1 évnél régebbi cikk

Vasárnapig még ünnepi díszben ragyog Fehérvár belvárosa
·Hírekkarácsony·Utolsó frissítés: undefined
Vasárnapig még ünnepi díszben ragyog Fehérvár belvárosa
·Hírekkarácsony·Utolsó frissítés: undefined

Vasárnapig gyönyörködhetünk a Belváros ünnepi díszeiben, és sétálhatunk a karácsonyi hangulatot idéző fények alatt. A rendkívüli és szokottnál csendesebb időszakra tekintettel nem vízkeresztkor kezdték el az adventi és karácsonyi díszek bontását, hanem csak a jövő héten hétfőn látnak hozzá.

Aki még nem látta, vagy szívesen nézi meg újra és újra az ünnepi fényekbe öltözött Belvárost, a város karácsonyfáját és a betlehemet, az még megteheti ezen a héten. Bár a karácsonyi ünnepkör vízkereszt napján zárul, a rendkívüli és szokottnál csendesebb időszakra tekintettel január 6-án még nem bontották el az adventi és karácsonyi díszeket Székesfehérváron.

A Városgondnokság szakemberei és a helyi virágüzletek képviselői január 11-től, hétfőtől kezdik meg a dekorációk és a díszvilágítás leszerelését, a karácsonyfa és a Városháza udvarán álló betlehem bontását és elszállítását.

Az időjárás-előrejelzés is téliesebb időt ígér a hétvégére, de egy belvárosi sétát mindenképpen érdemes még betervezni vasárnapig, a Kossuth utcától a Városház téren és a Fő utcán át a Zichy ligetig.

(Forrás: ÖKK)

Borítókép: Papp Brigitta
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek