEK
  MEGHIRDETTÉK ADVENTI PÁLYÁZATAIKAT A FEHÉRVÁRI KÉZMŰVESEK